Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The George Inn 4-sterren

Longbridge Deverill, Warminster, BA12 7DG, Verenigd Koninkrijk

#7 van de 12 hotels in Warminster

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 645 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    3,8
    We hebben het naar ons zin gehad maar dat kwam niet door de George Inn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel. Onvriendelijk, niet geïnteresseerd. De ene keer wel laten tekenen voor drank andere keer niet. Als je bij de bar bestelde kon je direct pinnen maar liet je het op de kamerrekening zetten dan werd het bij de receptie vd creditcard afgeschreven en was pinnen onmogelijk. Ook de beloofde rekening moeten we nog via de email krijgen, anders was niet mogelijk. Hebben die op computerscherm gezien. We hebben er maar een keer ontbeten. Zaten op vies meubilair en als we iets extra wilden bij het ontbijt dan de bestelden eieren moesten we het zelf van een tafel pakken en werd het later in rekening gebracht.

    De kamer was oké.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    5,8
    Slechtste verblijf van de vele verblijven in Engeland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verschrikkelijk slecht bed, krakende vloeren, kleine TV op een veel te verre afstand van bed om te kijken. Slecht ontbijt: Toast verbrand bacon gebakken in verbrand vet, worst verbrand. Een plaats om nooit terug te komen!!!!

    Hygiene

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Geen airco op onze kamer en probleem met douche (eerste dag...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op onze kamer en probleem met douche (eerste dag geen warm water, tweede dag geen water).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    Prachtige pub
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Antorage

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,4
    Locatie slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Langs drukke weg. Veel lawaai, bijna niet geslapen

    Schoon, mooie kamer, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,5
    Leuke typisch English Pub met hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was heel gezellig met thee en koffie faciliteit en schoon

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    4,2
    Mooi hemelbed, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen mobiele telefoonverbinding! Pal naast een zeer drukke hoofdweg met veel vrachtverkeer. 5.45 in de ochtend barst het los tot diep in de nacht! De fohn kun je niet voor een spiegel gebruiken... Geen stopcontacten. Uitzicht op .. Een benzinepompstation ( een grote) en de ingang van een druk bezochte pup. Kattige damens bij de receptie, verkeerde kamer geven, niet zelf even meelopen... En overal lawaai!

    Mooi hemelbed, ruime kamer Heerlijk ontbijt! Goede service van de ontbijtploeg!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,8
    Gemoedelijk hotel met gezellig restaurant deel en bar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt aan een drukke weg, maar in de kamer (aan de achterkant) hadden we er niet echt last van.

    Gemoedelijk hotel met gezellig restaurant deel en bar. Rustige kamer met heerlijke bedden.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: