Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Continental Hotel, Heathrow 4-sterren

29-31 Lampton Road, Hounslow, TW3 1JA, Verenigd Koninkrijk

#19 van de 29 hotels in Hounslow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1104 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    3,8
    Worst hotel ever!!!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedwantsen, volledig vergeelde matrassen, beschadigingen op wand, Bed en stopcontacten, lekkage uit electriciteitspunten in het plafond zowel in de kamer als badkamer (levensgevaarlijk) maar verklaring van het hotel was, dat het toch wel hard had geregend (we zaten op de 2e verdieping van de 5), volledig vergeelde douchekop, kitranden die loslaten, wc die los zit, kraan had ik mijn mijn handen, borden en bekers bij het ontbijt moest je om vragen, verse sap werd ingeschonken vanuit goedkope supermarkt pakken(althans die ene van de drie, de andere 2 bleven leeg), slecht aangevuld ontbijt

    Personeel...zeer aardig en kan er ook niet veel aandoen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    business hotel dicht bij de luchthaven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wel veel lawaai van het ganse nacht overvliegende Heathrow verkeer

    vlak in central Hounslow, direct bij de straat met restaurants en shops goede douche en verzorgde kamer, parking on site wel duur (15GBP/nacht)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Kamers zijn superieur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is zeer lekker,maar je moet alles bijvragen aan personeel ( borden,tassen,bestek ) zwembad en zeker de jacuzzi bevatten echt teveel aan chloor ! :(

    Kamers zijn superieur vlakbij metro

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Fijn comfortabel hotel!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant, de omgeving was vrij koud qua temperatuur. De ober was in zijn eentje waardoor hij het naar mijn idee erg druk had, al heeft hij dit niet laten merken naar zijn gasten toe. Zijn bediening was zeer goed! Veel gerechten waren uitverkocht en vrij hoge prijzen.

    De kamer was comfortabel. Erg fijn dat je gebruik mag maken van de naast gelegen gym. Heerlijke douche en een goed bed. Alle faciliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,8
    Lekker eten, vriendelijk restaurantpersoneel, maar hotel mag dringend in orde worden gezet!
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lift kapot zijnde (sinds weken) verontschuldigen ze zich!! Maar naar 2de verdieping met valiezen via trap wou ik niet. We kregen dus de beste kamer. Op de 1ste verdieping, via trap... Niet zeer groot. Alles elektronisch, dat wel. Maar zoek het maar uit! Geen bad (!) in de beste kamer. Wel in loopdouche, met schimmel rond de deur. En voor een huisdiervriendelijk hotel: geen sprietje gras in de wijde omtrek te bespeuren.

    Huisdiervriendelijk? 's Avonds mocht onze lieve en welopgevoede hond mee naar het restaurant. Omdat we de énige klanten waren. 's Ochtends dan weer niet. Het eten in de restaurant was zeer lekker, dat wel, maar geen te uitgebreide kaart. Ontbijt ook prima, en extraatjes te verkrijgen. Handig dat er een grote privé parking is. Om al de tegenslagen te vergeten kregen we ook de parking en de hondentoeslag gratis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,8
    Zeer vriendelijk personeel, enkel is het hotel in verouderde toestand maar zijn de kamers wel modern
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten

    De buurt. We hebben ons niet echt veilig gevoeld in Hounslow. We wisten niet dat de buurt er zou uitzien zoals we hebben mogen opmerken. De eerste week is er zelfs iemand dodelijk neergestoken in de buurt van ons hotel. Op dit vlak sloeg het wel enorm tegen. Ook geeft men aan dat er een zwembad voorzien is, er wordt wel niet vermeld dat dit een openbaar zwembad is met alle benodigde drukte dus. Wij hebben er geen gebruik van gemaakt. De vraagprijs voor de parking bedraagt 15Pond per dag, dit is in vergelijking met andere hotels ook aan de dure kant. Zeker na een verblijf van 2 weken. De kamers zijn modern uitgerust maar met overal tapijt op de grond waren deze niet echt proper. Ook in de gang gaf dit een oude, versleten indruk. Stukken uit de muren. Muren die duidelijk een nieuwe verflaag nodig hadden , tapijt los...

    De kamers waren modern uitgerust, enkel bleek er een deel van deze moderne uitrusting niet te werken. Ze hebben me wel een andere kamer aangeboden waar ik om praktische redenen niet op in ben gegaan. Het personeel was super vriendelijk en gedienstig...top.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,4
    De kamers waren proper
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen WiFi gedurende ons verblijf, dus 3 dagen!

    De kamers waren proper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Mooie Gym met wellness
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was te warm, de airco deed het niet

    Mooie Gym met wellness

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    5,0
    Kamer was modern.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer wordt slecht schoongemaakt. Condolm gevonden op een strijkplank. Knopje om de wc door te trekken onder de poep. Muffe geur.

    Kamer was modern. Bedden lagen goed.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    3,8
    WiFi was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze 1e kamer was een onhygiënisch, waar we niet 5 min hebben volgehouden (badkamer zag er smerig uit, zacht uitgedrukt!). Na 1e verzoek voor een strijkijzer, heeft het meer dan een dag geduurd voordat wij het kregen. Wij konden geen gebruik maken van de zwembad 1e dag. Andere klanten vonden het ook muffig en vies ruiken. Voor mij ogen is het amper 2 sterren hotel waard. Ik heb ook foto's van gemaakt helaas kan ik geen foto's uploaden, geen aanrader!

    WiFi was goed

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    5,4
    Het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De hotelkamer is sterk verouderd en niet goed onderhouden. Aanslag op de kranen, schimmel op de ramen, vloer plakkerig. Bed was wel goed.

    Het personeel. Vriendelijk, attent en zeer behulpzaam.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: