Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Fitzwilliam Hotel Belfast 5-sterren

Great Victoria Street, Belfast, BT2 7BQ, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 38 hotels in Belfast

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2066 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Super! Een heerlijk hotel op een goede locatie in Belfast.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Heel mooie kamers, badkamer met bad én douche. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Heerlijk en verzorgd ontbijt, deels à la carte. Goed geregelde parkeermogelijkheid. Avondservice, met chocolaatjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Super genoten
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Deel van het ontbijt wordt a la carte geserveerd. Als je op tijd staat en het is druk, kan dat minpuntje zijn. Bediening in de bar waren we het minst van onder de indruk. Maar al met al een geweldig hotel.

    Heerlijk hotel!! Perfect ligging voor ons. Waren er voor het Vital Festival en wilden de stad verder leren kennen. Super centraal, vanuit dit hotel kun je echt alle "hotspots" lopend bezoeken. Al kwamen wij daar wel later achter. Ontzettend vriendelijk personeel. Schone, ruime kamers. Heerlijk deels a la carte ontbijt. Zou hier zo weer heen gaan. Al is het om de stad zelf die wij als zeer indrukwekkend en vriendelijk hebben ervaren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    10
    “Uitstekende keuze centrum Belfast!”
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Goede uitvalsbasis om de stad Belfast te bezoeken. Uitstekende keuken, zowel voor ontbijt als voor dinner. Tip: menu is betaalbaarder als je voor 18.30 uur eet. ( early bird) Kamer was rustig, heel net en verzorgd!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Het ontbijt was niet erg uitgebreid
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet erg uitgebreid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,8
    Je geeft aan wat je wilt hebben,goed geregeld,
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bedienend personeel,wist (nog)niet veel

    Je geeft aan wat je wilt hebben,goed geregeld,

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Belfast zoals het ook kan. Conflictgebieden voorbij en de schoonheid van het Ierse landschap.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    De locatie van het hotel; midden in de stad is geweldig. Parkeren is middels Valet service ook prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,6
    Uitstekende hotel concierge die ons veel goede tips wist te...
    • Zakenreis
    • Stel

    Uitstekende hotel concierge die ons veel goede tips wist te geven omtrent restaurants en de bezienswaardigheden van de stad. Zeer mooie stijlvolle kamers

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    This one has it all.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Breakfast was pretty expensive, but we didn't have any so can't say if it's worth it. There are plenty of alternatives nearby.

    This one has it all. Great location, great rooms, friendly staff.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,6
    prima aangepaste kamer midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima aangepaste kamer midden in het centrum

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    10
    Vriendelijke mensen, prima kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Overal te warm, ook in de ontbijtzaal en de bar

    Vriendelijke mensen, prima kamer

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    8,8
    Modern hotel naar UK normen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Modern hotel naar UK normen. Mooie kamers, netjes en compleet. Grote ontbijtruimte met ruime keuze, goede bar, aangename lobby. Centrum vlakbij

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    Vlak naast Treinstation, mooie warme inrichting.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt vond ik wat duur, zat niet in de prijs. Niet gedaan dus.

    Vlak naast Treinstation, mooie warme inrichting.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: