Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Shaftesbury Metropolis London Hyde Park 4-sterren

78-84 Sussex Gardens, Westminster, Londen, W2 1UH, Verenigd Koninkrijk

#604 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3152 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Verlichting in de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verlichting in de kamer. Er staan lampen die je niet aan kan zetten, daarnaast is het niet mogelijk om bepaalde lichten uit te zetten (3 velle spotjes boven het bed kunnen niet worden uitgezet. Alle lampen uitzetten of aanzetten). Dit is een grote MIN als het gaat om comfort.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Prima hotel voor een paar dagen Londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was erg klein! Tweepersoonsbed was erg smal!

    Kamers waren schoon. Heerlijke douche. Personeel was heel vriendelijk. Prima locatie. Airco op de kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er was geen mogelijkheid voor 2 enkele bedden

    bedden zijn klein en de kamers zijn warm we sliepen beneden. De lokatie is prima bus en metro in de buurt je bent zo in het hart van London

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    5,0
    Comfortabel als je rustig kunt slapen maar geen 4 sterren waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste nacht nauwelijks geslapen. Geluidsoverlast van gasten, doortrekken van wc, douches in de nacht merkbaar hoorbaar doordat de boiler stond te loeien. Volgende dag dit gemeld bij receptie. Vriendelijke werknemer en zou een ander kamer regelen. Deze kamer was niets op aan te merken.

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Perfecte lokatie in London, super aardige en goede service!!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste avond, hoe klein de kamer was, met een twijfelaar als bed. Was dus eigenlijk niet een tweepersoonskamer. Hotel heeft het echter ruimschoots goed gemaakt met de free upgrade voor de tweede nacht.

    Eerste nacht was wel in een erg kleine kamer. We krijgen echter een gratis upgrade voor de tweede nacht in een veel ruimere en luxere kamer. Topservice van de receptie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    SUPER verblijf!
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen minpunten.

    Om te beginnen de oprechte vriendelijkheid van het personeel aan het onthaal. Kamer op tijd in orde. Prima full breakfast, als ook de service. Goed gelegen hotel: bussen en treinen dichtbij.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een vergissing dit hotel. We reizen veel, veel kamers gezien maar zo klein en achteraf hebben we nog nooit meegemaakt. Twee Deluxe-tweepersoons kamers geboekt, zie foto’s op Booking.com. We kregen beiden een zeer kleine kamer met een 1.20 m breed bed, niet geschikt voor twee personen. Een badkamer zo klein, afdrogen na het douchen lukte niet en moest in de slaapkamer gebeuren. Voor toiletspullen geen ruimte, deze uit nood op wc-deksel geparkeerd. Raam kon open maar zakte naar beneden: als oplossing de prullenbak ertussen geparkeerd. Ontbijt los geboekt bij inchecken. (Ontbijtzaal in de basement) Ontbijt prima alleen te weinig personeel: je besteld zelf je koffie aan een balie. Melk was men vergeten. Het brengen hiervan duurde zolang dat de koffie koud was. Bij het uitchecken was de hotelmanager allervriendelijkst. Ze bood aan het de volgende keer goed te maken met een betere kamer. In onze ogen te laat: na het zien van onze eerste kamer, nog slechter, kregen we deze kamers aangeboden. Dus weer slechte kamers. Het aanbieden van een korting was een goedmaker geweest. Aangeven dat we volgend jaar een betere kamer krijgen niet. Dit lukt ook niet want wij komen hier zeker niet terug! Het is duidelijk dat we de vier sterren van dit hotel niet hebben gevonden, twee is meer op zijn plaats.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    5,4
    De kamer was extreem klein en zonder raam naar buiten...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was extreem klein en zonder raam naar buiten (alleen naar een gesloten schacht), en het bed (voor twee personen) was 120 cm breed. In de badkamer kon je je amper omdraaien (en ik ben smal). Het ontbijt koste 15 pond pp, maar had voor 9.95 bestelt kunnen worden bij het inchecken. Dit werd nooit verteld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Heerlijk hotel voor een bezoek aan Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer (015) op de ground floor heeft geen raam naar buiten, maar naar binnen, naar de hal en trap / lift. Daarnaast is de (015) erg krap. De bedden zijn aan de krappe kant, net geen 1.60 breed. De wandeling naar de dichtstbijzijnde underground neemt toch circa 10 min. in beslag.

    Na wisseling van de kamer naar 2 verdiepingen hoger kregen we een ruimere kamer (met een raam naar buitenlucht). Keuze uit 2 verschillende underground stations, Paddington en Edgware Road. Yellow: Circle Line Green: District Line Brown: Bakerloo Line Pink: Hammersmith & City Plan goed vooraf waar je naar toe gaat. Het personeel helpt u hierbij vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    7,5
    Weet niet zeker of ik nog booking.com zal gebruiken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden geen driepersoonskamer meer. Zijn naar ander hotel van zelfde keten gebracht per taxi en gratis ontbijt gekregen ter compensatie.

    Ligging ander hotel was beter want metro Lancaster gate is dicht tot deze zomer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,1
    Goeie locatie om London te verkennen, vriendelijk personeel, maar kleine kamer met klein bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kelderkamer met weinig tot geen daglicht, en dit aan de prijs van een volwaardige kamer, heel klein bed (140cm breed) wat eigenlijk veeleer een groot eenpersoonsbed is, veeleer dan een tweepersoonsbed.

    Prijs kwaliteit van de kamer, net en hygiënisch

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Fijn hotel voor goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte was erg krap voor 4 personen en de badkamer had geen plek om iets als een toilettas neer te zetten.

    Ontbijt was goed. Lokatie was prima. Peroneel erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    6,7
    ontbijt erg goeg, kamer klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt erg goeg, kamer klein

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Het is een knus hotel met erg behulpzaam personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn vrij klein

    Het is een knus hotel met erg behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    6,3
    Klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, klein bed

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,4
    Leuk maar niet al tevel in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer Nare geur in de badkamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,9
    Goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in de kelder is niet echt iets waar je blij van wordt. Beetje benauwd.

    Goede prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de straat

    Prima ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,1
    Prijs is wel erg hoog, zeker omdat ontbijt nog eens apart te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is wel erg hoog, zeker omdat ontbijt nog eens apart te betalen is (€15 per persoon!)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    2,9
    Kamer was niet beschikbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet beschikbaar! We moesten veranderen van hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,3
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    erg kleine kamers

    locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    7,5
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijtzaal erg krap en oncomfortabele stoelen.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamers. Elke dag, lekkere dikke, schone handdoeken en aanvulling shampoo e.d. in badkamer. We konden in een van de kamers veel eerder inchecken dan aangekondigd.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,8
    Het personeel was erg behulpzaam, en hebben ons een betere...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sommige kamers zijn werkelijk heel klein, andere zijn dan weer groter, en toch vallen ze allemaal in dezelfde prijscategorie.

    Het personeel was erg behulpzaam, en hebben ons een betere kamer gegeven.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    4,6
    De hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De innie mini kamer was idioot volgestopt, zodat je je zelf maar amper kon bewegen. De badkamer was helemaal een ramp. Zeker in relatie tot de prijs. We hadden een rustige kamer gevraagd, maar het leek of het verkeer door ons bed raasde

    De hygiëne.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    De loopafstand naar Paddington Station, Buckinghampalace en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was erg klein en in de souterrain. Heel apart. De verlichting was voor dames niet voldoende.

    De loopafstand naar Paddington Station, Buckinghampalace en Oxfordstreet

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    4,0
    Vriendelijk en hulpvaardig personeel
    • Gezin met oudere kinderen

    Waar zal ik beginnen? Een booking gedaan voor 3 personen (mijn man, ik en zoon van 13 jaar) voor 3 nachten van 5 t/m 8 maart. De kamer kostte bij die booking op 23 januari 390euro. De prijs steeg en daalde doordat men in de uk (debiel) nog ponden heeft. Op 3 maart was de prijs gedaald naar 362 euro. Mooi mee genomen, dacht ik. Dus niet. In het hotel aangekomen bleek dat ik 400, 90 euro moest betalen, de prijs was plots weer gestegen! En niet zoń beetje. Maar het mooie moet nog komen. Volgens jullie site kon ik een extra bed gratis bij krijgen op de kamer voor mijn zoon. Weer mis. De kamer (een deluxe kamer voor 2 personenen) was te klein!. Ik moest stand pede upgraden naar een andere kamer en of ik ff nog 60 pond kon bij betalen. Waardeloos vind ik het allemaal. En dan het ontbijt voor 12 pond P.p; prijs- kwaliteit ver te zoeken. En dan wil ik niet spreken over de ijskoude badkamer, slechte hygiene (haren gevonden onder de stop in de wastafel), vieze voegen in de badkamer en een kapotte stop van het ligbad. En dat noemt men een 4 sterren hotel? Ik ga er in elk geval nooit meer terug.

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    6,7
    ligging van het hotel is top,het is schoon en het bed ligt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    helaas is de kamer piep klein en met de wc deur aan het voeteneind van het bed, met melkglas erin waardoor je de ander ziet, niet zo ok ,zeker niet als je elkaar net ,kent niet leuk

    ligging van het hotel is top,het is schoon en het bed ligt prima

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    7,1
    De kamers zijn erg klein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn erg klein. Er is geen plaats voor een koffer van redelijk formaat.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    5,4
    Goede wifi verbinding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een erg slecht bed, kamer was te klein, je kon er amper met 2 personen in leven

    Goede wifi verbinding

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: