Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Hare And Hounds At Speen 3-sterren

Bath Road, Speen, Newbury, RG14 1QY, Verenigd Koninkrijk

#6 van de 8 B&B's en herbergen in Newbury

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 470 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,8
    Vanwege reis Ierland / Nederland zochten wij een rustige accomodatie Dit was juist tegenovergesteld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huisje Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons verblijf was er een zeer rumoerige bruiloft op nog geen paar meter van onze kamer dus zeer slecht geslapen .er werd geen rekening gehouden met de andere gasten .geen toilet artikelen op de kamer en slechte wifi ontvangst

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen op- of aanmerkingen.

    Wij zijn hier drie nachten geweest en elke morgen werd de kamer aan kant gemaakt. Het zag er dan ook perfect uit. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er is ruim keus bij ontbijt en diner en beide zijn gewoon goed. De parkeerplaats ligt grotendeels achter het hotel en er is meer dan voldoende plaats.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Prima verblijf, goed geslapen, goed gegeten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de warme maaltijd moet je wel veel bijbestellen, zoals groente, saus, friet e.d.

    Prima plek om te overnachten. Waren er eerder geweest, het was nu iets commerciëler. Maar we werden behandeld als "oude vrienden".

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Gezellig, lekker eten, mooi oud gebouw met bijbehorend wat geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Huisje Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer gehorig, bovenburen die liepen op krakende vloer was zeer goed te horen.

    Mooi oud gebouw met prachtig modern restaurant, lekker eten en vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    leuk voor enkele dagen, alleen gehorige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We sliepen in een onderste kamer, maar boven ons was nog een kamer. Het was zeer gehorig, als de mensen boven ons door hun kamer liepen, hadden wij daar best last van. Verder zitten op alle deuren veren en als je de deur loslaat klapt deze best hard dicht. Vooral 's nachts ben je dan meteen klaarwakker.

    Ontbijt was prima, klantvriendelijkheid was oké.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het avond eten en het ontbijt was goed. gezellige pub.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,1
    Sfeer en service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmwatervoorziening pas na half 5 in de middag.

    Sfeer en service

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    9,2
    Restaurant The Barn ziet er fantastisch uit en het eten was...
    • Stel

    Restaurant The Barn ziet er fantastisch uit en het eten was lekker tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding. We hadden een gratis upgrade en de eigenaar was heel vriendelijk

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: