Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St Giles London – A St Giles Hotel 3-sterren

Bedford Avenue, Camden, Londen, WC1B 3GH, Verenigd Koninkrijk

#600 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 16449 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Ideaal gelegen hotel, erg vriendelijk personeel, lekker ontbijt, maar kamer vrij basic qua comfort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Oncomfortabel bed en beddengoed, tapijt op de vloer, weinig verduistering mogelijk. Krappe badkamer. Hygiëne mocht ook iets beter. Ontbijtruimte te klein, zodat er 's morgens altijd een lange rij stond.

    Zeer goede locatie in het midden van The West End nabij alle theaters en vlakbij het metrostation. Voldoende winkels en restaurants in de omgeving. Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt met voldoende keuze en omdat we mochten kiezen op welk verdiep we een kamer wilden, ook helemaal geen geluidsoverlast.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,8
    St Giles Londen beoordeling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer en klein bed voor 2 personen. Kamer was ook niet zo gezellig. Veel zaken waren ook kapot zoals ons raam (dat hebben ze wel komen repareren nadat we dit vroegen) en de lift kon je ook vanuit bepaalde verdiepen niet nemen naar de lobby. Ontbijt was weinig keuze en klein. Een beetje fruit of boterhammen had er mogen liggen.

    Het hotel was goed gelegen en je kon alles perfect te voet doen. Vriendelijk personeel, altijd open om je te helpen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,7
    we hadden executive kamer, zonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamer. krakende bedden niet comfortable bedden voor 4* en voor de prijs wat je betaalt. de kamers zijn gehorig, van ochtends vroeg en tot avonds laat, hoor je mensen op gang en naastliggende kamers. onlogische plekken voor stopcontacten.

    we hadden executive kamer, zonder ontbijt. gedateerd maar zeer schoon hotel. schone toiletten. waterkoker. dagelijks 2 flesjes water. vriendelijke personeel. belangrijkste pluspunt van hotel is de uitstekende locatie. 3-4 minuten lopen van metrohalte.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,0
    we waren er maar 2 nachten, voor langer verblijf zou ik zeker een ander accomodatie kiezen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    prijs kwaliteit verhouding was slecht, erg kleine kamer en badkamer gangen en liften smerig, kamer te heet, weinig mogelijkheid tot luchten.

    aardige ontvangst

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Benauwend, geen frisse lucht, frituur lucht in de kamer, geluids overlast van airco beneden. Zeer gedateerd kamers op de lobby na. Ontbijt is sober en heel erg druk. Locatie is super.

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Fijn (groot) hotel op prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima lokatie, fijne kamer met goede klimaatregeling (wat met die hitte wel nodig was). Fijn dat de bagage na het uitchecken nog opgeslagen kan worden. Leuk ontbijtrestaurantje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    6,3
    Zo weinig mogelijk verbleven in hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamers. Lange wachtrijen voor een al bij al matig ontbijt. Van de 4 liften werkten er maar 2 (voor een hotel voorzien op 600 gasten) ??! Electronisch betalen niet mogelijk wegens defect - cash afhaling toestel buiten werking .....

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    Hotel m
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers ouderwets en vuile muren, klein. Ontbijt had uitgebreider en verser gemogen voor die prijs. Steeds lang wachten op de lift.

    Locatie, geen hinder van buren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,9
    Een prima hotel nabij het centrum, Oxfordstreet om de hoek, leuk om 's avonds nog even heen te gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Weinig daglicht in de kamer, klein raam.

    De kamer was prima, alles wat nodig was, was aanwezig. Fijne bedden, opbergruimte, airco. Ontbijtbuffet goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    De locatie is echt perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is echt perfect! Midden in het centrum, vlakbij de winkels, restaurants, theaters etc etc. Vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Dit hotel is absoluut een aanrader!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    De bedden, de airco en de kamer waren perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er mocht een beetje meer variatie zijn bij het ontbijt.

    De bedden, de airco en de kamer waren perfect. Perfecte locatie om te shoppen en als uitgangsbasis voor verschillende uitstappen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Goede prijs - kwaliteit verhouding. Super gelegen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilatie in de badkamer was er niet.

    Vlotte service bij inchecken, we mochten al om 11 uur op de kamer. Bagage werd bijgehouden na uitchecken zodat we nog van onze laatste dag konden genieten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Heel fijn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was eigenlijk niks wat ons niet beviel.

    Kamers waren simpel maar comfortabel. Locatie top! Personeel was geweldig. Vriendelijke receptie en hele grappige concierges. Fijn dat je je koffers kunt wegen!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    De kamer was in orde we hebben de kamer gekregen die we gevraagd hebben Zeer goed gelegen qua winkels Vriendelijk personeel Een aanrader voor wie graag gaat winkelen in oxfordstreet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    De ligging was perfect vlak aan de winkelstraten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de liften was het soms wachten en de kamer was net iets aan de kleine kant.

    De ligging was perfect vlak aan de winkelstraten. Ontbijt was uitgebreid en lekker. Kamer was klein maar conformtabel en netjes onderhouden door een vriendelijke dame. Op dag van vertrek kan je de bagage gratis afgeven bij de conciërge zodat je nog kan winkelen zonder dit mee te sleuren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    komen zeker nog een keer terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    ventilatie hotelkamers. geen aanvoer van frisse lucht in de kamers, alleen mogelijk via te openen ramen en 's nachts kan dit niet door lawaai vanwege ligging aan drukke straat (bij gesloten ramen overigens geen lawaai).

    geweldige ligging. midden in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    De ligging, propere kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor een adapter, lijkt me toch logisch dat het hotel dit voorziet. Het ontbijt was basic, niet voor twee personen handdoeken

    De ligging, propere kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    4,6
    Slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De kamer,Klein,en zeer rumoerig,lange wachtrijen bij liften en s'morgens bij het ontbijt,waar veel te veel voor werd gevraagd.Klein bed,met slechte matras.Slechte doorloop water in de douche en slechte afwatering van het toilet. Personeel bij het ontbijt waar werkelijk geen lachje af kon.Kortom,geen aanrader.Al vele keren via Booking.com een hotel geboekt,maar dit keer slecht.

    Redelijk dichtbij centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Kamers waren ruim, bedden comfortabel, locatie in het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Enkele van de geboekte kamers heeft geen airco. Het lijkt willekeurig en niet op basis van kamer boeking. Met een hittegolf van 34C buiten is dit toch een groot gemis

    Kamers waren ruim, bedden comfortabel, locatie in het centrum is ideaal

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,8
    Ontbijt was heerlijk .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers dringend aan renovatie toe al is het maar n likje verf op de muur .Geen airco wel een ventilator vol met viezigheid zelf proper gemaakt.!!!😡

    Ontbijt was heerlijk .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Zeer goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was eentonig, geen enkele variatie. Kamers waren klein en verouderd. Vrij duur voor wat je krijgt.

    Zeer goede ligging. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    Fijne kamer op de 11e verdieping met een extra zithoek en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg klein, geen mengkraan maar warm en koud naast elkaar(wasbak) In de gootsteen keek je op de vieze smurrie. Wordt duidelijk nooit schoon gemaakt.

    Fijne kamer op de 11e verdieping met een extra zithoek en uitzicht op de big Ben en Westminster abbey. De hoek om en je loopt zo de oxfort street op. Metro 3 minuten lopen. Ontbijt is goed en uitgebreid. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Een aardig hotel voor enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig, de koffie slecht. Daarom t.o. het hotel in een leuk restaurantje heelijke broodjes en voortreffelijke koffie gedronken.

    De locatie, alle dingen zijn met de metro of lopend makkelijk te bereiken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,3
    matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 2 nachten

    verkeerde kamer door overboeking, 2 uur discussie om dat te krijgen waarvoor we betaald hadden, 8ste keer in St-Giles, maar nu zwaar teleurgesteld,ipv fout toe te geven, neen, liegen terwijl ge er bij staat en toch alsmaar proberen een mindere kamer aan te smeren, maar neen wij volharden!!

    ontbijt met bediening,

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,3
    Kamer met airco, een 24/7 eetgelegenheid in het pand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie tegen mindere wijk aan. Veel beveiligers bij winkels in de buurt.

    Kamer met airco, een 24/7 eetgelegenheid in het pand. Prima bedden en fijne badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Perfect voor paar dagen Londen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchewater liep niet goed weg, dus je moest snel douchen en je kon niet direct achter elkaar douchen. Geluiden van buiten ook ‘s nachts goed te horen met raam op n kiertje. (Bijvoorbeeld sirenes en harde motoren op de straat) met oordopjes in was het wel te doen...

    De locatie is perfect! Dichtbij underground, bushaltes en winkelstraten! (Oxfordstreet)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort wel airco/ ventilatietechniek die aan de buitenkant van pand aanwezig is draaien. Maar op de 8ste verdieping veel het overigens wel mee. Weet niet als je op level 2,3,4 zit?

    Super locatie. Snel bij metro, de central line. Vriendelijkheid!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg warm. Het was in de dagen dat we er waren volop zon en er was geen airco op de kamer. Er stond wel een waaier maar die kon niet voor een goede koeling zorgen. Als we savonds terugkwamen op de kamer was het erg warm.

    De ligging was top!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,4
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein, warm (en) benauwd, een super klein raampje maakt eea niet beter. Het ontbijt is slecht en duur, er zit een prima tentje op de hoek/schuin onder het hotel. Je moest voor allerlei services bij betalen. Prima voor low budget reiziger met lage verwachting.

    De ligging van het hotel is prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,1
    Het is basic maar door zijn ligging gunstig omdat kort bij de shopping en uitgangspunt straten ligt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt met bediening aan tafel was basic , ik had de indruk dat het een speeltuin van het keukenpersoneel was en zaalpersoneel was .

    De kamer was basic maar netjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Lekker centraal en je was overal dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hij is wat verouderd en de kamers ogen wat donker.

    Lekker centraal en je was overal dichtbij. Ook was alles voor handen, ijsblokjes, tv, fohn, extra kussens echt prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,3
    Prima hotel, goede locatie om de stad te verkennen en niet ver van veel theaters.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat klein (2-persoons met aparte bedden), maar niet hinderlijk. We sliepen er alleen maar.

    Kamer was prima, lekker bed. Badkamer was wat klein, maar met een heerlijke douche

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Magisch Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijke receptie medewerkers en een heerlijk zelfstandig restaurant dat je inpandig kunt bereiken maar niet bij het hotel hoort, het VQ restaurant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    Neem oordopjes mee!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehoorigheid op de kamer. Het was alsof ik met het raam open naast een drukke straat sliep in plaats van de vijfde verdieping met het raam dicht.

    De locatie was geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    Matige kamers, zeer goede locatie en service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer Brits (eieren, spek, worst en bonen) met weinig variatie en geen vers fruit. Wel yoghurt en cornflakes. De kamer is zeer klein, maar wel praktisch ingericht. Weinig tot geen verduistering in de kamer.

    De locatie was uitstekend, vlak bij de underground & oxford street. Badkamer was klein, maar netjes. Het casino is een leuke toevoeging, waar je als gast kan spelen tot 1000 pond. Mensen waren allemaal zeer vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    dure maar ideale uitvalsbasis voor een citytrip Londen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De locatie is geweldig, de prijs van mijn eenpersoonskamer (die zeer klein was) was overdadig, maar dat is nu eenmaal Londen, het ontbijt kost £ 9,95 en is niet inbegrepen, gebruik van het zwembad is niet inbegrepen en kost £ 5 extra

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Zeker een aanrader, centraal gelegen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpuntje is dat door dat we een babybedje in de kamer hadden gevraagd, het wat krap zat. Uiteindelijk sliepen we er enkel maar was wat druk met een peuter en weinig plaats in de avond.

    De ligging is geweldig, naast Tottenham Court Road, op 20m Een bushalte, winkels, metro, etc... Op 20min wandelen van Oxford street. De kamers zijn proper, zalige badkamer. De staff is heel vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Locatie is perfect.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers beginnen wat smoezelig en outdated te worden. Erg klein, wat prima is voor een nacht, maar met 2 en een koffer Ist erg knus. Badkamer is krap, en begint een beetje smoezelig te worden. Ontbijt is ok, maar dat kan in de buurt voor hetzelfde geld beter

    Locatie is perfect. Veel onderdelen van het hotel zijn recent opgeknapt. Super personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Zalige tijd in centrum van Londen, vlakbij de winkelstraat en op wandelafstand van de Big Ben
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is wat verouderd, maar op hygiene niets aan te merken. Goede doch kleine bedden.

    Zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk personeel. De ligging is fantastisch, in het centrum, vlakbij de winkelstraat en op wandelafstand van Big Ben. Aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    We hebben een goed verblijf gehad in het St. Giles, maar de badkamers moeten verbeterd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een 2-persoonskamer en een 1- persoonskamer. In beiden was de badkamer onvoldoende. In de 2-persoons: te krap; temperatuur alleen in te stellen als je de kraan helemaal openzette en dan was er zo'n grote waterstroom dat de kleine kuip overstroomde. In de 1-persoons was de badkamer echt schandalig. Piepklein met in de douchecabine het waterfonteintje. Hoe krijgt men het verzonnen. Dit terwijl je als 1 persoon voor zo'n 1- persoonskamer ook al fors extra betaald in relatie tot een 2-persoonskamer. Dit kon echt niet!

    Ligging van het hotel in relatie tot de prijs/kwaliteit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Kwaliteit ontbijt was niet heel goed, zondag enorme rij om...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit ontbijt was niet heel goed, zondag enorme rij om de ontbijtzaal in te komen. Top dat er dan in hotel een ander restaurant zit wat heerlijke ontbijtje serveert!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,1
    toplocatie in een heerlijke stad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    toilet en wastafel liep slecht door en weinig handdoeken per persoon per dag.

    goed ontbijt, ruime keuze uit lunch en diner en vriendelijk personeel. schone kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Net hotel, perfecte ligging om de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed mocht iets grotere afmetingen gehad hebben. Londen blijft een dure stad om te overnachten.

    Net hotel, perfecte ligging om de stad te verkennen. Lekker ontbijt met zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg druk, veel lawaai en lichte kamers

    Alles was netjes in het hotel en centraal gelegen. Super buurt qua winkels en eetgelegenheden, verveelt je geen moment

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Alles ok verlopen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel behalve beetje opfrissen vd kamer

    De ligging is perfect Deze keer was de suite iets minder Beetje aan opfrissing toe vorige keer hadden we nr 803 en die was uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    De centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Te weinig liften. Het was erg warm in de kamer en het raam zorgde niet voor genoeg verluchting.

    De centrale ligging. Tottenham Court Road is op wandel afstand van het centrum. Prachtige lobby en vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer, dat na talloze keren dit hotel bezocht te hebben, je de kleinste, mufste kamer aangeboden krijgt. Na de vraag naar 2 aparte bedden kregen we een andere kamer aangeboden. Qua klantenservice kunnen ze nog wat leren, jammer maar helaas, ik ga volgende keer opzoek naar wat anders. De locatie is tevens wel top, alsook de ontbijtplaats om de hoek ( super lekkere pannekoeken)

    De locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel op een prima locatie. Rustig, maar toch midden in het centrum van Londen. Schone kamer met fijne bedden. Vriendelijk personeel. Douchekop ging kapot. Dit hebben we gemeld en is direct opgelost.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Geweldig uitvalbasis voor bezoek centrum Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Liften wel traag

    Kamers niet te ruim, klein bed, vloerbedekking t.z.t. aan vervanging toe, gelukkig slippers bij ons. Desondanks wel schoon, elke dag nieuwe handdoeken en na 3 dagen schoon bedlinnen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    5,0
    Een ramp.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kundigheid van het deskpersoneel: iedere morgen werd mij gezegd dat ik niet ingeschreven was voor het ontbijt. 1 van de 4 liften sloeg steeds de 5de verdieping over, ik heb dit aan de denk gemeld maar het probleem is niet opgelost. Had een héél kleine kamer, kon mijn valies enkel op het bed openleggen. Heb grotere kamer gevraagd mits opleg natuurlijk. Heb ‘s morgens mijn bagage ingepakt en de sleutel afgegeven. ‘ Namiddags rond 17u. ging ik de sleutel van de nieuwe kamer halen, oeps men was vergeten een nieuwe kamer te voorzien. Kreeg uiteindelijk een kamer maar die bleek bezet te zijn, bij de volgende kamer werkte het slot niet, derde keer goede keer en dan op zoek naar mijn bagage, die bleek nog in de oude kamer te staan. Spijtig want het is een goede ligging maar voor rest loopt ongeveer alles daar mank.

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,2
    Zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer warm, ondanks het feit dat de verwarming uit was (buiten toch maar een graad of 10). Geen airco. We zaten op de zesde verdieping, maar met het raam open een constante geur van gebraden vlees, dag en nacht.

    Uitgebreid ontbijt, goede bedden, gezellige bar in het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,1
    Toplocatie,maar hotel met kleine kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn zeer klein met 1 klein raam.Ook kleine badkamer.Er is ook wat straatlawaai. Je moet lang op de liften wachten.

    Toplocatie! Metro en supermarkt om de hoek. Oxford Street op een boogscheutje. Ontbijt viel ook goed mee. ( English Breakfast)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Super locatie, goed ontbijt. Kleine kamer, maar zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was helaas erg klein, maar wel netjes en schoon! We misten ook wel een gordijn aan de binnenkant; er zat aan de buitenkant van het raam luxaflex, welke je van binnen kon bedienen. Toch scheen er 's ochtends wel licht naar binnen en word je redelijk vroeg wakker.

    De locatie van het hotel is super, binnen 3 min. sta je bij de metro en op 10 min. lopen in het centrum van Soho. Het ontbijt is niet duur en prima te doen; wij hadden het ontbijt niet gereserveerd, maar konden er wel gebruik van maken door direct te betalen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Goed ontbijt en gezellig hotel met goede ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de bedden wat klein uitvallen. Vooral al je met 2 mensen bent die wat vorser zijn.

    De ligging van het hotel, qua prijs uitstekend! Goed ontbijt, echt Engels! Hotel was ook makkelijk te vinden!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    Centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer opzich is klein maar prima. Er waren geen stopcontacten in de badkamer aanwezig.

    Bedden lagen comfortabel. De metro lag op 2 minuten wandelafstand!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,4
    Niet prettig. Communicatie tussen booking.com en het hotel is niet goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had via booking.com gereserveerd en betaald. 's Avonds laat kwam ik aan bij het hotel en werd er geconstateerd dat ik eerst nog moest betalen. Ik liet het personeel de bewijsstukken zien dat ik betaald had, maar moest een half uur wachten op de manager. Omdat het al na middernacht was en je een lange dag achter de rug had, voelde dit als zeer frustrerend. Ik mocht na een kort gesprek met de manager naar mijn kamer maar ik moest het de volgende dag wel bij de receptie nog melden en regelen. Dit heb ik niet meer gedaan omdat ik wist dat ik betaald had. Helaas had men de volgende dag de toegang tot mijn kamer geblokkeerd. Alsnog moest ik mij dus bij de receptie melden. Het personeel wat toen aanwezig was heeft mijn sleutel weer geactiveerd en verder deed men geen mededeling.

    Bedden waren prima, kamers schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Etenslucht op de 5e.

    Locatie/prijsverhouding goed. Schoon, netjes, bedden goed, vrij kleine kamer, maar ja je bent in Londen, dan slaap je hier alleen maar. Tot ongeveer de 5e verdieping ruik je als je pech hebt eten op je kamer, maar hoger niet meer. Fantastisch uitzicht op de 10e.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,9
    Tevreden en we komen zeker teug, maar niet om te eten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar/restaurant Hudsons staat in de hotelhouder vermeld als een rustige plek om te dineren. Helaas, met het lawaai van de overvolle bar met zuipschuiten was er geen sprake van rustig dineren. We zijn dan maar elders een restaurant gaan zoeken. Maar ja, wie zet er nu een bar in zijn restaurant?

    De stilte op de kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Door de goede ligging was dit (grote) hotel oké.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eerste avond en ochtend geen heet water; temperatuur was tut aan. De wasbak liep niet goed door.

    Hotel ligt gunstig t.o.v. centrum. Het (grote) hotel met haar bar was verder oké. Afhankelijk van de prijs op een bepaald moment - wij hadden een leuke aanbieding, ondanks het weekend - aanbevelenswaardig, mede dus door de ligging.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    6,7
    locatie en uitzicht kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • City Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    beschikbaarheid zwembad is beperkt, s avonds niet geopend, en zeker met kinderen maar op hele specifieke uren. Het is een sportbad waar baantjes getrokken worden, daar passen kinderen niet bij. restaurant niet duur maar ook niet best...

    locatie en uitzicht kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    goed maar geen how
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    prijs/kwaliteit ontbijt

    dicht bij centrum waardoor dure metro niet nodig is. taxi heen 7,60 pound en terug naar st pankrass 11,20 pund door drukke verkeer. er kwam evenveel water uit doucheleiding als uit douchekop door defect, gemeld maar geen reactie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,8
    geen aanrader, enkel de locatie is zeer goed. hotel was bij ons vorig bezoek beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was piepklein, evenals het bed (mijn man zijn voeten konden er niet bij!) ook veel te smal en matras slecht voor de rug. dekbed leek mij niet erg proper. kleren ophangen lukte ook niet

    het ontbijt was ondermaats enkel de eieren met bacon en bonen waren goed. broodjes waren voorgebakken harde pistolets en kaas en gekookte hesp...zijn 9.98 pond onwaardig. beter ontbijt nemen in de buurt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    6,3
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein. Lawaai van de lift. Tapijt en doucheranden niet proper.

    De ligging is goed.bediening is goed. Kamer erg klein, lawaai van de lift. Tapijt en doucheranden niet proper.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    3,3
    In restaurant gaf serveerster, toen ze mijn kortingvouchers...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Service onder de maat. Geen handdoeken aanwezig, pas na 2x bellen en na half uur de handdoeken gebracht. Geen telefoonnummers in kamer voor receptie nr etc. Receptie neemt pas op na 10-15x rinkelen. Lift verouderd en ging diverse keren omhoog en omlaag, zonder te openen op begane grond. Snel check in verliep stroef, doordat de concierge eerst niet aanwezig was. Water in wastafel liep niet goed weg.

    In restaurant gaf serveerster, toen ze mijn kortingvouchers zag, uit zichzelf 25% korting.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    8,8
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging is fantastisch. Ik was er in januari ook al geweest. We wisten dus wat we konden verwachten. Het ontbijt is prima. Als je liever wat anders wilt zit er een heerlijke broodjeszaak direct op de hoek en een grote supermarkt aan de overkant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, ik ben er vaker geweest en ken het hotel, het is eigenlijk toch maar om te overnachten.

    De locatie van dit hotel is uitstekend om als uitvalsbasis te gebruiken. Het is absoluut geen grande-chique, maar prijs kwaliteit is best ok.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,3
    Heerlijk hotel voor een paar dagen Londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - badkamer was niet heel groot

    - aangeven dat we al om 11 aankwamen en konden meteen inchecken - schone kamers - comfortabele bedden - ruim ontbijtbuffet

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    5,4
    Goede locatie,slecht personeel, kamers als bezemkast
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Te kleine kamer vol 2-personen leek wel een bezemkast. Soortgelijke prijsklasse hotels bieden meer comfort.Het lijkt ook wel dat als je via Booking.com boekt je eenieder goede kamer krijgt. Een kijkje in de kamer van andere gasten die zonder korting hadden betaald sprak boekdelen.

    Al heel vaak in London verbleven in verschillende hotels verbleven ,wat mij het meest stoorde dat er over het algemeen ontzettend slecht personeel bij in en uit check , uitzondering daargelaten, on-geinteresseerd , kortaf en bij uitcheck nog niet eens vragen hoe was uw verblijf......Hospitality training zou op zijn plaats zijn.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Hotel is erg aanbevolen en centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het éénpersoonskamertje was toch wel erg klein en vrij duur

    Ontbijt was prima. Het personeel heel vriendelijk en de ligging vrij centraal in Londen. Je kan bijna alles te voet bereiken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig uitleg gekregen omtrent de WIFI. Er werd een wachtwoord gevraagd, blijkbaar mocht je invullen wat je wou. Dat stond nergens vermeld.

    De ligging en het vriendelijke personeel. Het ontbijt was ook in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Goed hotel, hartje Londen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de kamers zijn erg klein. Het tweepersoonsbed waar wij op sliepen is zeker niet geschikt voor lange of brede mensen. Gelukkig zijn wij vrij klein. Ook wel veel geluid van de gang hoorbaar.

    Locatie locatie locatie! En super personeel, heel behulpzaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,0
    Mooie locatie, prijs-kwaliteit verhouding slecht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest wachten op het ontbijt en de liften deden het amper, je moest heel lang wachten en de kamers waren niet superschoon.

    Goede bedden en perfecte ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    5,8
    Locatie op loopafstand van centrum en dichtbij metro.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Douche in bad, met een vaste douchekop (dus te laag), met een lekkende kraan: armoede. Vreemde haren op mijn handdoek. Constante herrie van de airco? buiten. Volle liften. Bij aankomst betalen.

    Locatie op loopafstand van centrum en dichtbij metro. Genoeg ruimte op de kamer. Via raampje een glimp van de straat te zien.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer dit wil ik al langer kwijt, we hebben de indruk als we met booking een kamer reserveren, we een veel kleinere en mindere kamers krijgen dan als we rechtstreeks boeken bij het hotel zelf, dat was ook zo in san francisco

    De ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,6
    Wij komen hier graag terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen luchtafzuiging in de douche waardoor veel vocht en wat schimmelvorming rand plafond

    Goede kamer. Goede bedden. Kleine maar goede douche. Perfecte locatie. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Keuze ontbijt was goed

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: