Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golf View Hotel & Spa 4-sterren

63 Seabank Rd, Nairn, IV12 4HD, Verenigd Koninkrijk

#2 van de 6 hotels in Nairn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 585 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Master Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs-prestatie out of range, veel te duur voor wat je er voor krijgt. Er zijn twee restaurants, eentje waar je op 'sjiek' van de kaart en een menu kunt eten, en een brasserie met uitzicht op zee en van de kaart eten. Personeel, formeel zwart gekleed, doet erg druk. De Maitre van de brasserie praat heel veel met gasten die ze blijkbaar kent, geeft erg rommelige indruk en weinig attente indruk. Eten zozo. Niet heel bijzonder, weinig zorg aan besteed. We hebben niet in het Sjieke restaurant gegeten, die manager daar was we wel heel voorkomend. Ontbijt werd in Sjieke restaurant geserveerd. Uitstekend verzorgd, geen buffet maar aan tafel geserveerd. Prima. Over het algemeen was de receptie attent en hulpvaardig. Een merkwaardige ervaring met een van de receptionistes: Op de vraag of we in het plaatsje Nairn fietsen konden huren, gaf ze aan dat ze dat niet wist, ze woonde tenslotte niet in Nairn en we moesten dat maar via internet verder uitzoeken. Voor een hotel in deze prijsklasse eigenlijk 'not done'!

    Locatie aan de zee is prachtig, redelijke kamer met uitzicht op zee. Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,4
    Zeer teleurstellend, komen daar niet terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Master Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer, kapotte vloertegels in badkamer, vlekken op het tapijt in de kamer, versleten stoelen in de seere en meer!

    Hotel was zeer teleurstellend, maar 1 nacht gebleven en ander veel beter hotel gevonden in Nairn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    9,2
    Prachtige locatie tegen het strand van Nairns.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was dik in orde, prijs/kwaliteit een absolute aanrader!

    Prachtige locatie tegen het strand van Nairns. Het hotel voelde ook echt Schots aan door de tapijten en de aankleding. Warm onthaal aan de receptie, overal troffen we hartelijk personeel aan. Onze familiekamer had zicht op zee en was erg groot, met een aparte kamer met stapelbed voor de kinderen en een erg ruim deel voor onszelf (super kingsize bed!) en een grote gemeenschappelijke badkamer. Een aanrader! Zwembad en jacuzzi heerlijk en eveneens met zicht op zee. Het hotel heeft een gezellige bar en twee eetgelegenheden: een brasserie en een restaurant. We kozen het restaurant en dat was helemaal in orde, omdat we voor het interessante 6-gangenmenu aan 33£ kozen dat onze verwachtingen helemaal overtrof. Onze kinderen, die à la carte kozen, kregen een extra tussengerecht van het huis zodat ze ons menu konden 'volgen'. Na een heerlijk ontbijt 's morgens, met veel keuze op het buffet en een kaart om warme gerechten uit te kiezen, en na een fikse strandwandeling waren we helemaal opgekikkerd. Echt genoten!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Betere bediening en snellere keuken bij ontbijt en dinner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Master Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere bediening en snellere keuken bij ontbijt en dinner.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    We kregen een zeer goede kamer na een berichtje dat we de...
    • Zakenreis
    • Stel

    We kregen een zeer goede kamer na een berichtje dat we de vorige keer op de parkeerplek uitkeken dat waarderden wij enorm maar het bed is veel te klein en niet comfortabel dus ik sliep op de grond uiteindelijk de eieren s ochtend waren uit een tube maar d was met oatcakes daarentegen goed het ontbijt kon is ouderwets en beetje standaard met fruit uit blik gedeeltelijk het personeel en de locatie is fantastisch

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    10
    Prachtige locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prachtige locatie en vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt. We gaan graag een keer terug!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: