Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

7 Vicarage Lane, Horley, RH6 8AR, Verenigd Koninkrijk

#14 van de 23 hotels in Horley

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 725 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,6
    Overtroffen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bereikbaarheid kan lastig zijn maar ik ben gaan lopen vanaf Gatwick Airport. Er is een bushalte heel dichtbij, ik meen lijn 100, dat waarschijnlijk makkelijk te doen is. Even uitzoeken en dan kom je zeker bij het hotel!

    Hartelijk ontvangst, bijzonder gastvrij met een 24/7 ontbijt! Je kan je ontbijt opeten wanneer je wilt, erg handig als je heel vroeg moet vertrekken. Heerlijk geslapen in eenpersoonskamer met Eigen douche en WC. Alles schoon en ontbijt was zeker afdoende. Ook uiteraard cornflakes en ik mijn verwachtingen zijn overtroffen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,2
    Comfortabel genoeg om snel bij te slapen en de auto te parkeren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg naar de kamer was via buiten en niet overdekt, geen nooduitgang signalisatie, niet extreem vuil maar zeker ook niet grondig schoongemaakt, erg veel lawaai van de andere kamers, badkamer erg klein en koud met erg lange wachttijd voor warm water. Management niet flexibel voor vroegere check in na een lange vlucht ookal waren ze niet volboekt.

    Een erg goede prijs met gratis parking.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    2,5
    Zeker geen aanrader en voor ons nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was er slordig en vuil! De bedden werden niet verschoond en we kregen geen propere handdoeken. De was stond buiten in rekken en bleef gewoon staan, er was iemand om ons te ontvangen en dan hebben we niemand meer gezien! Het vuil slingerde buiten op het terras rond en tegels lagen los...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,2
    Goede locatie voor een overnachting op doorreis!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    info mbt eventuele leuke restaurantjes was er niet.

    De prijs kwaliteit verhouding. Kamers ruim genoeg. Schoon en voldoende faciliteiten. Keuken is self service. rooster, kookplaat, oven, koelkasten, koffiemachine, etc. Je kan er zelfs je was draaien.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Goed voor een overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was wat te zacht en zat niet stevig in elkaar.

    De power shower en de locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,5
    Ideaal voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt en mooie kamers

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Heel behulpzame dame bij aankomst (rond elf uur 's...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaaierige badkamer. Telkens bij doorspoelen, douchen of gebruik van kranen weerklonk een luid mechanisch geluid.

    Heel behulpzame dame bij aankomst (rond elf uur 's avonds).

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,0
    Uitstekende bedden en een redelijk ontbijt, al is niet alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi werkt maar in beperkt deel van het gebouw, i.t.t. omschrijving op de site. Het saniflow toilet en de ventilatie zijn zeer rumoerig. Parking staat vol auto's van gasten (?) die niet in de accomodatie verblijven.

    Uitstekende bedden en een redelijk ontbijt, al is niet alles wat op de menukaart staat ook werkelijk verkrijgbaar..

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: