Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Lawn Guest House 4-sterren

30 Massetts Road, Horley, RH6 7DF, Verenigd Koninkrijk

#6 van de 21 hotels in Horley

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 840 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,3
    Niet aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, het kleine tweepersoonsbedje, het super kleine badkamertje en het feit dat je tot 09.00 uur kan ontbijten. Wij hadden daar een feest en zouden heel laat terugkomen. We vroegen aan de eigenaar of we wat later konden ontbijten. Nee, last order was om 08.30 uur, geen enkele flexibiliteit.

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er was niets negatiefs aan ons verblijf in deze plaats.

    Prachtig gelegen in een mooi dorp dichtbij london. het ontbijt was heerlijk en vooral de vriendelijke bediening in was een pluspunt. Een aanrader.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Mooie schone kamers, perfecte service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie schone kamers, perfecte service. Goede locatie; station op 5 minuten loopafstand en een half uur met de trein in hartje Londen. Prima ontbijt en vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    2,9
    prijs/kwaliteitverhouding is ver te zoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Foto's zijn niet representatief voor wat je krijgt. Twee aparte kinderbedjes drie meter uit elkaar op een krap zolderkamertje is nou niet echt wat we dachten geboekt te hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Gastvrij landhuis dichtbij Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op doorreis naar elders was het een perfecte locatie waarvanuit we Londen konden verkennen (station Horley op loopafstand, ong. 30 minuten naar Victoria station) en op tijd onze vlucht konden halen (5 minuten met de taxi naar Gatwick). Zeer gastvrij. Oud Engels landhuis, sommige elementen zijn toe aan vernieuwing, maar dat heeft ook z'n charme.. Goede bedden, koffie en thee op de kamer en niet gehorig. Zeker een aanrader

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,5
    Een goed verblijf ervaren. Gezellig en gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De familiekamer is leuk, wij waren er met drie kinderen. Dat is leuk voor enkele nachten.

    De ruimte, de gastvrijheid. Dagelijks een schone kamer. Fijn ontbijt. Goede ligging m.b.t de trein naar Londen, 31 minuten. Goede restaurants in de omgeving. Gezellig en goed parkeren bij het hotel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,3
    Perfecte locatie voor Zuid Engeland en Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Supervriendelijke ontvangst en degelijk ontbijt. Familiekamer is ideaal om met 5 personen te overnachten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was wat aan de kleine kant

    Douche + vlak bij treinstation om Londen te bezoeken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima voor bezoek Londen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is basic.

    Hotel ligt op 10 minuten wandelafstand van station. Dan binnen uur in hartje centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    mooie locatie en mooie kamer
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijke ontvangst mooie kamer

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    3,8
    Het B&B ligt dichtbij het treinstation Horley (700...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het B&B viel ons erg tegen. Van de buitenkant oogt het als een mooi B&B. Van binnen is het er niet schoon (vies). Wij hadden een andere verwachting met een rating van 8.1 op booking.com. Het B&B wordt gerund door een jong Engels stel met circa 4 kinderen, oorspronkelijk afkomstig uit India / Dubai. Het B&B oogt niet schoon, dit begin al met de deurposten en het zitje in de hal. Overal ligt troep of zitten vlekken in (stoelkleding, vloerbedekking). In de douche troffen wij nog haren aan van de vorige logees. Ook de kamers werden in de vier nachten dat wij er verbleven niet schoon gehouden. Ook 2 glazen uit de douche waren niet schoon (van de vorige bewoner) en hebben wij netjes de grond gezet zodat zij dit zouden opmerken, maar helaas de glazen hebben 4 dagen vies op de grond gestaan. Dan het ontbijt. Bij het ontbijt hangt een oorkonde over de hygiëne, maar in die 4 dagen, stonden er elke keer dezelfde pruimen, perziken en luxe brood weer bij het ontbijt. Mijn man durfde geen jus de orange drinken omdat hij geen schoon glas kon vinden. We hebben zelf maar een pot Nutella gekocht voor op brood. Behalve verpakt boter en jam, was er geen optie voor beleg. Ook had mijn zoon op de eerste dag een servetje bij z'n ontbijt gekregen die hij had gebruikt, maar die voor de tweede dag gewoon weer was dicht gevouwen voor gebruik, dus voor dag 2 had hij zijn vieze servetje van dag 1 weer, die hij kon gebruiken voor zijn ontbijt. Pfff. Tot slot, wanneer je niet voor 08.30 uur bij het ontbijt zat, was je te laat en kreeg je niets meer. Ook dan had de eigenaar van de B&B eigenlijk geen tijd, was het hem allemaal te veel, want hij moest rond dit spitsuur 08.30 uur net z'n eigen kinderen naar school toe brengen. Gelukkig op zaterdag kon hij iets relaxter zijn, zei hij, maar bedacht zich dat hij dan vanaf 8.30 uur moest gaan boren, zodat wij, die ook iets relaxter wilden starten, rechtop in bed zaten.

    Het B&B ligt dichtbij het treinstation Horley (700 meter), waar ieder half uur een trein vertrekt van Horley naar Victoria Station of London Bridge station. De treinen rijden 's nachts tot 03.00 uur (Engelse tijd).

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    5,4
    Schone badkamer en handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rest is outdated! Kamer was niet schoongemaakt voor de 2e nacht. Vloertapijt vol vlekken, niet echt aantrekkelijk. Ontbijt was basic.

    Schone badkamer en handdoeken.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    2,5
    Het kan de naam "Guest" niet dragen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het kan de naam "Guest" niet dragen. Slechte ontvangst, onvriendelijk. Niet flexibel over tijden ontbijt, tijden vertrek. Internetverbinding is heel slecht. Kamer werd niet schoongehouden. Douche kon niet naar een koudere stand.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,4
    De locatie is prima, heel centraal, vlakbij de trein naar bv...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt is ok, maar beperkt. Ontbijt uiterlijk half negen voor ons te vroeg in vakantie. Meubilair verouderd, deur badkamer was stuk.

    De locatie is prima, heel centraal, vlakbij de trein naar bv Victoria Station.

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    10
    Het zeer hartelijk onthaal van de eigenaars, prima ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    Het zeer hartelijk onthaal van de eigenaars, prima ontbijt, diverse restaurants op wandelafstand (aanrader : La Cocina, Spaans restaurant). Vlakbij Gatwick airport, geen geluidshinder. Aangename buurt.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    6,7
    Het ontbijt was beperkt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was beperkt. Kreeg 1 toast met gebakken ei en wanneer we om meer toast vroegen, kregen we dat niet van harte.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    gastvrijheid, mooie locatie en mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    gastvrijheid, mooie locatie en mooie kamer.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    5,4
    Rustige omgeving met treinstation op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben 3 dagen achter elkaar dezelfde broodjes onder een stolp gezien. Allemaal even uitgedroogd.

    Rustige omgeving met treinstation op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    9,2
    In 45 minuten ben je met de trein in hartje Londen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er viel niets tegen, ik kan het iedereen aanraden

    In 45 minuten ben je met de trein in hartje Londen. Prima verbinding

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Lawn Guest House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: