Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western The Boltons Hotel London Kensington 4-sterren

19-21 Penywern Road, Kensington and Chelsea, Londen, SW5 9TT, Verenigd Koninkrijk

#589 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2077 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 46

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Door onvolledige informatie verkeerde keuze gemaakt waardoor nachtrust slecht was.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De zeer kleine kamer (12m2) en het zeer kleine bed (140cm). Dit stond ook niet vermeld bij booking! Als ik dit vooraf had geweten dan had ik dit hotel nooit geboekt.

    De locatie van het hotel is top! Dicht bij knooppunt-metrostation. Nette buurt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    4,6
    locatie is prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer valt tegen. Als je langer dan 1.70 bent kun je niet rechtop onder de douche staan. Ik heb op m'n knieen moeten zitten om m'n haar te wassen. Toilet is zo strak langs de muur gemonteerd zodat je eigenlijk haaks moet zitten.

    locatie is prima. Kamer is schoon en modern.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Vlakbij Earl's Court subway, directe verbinding via...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer en bed waren erg klein. Er waren wat dingen niet goed schoon toen we aankwamen. Wel snel verholpen door personeel.

    Vlakbij Earl's Court subway, directe verbinding via Piccadilly line naar West End en toeristische attracties en Heathrow via District line.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    3,8
    the location
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ZEER kleine kamer , personeel tegen sommige mensen zeer vriendelijk andere helemaal niet 2 maal gestoord op de kamer van het personeel, een maal tijdens de nacht rust om 23 50 uur

    the location

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,8
    Locatie dicht bij metro en centrum gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot deel van ons verblijf deed de verwarming het niet of nauwelijks. Met als toppunt dat op een gegeven moment het warme water het ook niet meer deed. Personeel was niet heel proactief in actie hierop ondernemen. Kamer bevatte verschillende dingen die kapot waren. Wat de kamer niet onbruikbaar maken maar gewoon niet netjes. Kamers zijn erg gehorig. Personeel neemt ook niet de moeite een deur wat zachter dicht te laten vallen. Dus je zit s’morgens on 8:00 al in de herrie van dichtslaande deuren.

    Zeer gunstig gelegen tov centrum en andere bezienswaardigheden. Vlakbij metrostation

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    6,3
    Fijne locatie. Hotel niet Best Western waardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig bed. Geen begripvol personeel. Geen bestwestern punten die we normaal altijd krijgen. Vanaf 0730 brandalarm. Meerdere keren zelfs. In je onderbroek op de gang staan en personeel dat verteld, Tsja dat gebeurd gewoon.

    Locatie is goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,7
    Geweldig verblijf in Londen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamergrootte , standaardkamer 4e etage waarbij het tweepersoonsbed (breed 140 cm) tegen de muur geplaatst is. Doucheruimte, alles is aanwezig maar je kunt helaas niet recht op de WC zitten. Te weinig ruimte om je benen kwijt te kunnen.

    Ideale ligging van het hotel. Dicht bij de metro vanwaaruit je zo snel naar de verschillende bezienswaardigheden reist.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,9
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De lift is helaas niet heel erg groot. Niet aan te raden voor mensen die claustrofobisch zijn. Het gebouw is niet zo heel groot, dus er is waarschijnlijk weinig tegen te doen.

    Perfecte ligging. Erg dicht bij het underground station van Earls Court. Deze biedt een goede verbinding met zowel het centrum als de buitenwijken zoals Notting Hill. Verder is het hotel netjes, schoon en is het personeel vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,7
    Méér verwacht maar voor de prijs ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een bijzonder kleine 2-persoonskamer waarbij het 2-pers bed met de zijkant tegen de muur stond. Badkamer klein maar wel netjes en schoon. Vloerbedekking echter met veel vieze grote vlekken. De airco was niet te gebruiken want die maakte een heel vreemd geluid alsof er een ruimteschip landde. Ontbijt ok, echter geen espressokoffie (dat voor mij erg belangrijk is). Er stond wel een apparaat maar daar waren de cups van 'op' (gedurende ons hele verblijf). Ik had juist ontbijt genomen om te voorkomen dat ik 's-ochtends naar Starbucks zou moeten rennen. Dat moest nu alsnog.

    Locatie in mooie wijk/straat dichtbij metrostation en winkel-/eetgelegenheden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,7
    ontbijt was goed, maar je moest steeds om je koffie en thee...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is erg klein, geen airco, nog een raam dat open kan, het word er erg warm. Ook al is het London, dit had ik niet erg gevonden toen het in de aanbieding was Door omstandigheden over moeten boeken, nu was de prijs kwaliteit niet meer in verhouding

    ontbijt was goed, maar je moest steeds om je koffie en thee vragen Underground vlakbij en winkels en pub

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,3
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was zo smal dat je niet normaal op het toilet kon zitten.

    Uitgebreid ontbijt. Aardig personeel. Schone, modern ingerichte kamer, lekker bed. Perfect gelegen nabij metro Earl's Court.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,9
    Goed voor stedentripje, fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is vrij klein

    Prettige kamer, goed onderhouden en met goede faciliteiten. Grote televisie, ruim bed, grote kast etc. Voelt niet gierig commercieel, ook gratis thee en koffie op de kamer. Prettige locatie, rustig straatje maar toch vlakbij een groot treinstation en een centraal metrostation. Enkele minuten per metro verwijderd van de toeristische plekken, terwijl je zelf in een lokalere setting begeeft. Leuke restaurants in de buurt van metrostation Earls Court.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en bed erg klein. Prijs aan de hoge kant maar dat is overal in Londen.

    Goede ligging. Underground om de hoek in 10 minuten naar centrum Prima ontbijt. Kamer schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    8,3
    Prima hotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een enkel minder vriendelijk en behulpzaam persooneelslid.

    Halverwege het verblijf werden de bedden geleverd. Hele vooruitgang! Ontbijt prima, kamer prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,7
    Een betaalbare kamer in Londen, waar vind je dat nog?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bemanning van de balie was onvoldoende. Toen onze sleutelkaarten hij 's avonds bij thuiskomst niet deden moesten we een halfuur wachten voordat er iemand verscheen om ons te helpen. Ze (Pamela) was gewoon bij de buren gaan zitten!

    Een betaalbare kamer in Londen, waar vind je dat nog?

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Geslaagde citytrip met als rustpunt een fijn hotel in Kensington.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging in een rustige straat, aardig personeel, een comfortabele kamer met een goed bed, alles erg schoon. Vlakbij een straat met volop winkels, restaurantjes en pubs en last but not least: de metrohalte Earl's Court met ideale verbindingen om de hoek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,9
    Prima ligging, goede prijs-/prestatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden in eerste instantie een heel kleine kamer met schuifraam dat niet werkte. De vriendelijke receptioniste heeft ons een andere kamer gegeven - ook klein, maar met prima bedden en zowaar een bad.

    Hét grote voordeel van dit hotel is de ligging: twee minuten lopen van metrostation Earl's Court, vanwaar de Piccadilly Line je rechtstreeks en relatief snel op Heathrow afzet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,0
    Moderne kamers met alle faciliteiten helaas in een slechte buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel erg tegen, kamer superklein maar vooral de locatie was niet fijn. Ver weg van Kings Cross en de buurt van het hotel deed grimmig aan, ambulances en politie in de straat. Ik voelde me er als vrouw alleen niet veilig.

    Kamer netjes ingericht met modern faciliteiten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    Super locatie, restaurants, supermarkten en metro om de hoek. Uitstekend om de avond door te brengen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De kamer was een stuk kleiner dan op de foto's, was wel te verwachten. Maar op de badkamer kon je je kont niet keren. Met twee personen op de "gang" van de kamer langs elkaar af lopen ging al lastig.

    De kamer was erg schoon, het merendeel van de medewerkers was ontzettend vriendelijk. Dagelijks werd de kamer ook goed schoon gemaakt en goed bij gehouden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,5
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi verbinding was redelijk onstabiel. Verlichting van het hotel scheen s'nachts de kamer in (gelegen in het souterrain)

    Ontbijt was prima. Personeel over het algemeen vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    Top hotel, ik zou er weer verblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet zat vrij dicht tegen de muur aan en de lift was zeer klein.

    Lekker bed, gelegen aan een mooie schone straat, uitkijk op de straat, ramen konden iets open, warm onthaal werknemers en gewoon een goed verzorgde hotelkamer vooral voor Londense begrippen. Zeer dichtbij metrostation Earl's court. Prijs kwaliteit was top!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    ruime kamers
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    ruime kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    gemiddeld hotel prima gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein. Krappe lift.

    Rustig gelegen. Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Prima ontbijtje
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lawaaierige airco

    Prima ontbijtje

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer klein. Twee persoonsbed tegen de muur. Voor lange mensen nier erg prettig

    Volledig ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,4
    door ontbreken lounge en kleine kamer weinig in het hotel verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de oppervlakte kamer in verhouding tot prijs viel erg tegen.

    ontbijt normaal.kamers erg klein voor het geld

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    4,2
    Neem je duimstok mee !!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is erg klein. Bed is ook erg klein.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,9
    Goede bedden en de locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden en de locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf in londen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wat matig, kleine zaal en weinig keuze. Ligt enigszins uit de route

    Goede kamer, de basis is absoluut in orde.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te zachte matras met ligput in het midden.

    Vlakbij metrostation, goed ontbijt en propere, moderne kamers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    8,8
    Lang Weekend London
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Nvt

    Prima ontbijt. Rustige omgeving en mooie kamers. Ligging van het hotel is perfect. Metro station Earls Court ligt op 150 meter lopen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,3
    Het bed was heerlijk en de locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water met douchen in de ochtend

    Het bed was heerlijk en de locatie is perfect

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,5
    Prima overnachting nabij Earl's Court
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, schone en nette kamer voorzien van alle gemakken

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    De een-persoonskamer was mooi schoon en kwalitatief goed, de locatie was geweldig, het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Goede ligging bij Earl's court. Piepkleine kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn heel klein

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    Heerlijke douche, lekker bed en kamer is ruim genoeg.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Airco werkte niet. Raam open gezet. Aangegeven bij het personeel en werd direct naar gekeken.

    Heerlijke douche, lekker bed en kamer is ruim genoeg. Ligging is ideaal, om de hoek van station Earl's Court en alle nodige winkels, pubs etc ook in die straat. Als ik terug ga naar Londen boek ik zeker dit hotel weer.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,3
    Prima value for money.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Was voor de 2e keer in The Boltons. Had deze keer wel een erg kleine kamer (102), maar prima voor 1 of 2 zakelijke nachtjes prima

    Prima value for money. Steekt uit boven de meeste *** hotels in deze area vwb inrichting van de kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    6,3
    de kamer was erg schoon en netjes,
    • Vakantiereis
    • Stel

    de receptie was niet heel erg geweldig. ze lieten je lang wachten en kwamen niet leuk over. de kamer was aan de kleine kant

    de kamer was erg schoon en netjes, de ligging van het hotel was erg goed. uitstekende verbinding naar alles met de underground.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,8
    Locatie is perfect, kamer klein maar netjes en compleet,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als je grote koffers mee hebt is de kamer wel erg krap.

    Locatie is perfect, kamer klein maar netjes en compleet, ideaal als je alleen reist met weinig bagage. Personeel erg vriendelijk. Ik kom zeker terug!

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    6,7
    Super goede gratis Wifi verbinding, een ligbad en lekker...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik zat in de kelder dus uitzicht van 0. En helaas had ik heel veel last van geluidshinder (ook al sliep ik met beide oordopjes in).

    Super goede gratis Wifi verbinding, een ligbad en lekker breed bed voor mij alleen :)

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,1
    verzorgde kamer, goeie bedden, goeie ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kleine kamer en nog kleinere badkamer, lawaai van de hotelgasten

    verzorgde kamer, goeie bedden, goeie ligging

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    5,4
    Lokatie is geweldig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer was extreem klein badkmaer formaat kleding kast....net te doen voor 1 nacht.

    Lokatie is geweldig

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    Locatie en vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie en vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    6,3
    Er was geen ligbad in onze badkamer, kamer was erg klein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er was geen ligbad in onze badkamer, kamer was erg klein.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,1
    Kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamer

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    3,8
    Goede locatie, vlakbij metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    Extreem kleine kamer, slecht bed en niet erg hygiënisch

    Goede locatie, vlakbij metro

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 46

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: