Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Falls Of Dochart Inn 3-sterren

Gray Street, Killin, FK21 8SL, Verenigd Koninkrijk

#7 van de 9 hotels in Killin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 253 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    Pittoreske Inn. Op een mooie lokatie met een romantische uitstraling en gezellige mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met een Douche en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, we hebben ons uitermate vermaakt.

    Fantastische ligging tegenover en met uitzicht op de watervallen. Gezellige Inn met een Tearoom waar het ontbijt word gegeven. Een aparte opgang voor de kamers en een ingang voor de Bar en het restaurant waar ze goede keuzes hebben in grote porties. Op Zaterdag is er altijd live muziek dus boek je restauranttafel op tijd. Door de weeks ook zeer aan te raden. Kamer word iedere dag schoongemaakt en voorzien van nieuwe handoeken. Ontbijt is redelijk uitgebreid ze staan klaar om warme gerechten voor je klaar te maken. Vrij parkeergelegenheid achter het gebouw.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Hartstikke fijne accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Hartstikke fijne accommodatie. Mooie gezellige kamer. Het ontbijt en avondeten erg lekker. Leuk personeel. En het hotel ligt op een top locatie. Ik zeg doen! Iedere zaterdagavond life music. Erg gezellig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Een echte Schotse herberg met prachtige ligging en uitzicht en gastvrij personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tweepersoonsbed(den)
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers kunnen niet groot genoeg zijn. Voor 4 personen zouden wij het te krap vinden, wij waren met 3 en dat ging precies.

    Heerlijk ontbijt, prachtige kamer met mooie badkamer en uitzicht op de stroomversnelling.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,7
    Mooi hotel, wel aan de dure kant wt betreft prijf kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was alleen heel klein. Veel kleiner dan op de foto's. Alles was scheef, door het oude gebouw. Je toiletspullen konden niet op het plankje blijven staan, want dan rolde ze eraf. De wc bleef steeds hangen waardoor we 's avonds een aantal keer de stortbak uit elkaar hebben moeten halen. De watervallen zijn heel druk bezocht, dus veel meer toeristen dan ik gedacht had.

    We hadden een prachtig uitzicht op de watervallen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    tof !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met een Douche en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijke personeel. Er is moeite gedaan om de kamers op te frissen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,8
    Zeker aan te raden voor jonge mensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt, vriendelijk onthaal, mooi uitzicht op de watervallen, mooie omgeving om te wandelen,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Leuk en zeer prettig verblijf in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 2 Aparte Bedden (2 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers

    Het ontbijt was fantastisch. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Prachtige omgeving en mensen in het dorpje aardig.

    Verbleven in mei 2018

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7