Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Hampshire Hog 5-sterren

Gravel Hill, London Road, Clanfield, PO8 0QD, Verenigd Koninkrijk

#1 van de 1 hotels in Clanfield

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 670 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Mooie accommodatie als je houdt van de sfeer van het Engelse platteland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige minmuntje is dat de M3 wel heel dicht bij ligt, waarvan je het geluid buiten hoort. Binnen heb je er totaal geen last van.

    Heerlijk ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd in de pub zelf wat een heel gezellige sfeer geeft met de openhaard al aan van 's ochtends vroeg. Uiterst vriendelijke bediening. Het ontbijt bestaat uit een buffet met ontbijtgranen, koeken, toast, etc. Bovendien is er een ontbijtmenu met allerhande keuzes die dan voor je worden klaargemaakt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Lekker rustig. Goed ontbijt van de kaart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt beviel me het meest. Eerste instantie hadden we de indruk dat we alleen keuze konden uit yoghurt , muesli en crackers. Maar waren niet getreurd, ontbijt was a la carte en uitgebreide keuzes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    Bedden lagen goed, zeer belangrijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer voorzieningen oud met veel barsten, dat krijg je nooit goed schoon, wastafel stopper kapot, erg onhandig

    Bedden lagen goed, zeer belangrijk! Verder nette kamer met alles wat je nodig hebt. Handige kluis, makkelijk te bedienen. Ontbijt echt Engels.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    aangenaam verblijf in nette kamer met goed ontbijt tegen goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijk onthaal - ruime en nette kamer met mooie badkamer - lekker ontbijt op vriendelijke manier opgediend

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Het ontbijt was heerlijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk. Zelden zo'n smakelijk vlees gegeten. Kamers zijn mooi ingericht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    Super fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles beviel ons er is niets wat niet goed was.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Top
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op te merken

    Alles okay

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Prima hotel, op loopafstand van de oude stad en goed bereikbaar met eigen vervoer.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco helaas. Bij warm weer is de kamer (1ste verdieping) benauwd ondanks dat het raam een stukje open kan.

    Mooie kamer, prima bed en badkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,5
    prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    restaurant was beperkt, veel gerechten op menukaart die niet beschikbaar waren

    kamer waren schoon, bedden waren goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    10
    Heerlijk ontbijt: continental en english specialities.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Heerlijk ontbijt: continental en english specialities.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,3
    De douche, deze kan niet goed ingesteld worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche, deze kan niet goed ingesteld worden

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Goede kwaliteit prijs verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik iets zou moeten zeggen is het dat de WiFi erg traag was

    Goede kwaliteit prijs verhouding. Mooie ligging en leuke pub waar je kan lekker kan eten. Ontbijt was ook erg goed.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,0
    Ruime/rustige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondermaatse bediening in het weekend, door de week was het ok. Redenen: - De bestelling werd niet aan tafel opgenomen. Je moest jezelf wenden tot de bar. - Je moest zelf je koffie in schenken :( - De gerechten werden niet gereserveerd zoals besteld. En verder... Slaapkamer moeilijk te verduisteren. Wifi was traag

    Ruime/rustige kamers

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    9,6
    Het comfort, de behulpzaamheid van het personeel en het eten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat het hotel nogal afgelegen ligt. Fietsers moeten twee flinke hellingen overwinnen.

    Het comfort, de behulpzaamheid van het personeel en het eten, kortom, alles!

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    6,7
    Prima bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Avond eten was de prijs zeker niet waard, er gaan eten zou ik zeker niet aanraden. Hoewel de badkamer er luxe uitziet zijn er veel dingen stuk of verouderd, kit randen beschimmeld. Ontvangst zakelijk.

    Prima bed.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    8,5
    Prima ligging en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ligging en vriendelijk personeel. Het eten was heerlijk!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: