Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Kings Arms Inn 4-sterren

49 Bishopston Montacute, Yeovil, TA15 6UU, Verenigd Koninkrijk

#1 van de 7 hotels in Yeovil

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 602 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    Wij hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden de standaard kamer geboekt. Deze was een beetje klein. Mochten we hier terugkomen, dan boeken wij een grotere kamer.

    Mooi hotel, leuke bar, goed restaurant. Voortreffelijk gegeten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,7
    Aardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die ik had geboekt kreeg ik niet. Ik had op mn booking een print vd kamer maar volgens hun gebruikt booking.com niet de juiste fotoos. Was erg teleurgesteld. Het ontbijt was naast de eireren erg beperkt en de menukaart ook.

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    De kamer was gelegen boven de keuken. Een afzuig ventilator was duidelijk hoorbaar in onze kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Contact met de manager mijn verzoek om een andere kamer werd niet in overweging genomen ondanks het feit dat er mogelijkheden toe waren. Meedenken was niet zijn sterkste punt. Daarom na een nacht weer vertrokken.

    Lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Perfect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dit was het beste hotel wat ik tot nu toe heb geboekt via booking

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Mooi kleine hotel in en mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant, ontbijt, medewerkers, locatie, gastvrij

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    Zeer prettig, comfortabel hotel in pittoresk dorpje.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets negatiefs te melden!

    Zeer prettig, comfortabel hotel in pittoresk dorpje. Mooie, ruime kamer en vriendelijk personeel. Prima ontbijt en voldoende keuze wat betreft avondeten.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    6,3
    Ontbijt en diner prima
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechte matrassen in kamer 12. Ik kan meteen naar de fysiotherapuit om rug te laten behandelen

    Ontbijt en diner prima

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    Zeer goede B&B in een rustig dorpje.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer goede B&B in een rustig dorpje. Het eten in de bijhorende pub was uitstekend!

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    8,3
    Mooie kamer met uitzicht over het dorp
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelgasten moeten in de bediening geduld hebben.

    Mooie kamer met uitzicht over het dorp

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: