Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Castle Hotel 3-sterren

The Green, Saltwood, Hythe, CT21 4AJ, Verenigd Koninkrijk

#7 van de 7 B&B's en herbergen in Hythe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 352 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Prima geslapen en gegeten en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was schoon maar zeer basic. Geen ruimte om toilettas neer te zetten. Het verwarmde handdoekrek had uit gemogen bij een binnen-en buitentemperatuur van boven de 25 graden 😰

    Prima bedden, goed ontbijt, lekkere lunch in de grote voortuin. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Ontbijt was prima en ruim voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer. Een opknapbeurt zou helpen. Maar nogmaals, voor de prijs was t goed.

    Ontbijt was prima en ruim voldoende. Matrassen waren goed, slaapkamer fris.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    4,2
    Toen wij in de kamer kwamen, hebben we direct gezien dat de...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen wij in de kamer kwamen, hebben we direct gezien dat de kamer sinds lang niet gereinigd was (veel stof etc). De dekens leken echter schoon en dus hebben we een dutje gedaan. Toen we na 1 uur wakker werden, was het complete bed op de zijde van mijn vrouw vol met bedwansen. We waren geschokt, walgen ervan en vonden deze ervaring echt verschrikkelijk. We zijn meteen vertrokken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,6
    Een ideaal hotel met super service perfect als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het hotel waren geen negative punten te vinden. Als je op doorreis bent is dit de ideale locatie om te verblijven. Voor de duur van een vakantie zou ik een andere locatie uitzoeken

    Het ontvangt was heel klant gericht en probeerde met alles te helpen om het verblijf te verbeteren. We waren met motoren en er werd speciaal plaats gemaakt op een veilige locatie waar deze konden staan tijdens de overnachting.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    6,3
    slecht geslapen vanwege de geluidshinder door de afzuiging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidshinder van de lucht afzuiging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,7
    Kamers geen verlichting, vochtigheid geur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers geen verlichting, vochtigheid geur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet schoon Slaapkamerraam lag boven de keuken, inclusief rook & stank Douche zeer klein en af en toe gevaarlijk heet

    Bed was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    4,6
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hemelbed/Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg krap en gehorig, bed lag niet zo lekker en dat is jammer als je op doorreis bent.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Elke keer weer top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gezellig hotel met pub. goed eten en gezellige eigenaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    goed hotel om korte afstand van de ferry naar Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    dat de hond meekon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Het hotel is heel rustig gelegen, ideaal voor uitstappen in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De aankleding vh hotel is misschien een beetje aan vernieuwing toe (gordijnen in slaapkamers)

    Het hotel is heel rustig gelegen, ideaal voor uitstappen in Kent en Oost- Sussex.. Het personeel was heel vriendelijk, ontbijt heel goed en verzorgd. De bedden fantastisch. We hebben heel goed geslapen.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,5
    "
    • Vakantiereis
    • Stel

    Techniek en inrichting van de kamers niet helemaal van deze tijd. Maar vriendelijk personeel neemt passende actie bij tekortkomingen.

    "Plattelands-atmosfeer" in gezellig huis en leuke 'beer garden'; goede Engelse keuken. Hemelbed blijkt gelukkig voldoende lengte te hebben.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,6
    vriendelijk personeel, lekker eten, mooie locatie en streek
    • Vakantiereis
    • Groep

    vriendelijk personeel, lekker eten, mooie locatie en streek

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    7,5
    Lekker pub eten en dichtbij Dover.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het raam kon niet open anders viel het eruit.

    Lekker pub eten en dichtbij Dover.

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    7,5
    Leuke ontvangst, aardig voor hond
    • Stel

    Niets

    Leuke ontvangst, aardig voor hond

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: