Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Russell Hotel 2-sterren

80 London Road, Royal Tunbridge Wells, TN1 1DZ, Verenigd Koninkrijk

#17 van de 20 hotels in Royal Tunbridge Wells

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 733 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Relaxte verblijf in hartje Tunbridge Wells, rustige plek en goed slapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Een lift zou leuk zijn wanneer je bed op de 4e verdieping zit :P. Helaas is het een monumentaal pand, daarbij zal dit niet gebeuren. Verder: geen variatie op ontbijt, alleen engels ontbijt, maar dit maakt niet zoveel uit :).

    Het meest bevalt me dat het een knus en goed geplaatst hotel is. Voor de prijs vind ik het geweldig. Elke dag krijg je een vol English onbijt (je mag ook kiezen wat je wilt hebben (i.e. alleen een eitje, of alleen toast). Daarbij vind ik het ook geweldig dat je gewoon eten kan laten bezorgen naar het hotel als je 's avonds zin hebt in een snelle hap of pizza. Ze zijn zelfs ook nog bereid bord / bestek / zout etc uit te lenen. Verder heb je lekker stabiele wifi, rustige locatie om lekker te slapen, verse handoeken elke dag en een televisie, en waterkoker als je koffie, thee of zelfs chocolademelk wilt :). 100% aanbevolen. Dit is de derde keer dat ik in dit hotel heb verbleven/

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,1
    Prima.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift. Personeel zou wat persoonlijker mogen zijn. Gasten zijn oa arbeiders van bedrijven. Werkkleding geuren in ontbijtzaal. Onze kamer echter was frisser.

    Prijs/kwaliteit prima. Goeie locatie. Parkeren op Hotel grondgebied.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    2,5
    Slechtste hotel dat we ooit hebben geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik adviseer Booking.com dit hotel uit het aanbod te verwijderen. Zeer slechte,zeer verouderde accommodatie. Niet schoon, ruikt muf, bijgebouw zou als onbewoonbaar moeten worden verklaard (brandgevaarlijk gebouw zonder adequate vluchtwegen). Geen parkeergelegenheid. Volgens receptioniste moesten we maar in de buurt gaan rondlopen of er ergens een (betaalde) parkeerplaats was ! Kortom: prijs-kwaliteit volstrekt niet in verhouding.

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,3
    Zo en zo....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne.Overal vaste vloerbekleding die een stoffige indruk gaf. De staat van de muren en deuren:oud aftands schilderwerk. Tamelijk veel lawaai van de staat.

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,7
    Goede ligging verouderd vriendelijk personeel goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de kant vd weg en er stonden steeds smachten mensen te praten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    6,7
    Echt een overnachtingsplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    gesjouw met de koffer al die trappen op

    ligging van het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Uw vraag over spek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uw vraag over spek. Ik ben een vegetariër

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Engels ontbijt, zeer uitgebreid
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets speciaals

    Engels ontbijt, zeer uitgebreid Kamers eenvoudig maar ok Geen lift

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    3,8
    Oud en vervallen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, ontbijt en personeel

    Oud en vervallen. Zeker niet het geld waard!

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    4,2
    Het ontbijt was uitstekend en het personeel vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers waren slecht schoongemaakt. Zelfs op de receptie lag er stof en vuil op de richels. De badkamer was 20 jaar geleden voor het laatst opgekapt.

    Het ontbijt was uitstekend en het personeel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,1
    Ligging, op loopafstand van het centrum van Royal Tunbridge...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inrichting was zeer gedateerd en badkamer was aan een opknapbeurt toe. Het bijgebouw (aan de andere kan van de parkeerplaats) was een huis in een rijtje naast het hotel. Wifi werkte niet het bijgebouw.

    Ligging, op loopafstand van het centrum van Royal Tunbridge Wells. Hele ruime kamer met klein keukentje (bijgebouw).

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    9,6
    mooie locatie en zeer ruime kamer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    mooie locatie en zeer ruime kamer!

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    5,4
    De plek
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te gedateerd

    De plek

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,4
    personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    de kamer

    personeel

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    Prettige kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prettige kamer

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: