Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Muthu Newton Hotel 4-sterren

Inverness Rd, Nairn, IV12 4RX, Verenigd Koninkrijk

#4 van de 6 hotels in Nairn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 713 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    6,3
    Eerste en laatste keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij verbleven hier op vrijdag en zaterdag. Bad timing, want dit hotel specialiseert zich in trouwpartijen en conferenties. Discobar tot middernacht, niet zo leuk als je vroeg wil gaan slapen.

    Ontbijt viel wel mee, locatie zeker niet slecht, leuk om even een wandeling naar de kust te maken. Aanrader: restaurant Sun Dancer, maar boek op voorhand!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    3,8
    Geen aanrader!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Courtyard Room
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen in het bijgebouw... triestig... uitzicht uit de raam:afbraakresten, tuinafval en gestorven planten. Vochtige en niet prettig geurende kamer.

    Hoofdgebouw zag er goed uit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Mooi hotel met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en het onderhoud aan het hotel op dat moment.

    Gebouw en ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,2
    heerlijk verblijf voor het hele gezin
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    het onderhoud is achterstallig

    vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, luxe kamers en prachtige locatie

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    3,8
    Niks.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel te hoge prijs: € 145,00 is heel veel geld voor een kamer van 12m Beslist geen 4 sterrenhotel zoals aangegeven. Alles is oud, zelfs het personeel. Veel te kleine douche op de kamer (70x70 cm.) Lift was kapot, dus met koffer de trap op. In het restsurant was geen plek meer. Ontbijt was slecht. Er werd een fabrieksmatige hap voer op het bord gelegd. Nota klopte niet en moest teruggerekend worden.

    Niks. Ik kom hier nooit weer. Hotel schijnt ook te koop te staan.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    6,7
    Nette kamers met mooie entree.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is in dit hotel net of je 50 jaar terug in de tijd stapt, muziek van de jaren 50. Overdreven net personeel of poging tot. Slecht/versleten matras, zakt veel te ver door naar het midden. Redelijk wifi ontvangst maar zeer moeilijk aan te melden, vermoedelijk oude software/apparatuur. Geen bijzonder uitzicht. Pad naar het hotel komt door een soort woonwagenkamp, komt heel raar over. Diner en ontbijt redelijk maar ziet er niet uit, het is gewoon op het bord gekwakt. Ik wou in ponden afrekenen maar de receptionist drukte alsnog op een knop voor euro's, helaas kwam ik daar thuis pas achter (in ponden afrekenen is altijd goedkoper omdat er dan geen wisselkantoor tussen zit).

    Nette kamers met mooie entree. Net bad en douche met enorme waterkracht. Waslijn in de badkamer. Ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    9,6
    Aardig personeel, mooie lounge, mooie ligging, we zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De muziek die gedraaid werd in de lounge was voor ons verschrikkelijk. Matras van het bed was wat oud in de charlie Chaplin kamer.

    Aardig personeel, mooie lounge, mooie ligging, we zijn vegetarisch en het menu hebben ze wat uitgebreider gemaakt voor ons. Super ligging voor treinstation en busstation, dicht bij het mooie strand en dorp.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    7,5
    Redelijk goeie service
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het vlees was overdone ondanks dat ik om rare vroeg.

    Redelijk goeie service

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: