Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Marquis 5-sterren

Alkham Valley Road, Alkham, CT15 7DF, Verenigd Koninkrijk

#1 van de 1 hotels in Alkham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 180 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,3
    Mooie omgeving, wel aan de prijzige kant voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien de prijs had ik er meer van verwacht. De kamer had wat mankementen die we hebben gemeld, o.a. een lekkend bad. Een kleine tegemoetkoming in de vorm van een gratis drankje o.i.d. was netjes geweest. Personeel was verder erg vriendelijk.

    De locatie was prachtig en het eten was heerlijk, maar wel kleine porties.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    prima , minpunt : factuur. Graag uitleg op voorhand van niet aangekondigde meerkosten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het afrekenen kregen wij een rubriek "gratuities" aangerekend van 9,05 pond. Bij navraag kregen wij te horen dat je die "gratuities" niet diende te betalen indien je het niet wou.Ik weet nog steeds niet precies wat die term inhoudt maar ik ga er niet mee akkoord dat men "zonder het ons te zeggen" zomaar een som van 9,05 pond aanrekent zonder uitleg . Dit vind ik geen klantvriendelijke manier van handelen. Indien men iets "extra's" aanrekent zonder de klant erop te wijzen dan geeft dat een wrang gevoel. Graag klaar en duidelijk zijn -zeker in geldzaken -én de klant er als hotelier zelf op wijzen dat er iets extra's aangerekend is én een duidelijke verantwoording geven voor de reden van die extra kost.

    kamer was ok, proper, en voldoende opbergruimte en comfort. Het ontbijt was uitgebreid en verzorgd. Het avondeten en ontbijt waren smaakvol. Bediening prima. Vriendelijk en bekwaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer viel erg tegen. Niet wat je van een 5 sterren acco mag verwachten. Eerste kamer boven keuken afvoer met lawaai Geen airco, maar kapotte ventilator op tweede kamer. Klein bed (booking beloofde groot bed) Geen glazen in badkamer Wastafel in toilet om tanden te poetsen Geen flesjes water Kleine rommelige kamer

    Ontbijt was prima. Vriendelijk personeel. Zonder problemen korting gekregen op de kamer, na de klachten gemeld te hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    7,1
    De kamer en suite was royaal en goed gemeubileerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren enkele onprofessionele zaken. Van de kamer was maar 1 sleutel, toen we hem de eerste dag meenamen, werd de kamer niet schoongemaakt. Een andere dag was onze sleutel bij de receptie zoek. Mengkraan badkamer was stuk: alleen heel heet water.

    De kamer en suite was royaal en goed gemeubileerd. Het bed was goed. Het restaurant was goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,4
    te duur voor wat men krijgt, zeker geen 5 sterren waardig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prijs/kwaliteit

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,3
    Avondeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid

    Avondeten

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden kamer 'Wolverton'. Mooie kamer, maar de deur van het toilet annex lavabo en spiegel sluit niet. Het luxe-bad staat in de kamer zelf, die al zeer warm was wegens enkele beglazing. En toch, deze kamer blijft een aanrader, de airco werkt goed!!!

    Het personeel was heel vriendelijk. De kamerinrichting was vernieuwd en trendy. De keuken is een aanrader. Je zit in Alkham, niet bepaald in the centre of a city, maar de kok is een genie. Good value for money.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Service was super, kamer was goed, bed was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het inbegrepen ontbijt is erg basic. Koffie/thee met croissants en graanontbijt, dat was het! Voor continental breakfast moet betaald worden.

    Service was super, kamer was goed, bed was heerlijk. Het diner kan ik iedereen aanraden: complimenten aan de chef!

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    6,7
    Verwarming was defect en bleef de hele nacht defect zonder...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verwarming was defect en bleef de hele nacht defect zonder dat daarvoor een korting op de prijs werd gegeven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    8,3
    Friendly people and had a great diner !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rooms are a bit small.

    Friendly people and had a great diner !!

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    8,3
    Kamer en bediening
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer en bediening

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: