Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stanley House Hotel 2-sterren

19-21 Belgrave Rd, Victoria, Westminster, Londen, SW1V 1RB, Verenigd Koninkrijk

#828 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1139 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Verblijf voldeed aan de verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was in de kamer (3de etage) niet te gebruiken. Mijn kinderen zijn beneden op de trap gaan zitten

    Eenvoudig hotel in/dichtbij het centrum. Goede bedden Kleine maar goede badkamer met douche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,3
    redelijk verblijf, als de schimmel weg wordt gehaald, zou ik nog een keer komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de gordijnen hadden schimmelplekken, net als de boxspring van het bed. we dorsten het laken niet van het bed te halen om eronder te kijken.

    het ontbijt was prima, de receptie was goed geregeld. de vragen die we hadden konden beantwoord worden. de badkamer was schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    4,2
    Het ontbijt en de bediening daar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vele trappen tot de bovenste verdieping. De te kleine wc/badkamer. Hele hotel is sterk verouderd en aan renovatie toe.

    Het ontbijt en de bediening daar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    4,6
    Het is ondanks de fijne locatie niet de moeite waard om hier te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamers. Oud, klein, versleten. Meubilair stuk. Kranen lekken. Een douchecabine van 60x60 cm. Als je wilt douchen kun je de deur niet dicht maken en ik heb een normale postuur. TV werkt niet. Verlichting van een tl buis in de kamer en badkamer. Ontbijt in de kelder. 1 kop koffie of thee. 1 glas jus d' Orange. 1 gebakken ei, 2 worsten en 2 scheppen witte bonen in tomatensaus en 1 snee brood, 1 kom cornflakes al gemengd met melk 🤔. Geen andere keus of de mogelijkheid om meer te eten of drinken. Eetgedeeĺte bestaat uit 10 tafels. Ontbijt wordt alleen tot 9uur geserveerd ook in het weekend.dus het is erg druk en mensen worden aan elkaars tafels toegevoegd wegens plaatsgebrek. Zodra je boord leeg is moet je de tafel verlaten om plaats te maken. personeel spreekt nauwelijks Engels maar toch erg behulpzaam op hun manier en niveau.je durft je spullen niet in je kamer achter te laten. Het gaat namelijk om een gebouw dat opgedeeld is in zogenaamde 4 hotels. De verschillende hotels zijn aan elkaar verbonden via een deur op iedere verdieping en je weet dus niet wie allemaal daar rond loopt.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    5,0
    Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Schimmels op het plafond van de badkamer, douche vuil. Ontbijt is pover en absoluut niet wat we van een Engels ontbijt verwachten, vettig en niet lekker.

    Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    Engels ontbijt.... moet je van houden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was schoon maar had vanwege gebrek aan een goed ventilatiesysteem erg veel last van schimmelplekken

    Personeel bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    4,2
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hele hotel. Erg armoedig vies en klein. Oud krakend bed. Gordijnen konden niet dicht. Douche zo klein dat je je amper kon bewegen. Vaak koud water.

    De locatie was super. Nog geen 5 minuten van het Victoria station.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    3,8
    Soms heb je geen keus.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vieze kamers. Bed alleen geschikt voor mensen tot 1.65m lang. Geen nooduitgang op eerste verdieping. In de kamer is recent gerookt.

    Redelijke locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk bed. Simpel maar perfect en paar minuten van Victoria Station. Ideaal

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van verkeer

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    2,5
    Personeel onbeschoft !
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel onbeschoft ! Op ene na die de nacht hild was een aangename kerel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,3
    Een hele gezellige stedentrip met mijn dochter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is een echt engels ontbijt en vrij beperkt

    Het hotel is goed bereikbaar en zeer centraal gelegen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    4,6
    Dicht bij centrum, lage prijs. Maar ook hele kleine kamer en nog kleinere douche. Ontbijt niet doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer, belachelijk kleine douche, beroerd ontbijt.

    Afstand tot centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,7
    Prima gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was erg klein en er zat wat schimmel in de badkamer

    Prima gelegen. Vanaf treinstation 3min lopen naar het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,0
    erg basic en eenvoudig maar perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    inrichting kamer en ontbijt

    de ligging en prijs

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    5,0
    De ligging was perfect, een klein stukje lopen van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer was niet op de afgesproken tijd klaar. Moest zelf gaan melden dat de kamer niet gedaan was.Na het schoonmaken lagen nog de baardharen van mijn voorganger in de wastafel. Bed kraakte en het matras was verschrikkelijk, overal veren te voelen. Hotel was heel gehorig. Ik had een benauwde kamer in de basement.

    De ligging was perfect, een klein stukje lopen van Victoriastation.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,9
    Het personeel is super vriendelijk, de locatie is top...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers zijn niet bijzonder, maar wat ben je er nou eigenlijk? Het bed was echter vreselijk! Net een trampoline, erg klein ook met een bijna nog kleiner dekbed. Lastig slapen met 2 personen.

    Het personeel is super vriendelijk, de locatie is top (slechts 5 minuutjes wandelen van Victoria station), van alles in de buurt, gratis wifi! Ga er zo weer naar toe!

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,3
    De ligging,prijs hiervoor.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het enige ,kleine minpuntje is als je op een normale tijd komt ontbijten de eetzaal vol zit. Het personeel doet er wel alles aan om ervoor te zorgen dat je kan zitten

    De ligging,prijs hiervoor. De vriendelijke personeelsleden. schone kamer,iedere dag schone bedden en handdoeken.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    3,8
    Prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche / badkamer krijgt een forse onvoldoende. Sec koud water en erg klein. Daarnaast "wachttijden" bij aanvang van het ontbijt. Opvallend is dat wanneer je bovenstaande kenbaar maakt je een "lauwe" reactie krijgt van de receptionist.

    Prima locatie!

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    5,8
    Ligging tov Victoria Underground is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vieze badkamer (schimmel) en douchekop waar meer water naast uitspuit dan uit de kop zelf. We lagen op gelijkvloers aan de deur om naar de ontbijtruimte te gaan, en die deur daarnaartoe smakte steeds heel luid dicht, wat toch heel vlug te repareren valt...

    Ligging tov Victoria Underground is top. Ontbijt was lekker. Personeel vriendelijk. Koffers konden laatste dag blijven staan, zodat we onze handen vrij hadden tijdens de laatste uitstapjes. Indien gerenoveerd zou dit een tophotelletje kunnen zijn...

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    5,8
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Belachelijk kleine douche, onmogelijk om fatsoenlijk je haren te wassenontbijt was echt niet lekker. Wij sliepen beneden was erg gehorig

    De ligging. Beter kun je niet hebben in Londen. Underground op twee plaatsen te bereiken. Centrale lijn victoria line van waaruit je echt overal komt. Personeel was behulpzaam en vriendelijk (zoals alle londenaren)

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,5
    De Locatie was echt top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiene was niet top. Vlekken op het beddengoed. De hoofdkussen waren klein.

    De Locatie was echt top. Onwijs dicht bij het Victoria station. Maar ook is er een hoop op loopafstand, zoals Hydepark, Buckingham Palace, Big Ben, Londen Eye etc. Het ontbijt was ook erg goed. Badkamer was klein maar de douche is erg goed.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,7
    Prima centraal gelegen hotel voor citytrip!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima centraal gelegen hotel voor citytrip! Op loopafstand van Victoria Station

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,1
    Uiteindelijk meer moet da ni zijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed

    Uiteindelijk meer moet da ni zijn

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg warm binnen en harde spiraalbedden, matige douche

    De locatie

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    5,8
    Vlakbij Victoria station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vuil laken. Derde verdieping. Geen lift.

    Vlakbij Victoria station. Goedkoop.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    3,3
    Badkamer afvoer was veel haren, en handdoeken was niet...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Badkamer afvoer was veel haren, en handdoeken was niet schoon genoeg.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,9
    Vlakbij Victoria station en Westminster
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechts een tv zender die het deed

    Vlakbij Victoria station en Westminster

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    8,3
    mogelijkheid tot zeer vroege incheck,
    • Vakantiereis
    • Stel

    mogelijkheid tot zeer vroege incheck, 8.00 uur ochtends na een zeer lange vlucht uit australie.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Stanley House Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: