Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stotfield Hotel 3-sterren

Stotfield Road, Lossiemouth, IV31 6QS, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 16 hotels in Lossiemouth

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1104 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    3,3
    Te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotel. Slecht bed, slecht oud meubilair. Vieze vloerbedekking. Douche was niet op een constante temperatuur te krijgen. Kleine kamer. Lampjes in de kamer deden het niet. Uitzicht op een muur terwijl het hotel niet vol zat, er waren vast mooiere kamers te vergeven. Ontbijtzaal straalde niks uit. Personeel verveelde zich.

    Niks

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Prima maar een beetje gedateerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren op straat waar het toch even zoeken was om te parkeren.

    De kamer was netjes. Badkamer proper. Uitzicht op de zee en een golfterrein. Ontbijt mooi verzorgd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Als je van nieuw en modern design houdt: niet doen. Ik vind het zelf wel karakteristiek en ik zou zeker nogmaals boeken in dit hotel. Verder is de parkeergelegenheid niet overbemeten, wij moesten aan de overkant van de straat parkeren. (Wat prima te doen was.)

    Prima hotel, oude allure en vlak bij het strand en een golfbaan. Prima uitvalsbasis om de Speyside whiskystreek te verkennen. Ontbijt was prima en voor ons voldoende uitgebreid.. Vlakbij zit ook een leuke strandtent waar je prima wat kan eten en drinken, dit zou ik zeker doen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,1
    Achterstallig Onderhoud.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel oud. Alles is oud, de inrichting, de kamers, de piepkleine badkamer. Je kon in de kamer de koffer bijna niet openkrijgen en de ruimte in de WC/Douche was ongeveer 75cm breed. Er hangt een sfeer van : het is allemaal oude troep en dat gaan we zo houden. Kan voor sommigen leuk zijn. Heeft wel iets, maar ik weet nog niet wat!.

    Restaurant goed. Vriendelijk personeel. Prachtige locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Heerlijke uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Akoestiek in eetzaal

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Mooie locatie om deze omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie, super vriendelijk perso eel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    mooi strabnd/golfban view in ouderwets hotel met matig eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    oude inrichting

    mager ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,4
    prima rustig plaatsje om een dag te vertoeven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was maar gewoon. kamers zijn aan renovatie toe, zeker onze badkamer. Het ontbijt was in orde maar basic.

    gezellig dorpje.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    8,8
    Lekker eten, verzorgd en proper hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De badkamer accommodatie is wel aan enige vernieuwing toe.

    Lekker eten, verzorgd en proper hotel. Aangenaam en vriendelijk personeel. Ontbijt voor Engelse maten een minimum waarschijnlijk voor Schotse maten OK.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    5,8
    niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er was een bruiloft gepland en we konden als hotelgasten niets te eten krijgen voor 20.00 uur; zelfs niet een bord friet; we zijn maar ergens anders gaan eten; personeel zeer matig in vriendelijkheid; Bed waardeloos matras

    niets

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,1
    Prima kwalitiet van het eten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het algehelemonderhoud van het hotel. Vooral badkamer en sanitair viel tegen.

    Prima kwalitiet van het eten.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,9
    Leuk sfeervol hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beperkte parkeergelegenheid,

    Leuk sfeervol hotel met vriendelijk personeel. Mooie ligging vlak aan zee. Lekker gegeten in restaurant, prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,5
    ligging aan zee is een bonus
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    verouderd hotel, renovatie is wenselijk doch zonder het karakter van alles te veranderen

    ligging aan zee is een bonus

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: