Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Georgian House

Buckingham Terrace, North West, Glasgow, G12 8ED, Verenigd Koninkrijk

#27 van de 29 B&B's en herbergen in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 576 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    4,2
    Tegenvaller na wat je op internet / booking.com hebt gelezen, geen service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontvangst, met code naar binnen, parkeerplaats niet aangegeven en voor het huis in straat zelf is geen plek. Tip geef aan aan welke straat de parkeerplaats die achter het huis gelegen is ligt, Met grote auto lastig in te rijden. Het huisnummer staat naast de deur waarop niet het apparaat voor inloggen zit, dus je denkt dat je er niet in kunt. Sanitair verouderd, lekkende kraan, vieze kapotte douchcabine, Wifi werkt niet. Meest stoort dat jullie doen alsof het een fantastisch hotel is, afgeprijsd, superaanbieding . Omdat hotel volgens internet normaal meer dan 200 kost verwacht je heel wat. Dan valt het letterlijk en figuurlijk tegen dat er geen ontvangst/ service is, geen wifi, moeilijk een parkeerplaats te vinden, niet telefonisch bereikbaar en shabby sanitair (wel schoon bed en ruime/ gedateerde kamer) op leuke plek (als je van Botanische tuinen houdt)

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    4,2
    niet leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ontvangst ontbrak - ging via een paar buur jongens die gingen telefoneren hoe wij binnen moesten komen, het ontbijt was beneden pijl. maar we kregen de indruk dat de leiding ontbrak en dat het meisje dat het ontbijt zo neten verzorgen geen idee had wat de daartoe behoort. mensen met een dikke buik kunnen niet tussen de muur en het bed langs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,0
    Glasgow is echt een leuke stad, een aanrader. Het hotel heeft renovatie en hulp nodig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Zelfstandige Studio
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden specifiek om een self-cateringroom gevraagd. Hiervan waren geen foto's op de site maar dat is niet het probleem. Bij aankomst bleek de kamer niet schoon te zijn gemaakt. Alleen het bed was verschoond. Er stond een minimalistisch keukenblokje in de kamer waar we ook sliepen die erg oud was en zeer incompleet. Er was bijvoorbeeld niet eens een (koeken)pan. Nadat we onze klacht hadden doorgegeven werd direct geregeld dat de kamer werd schoongemaakt en de volgende morgen kregen we een koekenpan en spatel.

    De wijk was best gezellig. Ook de om de hoek gelegen botanische tuin was een bezoek waard

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,2
    uitstekende uitvalsbasis voor west End
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    goede lokatie in West End vlak bij de Botanische Tuinen en de concertlocatie Oran Mor. Verder uitstekende hulp bij praktische zaken zoals het regelen van een taxi, vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Goed geslapen in Georgian House
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelmanager regelde een taxi voor mij naar het vliegveld voor 25% van de normale prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    2,9
    Oud, vuil, lawaaiig en totaal niet in verhouding tot de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oud, vuil, lawaaiig en totaal niet in verhouding tot de prijs

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    5,4
    Niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Moet een GSM Nr bellen om een sleutel te krijgen. Er was niemand aanwezig in de ontbijtkamer! Credit card betaling met toeslag!

    Niets

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: