Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Antigallican Hotel 2-sterren

428 Woolwich Road, Charlton, Greenwich, Londen, SE7 8SU, Verenigd Koninkrijk

#674 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 893 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    geweldig voor een weekje in londen !!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    een prima locatie en schone kamer, vlakbij het openbaar vervoer in een rustige omgeving, vlakbij de winkels, gebruik van de keuken , kortom een heerlijke plek , vriendelijk personeel ,leuk binnenplaatsje , een eigen huisje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    5,0
    Zeer teleurstellend!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was meer een schuur waar we in terecht kwamen, overal stof, vloerbedekking die niet echt schoon was, lakens gelukkig wel gewassen maar niet gestreken. Het gebouw was helemaal vervallen, ruiten allemaal kapot alles verwaarloosd. Zag er totaal anders uit dat op de foto's op Booking.com. Geen aanrader!!!

    Het personeel was heel aardig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,1
    Prima hotel voor een nachtje Londen gecombineerd met bezoek...
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In verhouding met de prijs: niets

    Prima hotel voor een nachtje Londen gecombineerd met bezoek aan O2 arena; bus (rijdt ook 's nachts) en trein op loopafstand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,0
    Goede ligging, matig tot slechte schoonmaak service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaken van de kamer bleef vaak achterwege. Geen schone handdoeken, beddengoed en zeep/ shampoo. Voor de prijs die we per nacht betaalde (£ 70) voor de kamer met eigen douche en wc is dat niet wat je ervan verwacht.

    Gebruik van keuken en gebruik van de aanwezige middelen in de keuken, magnetron, koelkast, opbergkastjes ed. Je kunt je eigen eten bereiden en supermarkt ligt er tegenover. Goede WiFi en TV kanalen. Mensen achter de receptie zijn behulpzaam en correct, willen je het naar de zin maken. Ligging hotel pal naast treinstation (trein naar London Bridge en London Bridge naar Gatwick) en bushalte bijna voor de deur naar de O2 arena.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Prima locatie voor een concert in de O2.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren 55 pond voor 2 personen kwijt, dus voor dat geld viel er niks echt tegen. Prima hotel voor een snel nachtje, zou er niet een romantisch uitje van maken. Het is echt een budgethotel, maar wel een goede.

    Prima locatie voor een concert in de O2. Met de bus (dubbeldekker!) zit je er in 10 minuten. Geen ontbijt maar je kan iets verderop heel goed ontbijten in een koffietent aan de weg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Hele goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is geen geweldige kwaliteit allemaal, maar dat hoeft ook niet voor deze prijs.

    heel erg vriendelijk personeel, prima bed, ideaal gelegen bij grote supermarkten, waar je ook een goed english breakfast kan krijgen en veel openbaar vervoer direct bij hotel. En dat voor deze prijs, ideaal!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    9,2
    Perfect service!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect service!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Mooi verblijf op een centrale plek in Londen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    -

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    10
    Fantastisch, ik keer zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een klein beetje geluidshinder te horen van het verkeer, maar viel eigenlijk nog wel best mee.

    Onthaal heel vriendelijk en kamer netjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf dicht bij het centrum voor een mooie prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche voor meerdere personen, wat niet altijd beschikbaar.

    Het was schoon en netjes. Wel oud gebouw.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,1
    Lokatie ideaal want met de trein in 25 min naar centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel lawaai van verkeer war de hele nacht doorgaat. De badkamer wordt gedeeld.

    Lokatie ideaal want met de trein in 25 min naar centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,0
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen ontbijt ,jammer! Veel lawaai van verkeer!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straatkant van het hotel was minder door het drukke verkeer .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goede prijs! Faciliteiten zijn goed, naar je verwacht voor deze prijs. O2 Arena erg goed en ook de hele nacht te bereiken, ideaal.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,8
    Hygiene vielen ons 100% mee.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er is vlak voor de deur een verzakking in de stoep. Door de bladeren slecht te zien 1x enkel verzwikt en een keer gevallen. Kamers zijn wat gehorig. Verwarming is niet te regelen was idiot warm i de kamer. We lieten overdag het raam open maar die werd steeds door de schoonmakers gesloten

    Hygiene vielen ons 100% mee. Toilet / douche wordt elke dag gereinigd en kamer verschoond. waterdruk viel inderdaad wat tegen maar tip druk in de douche van het bad is hoger. geen problemen met de wifi was prima op 2e verdieping

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,5
    Ouderwets, maar zeer gezellig hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, maar je mag voor dit hotelletje je eisen dan ook niet te hoog stellen.

    Ouderwets, maar zeer gezellig hotelletje. De staf is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Onze kamer had fraai uitzicht plus douche (niet in alle kamers, maar er zijn voldoende gemeenschappelijke badkamers) Er wordt geen ontbijt aangeboden, maar er is een keuken ter beschikking waar je vrij kan over beschikken. Er zijn drie grootwarenhuizen op wandelafstand, plus een treinstation op 100 meter richting Londen-centrum met zeer goede verbindingen.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,9
    Dat het zo dicht bij het metro station, bushalte en O2...
    • Groep

    De douche cabine in de kamer, hierdoor kun je er eigenlijk niet douchen als je kamergenootje ook in de kamer is. Ook was het water temperatuur in de douche voor de 2de verdieping niet goed op peil.

    Dat het zo dicht bij het metro station, bushalte en O2 stadion was.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,2
    De goede bereikbaarheid vanaf de O2 arena ( 5 minuten met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche was kapot op onze kamer, we hebben wel een groot gedeelte van ons geld terug gekregen. Ook konden we bij de gemeenschappelijke douches douchen.

    De goede bereikbaarheid vanaf de O2 arena ( 5 minuten met de bus , 24 uur per dag)

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    Recht toe, recht aan,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Koude douches Slechte Waterdruk

    Recht toe, recht aan, Ideaal voor een bezoek aan de O2 Arena

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,2
    Badkamer douche niet op eigen kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer douche niet op eigen kamer!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    De keuken faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het bed

    De keuken faciliteiten

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Ik had mijn e-reader laten liggen in een nachtkastje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had mijn e-reader laten liggen in een nachtkastje. Werd keurig opgestuurd naar mijn huisadres. Klasse !

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    4,6
    Echt terug in de tijd!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen toilet en douche op de kamer. Geen waterdruk op de eerste verdieping.

    Echt terug in de tijd!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: