Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Park Grand London Paddington 4-sterren

1-3 Queens Garden, Westminster, Londen, W2 3BA, Verenigd Koninkrijk

#593 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4185 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    enkel slapen en kleinkind van 12 jaar bij.verder onze zoon in londen bezocht die vader was geworden
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    was geen bed bijgezet en wel besteld. bed kwam maar zonder dekens . de volgende nacht deken gevraagd en toen kwman men met een vieze donsdeken aanzetten.

    ontbijt prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Leuk en voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het goed Ik heb geen opmerkingen!

    Dicht bij de stad en niet ver van Hyde park!En toch rustig. Kamers comfortabel en proper! Personeel vriendelijk! Uitstekende wifi!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Geweldig hotel op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn eind april een weekje op vakantie gegaan naar Londen en hadden het hotel geboekt voor 4 nachten. Al bij binnenkomst werden wij goed ontvangen, het personeel is super attent en aardig. Wij hadden een grote kamer geboekt en het kwam overeen als op de foto’s, het was erg netjes en schoon. De locatie is ook perfect, het hotel is gelegen in Paddington, een hele fijne buurt en maar een paar haltes van Oxford street. Het ontbijt bij het hotel was erg lekker, er was genoeg keus.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,3
    Prima, omdat ik er het beste van maak in Londen, maar dit hotel niet meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De ruimte in de kamer. Een hele smalle kast die voor iemand met mijn lengte, 1.55 cm te hoog was. Ik moest gevaarlijk op het bed gaan staan om mijn kleding op te hangen. De rest van mijn spullen moest ik in mijn koffer bewaren, er waren geen planken. Dit houdt in dat ik dit hotel nooit meer zal kiezen. Ik ga wel weer naar Londen maar zal een ander hotel zoeken.

    Het ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Goed, dicht bij 2 metro stations, kamers a d zijkant leuk uitzicht op groen perkje, paar leuke resta
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid vd airco, bij ons zat er deeltje los wat s nachts bleef rammelen. Kregen volgende dag andere kamer, was beter maar ik vond airco en CV systeem wel gehorig. Voor het wisselen van kamer kregen we graitis diner aangeboden, dus dat was zeer attent en zo ontdekten we het heerlijke Indiase menu!

    Goed Engels en continenten ontbijt, je kunt er s avonds echt heerlijk Indiaas eten, zeer betaalbaar, wij waren daar erg door verrast.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer lag op min een (onder de grond). We misten daglicht en een raam om door naar buiten te kijken. Dat hadden we graag van te voren geweten, dan hadden we een andere kamer geboekt. Uit het doucheputje kwam een enorme rioollucht.

    Het ontbijt was goed. Het buffetgedeelte is alleen heel klein, waardoor je soms lang moest wachten voordat je je ontbijt verzameld had. In zijn algemeenheid is het ontbijtrestaurant erg klein, als je laat was moest je wachten op een tafeltje.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    Locatie en personeel goed, kamer onvoldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer heeft geen raam wat open kan. De badkamer was te klein (Geen ruimte om te douchen) en het matras was erg slecht.

    Het personeel was erg vriendelijk. De locatie perfect.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,0
    Goeie locatie, hotel was matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren klein. De badkamer bevatte schimmel. De ontbijtfaciliteiten waren hun geld niet waard, zeker omdat je na 5 minuten lopen in elke pub op straat lekkerder kon ontbijten.

    De ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    was een goed hotel maar zijn 2 sterren niet waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hadden een kamer van 3 pers bed was open gezet maar konden de deur niet toe doen van de hal spijtig licht van de hal scheen binnen kamer niet donker genoeg

    ontbijt was goed spijtig dat we in de bar moesten eten s'avonds

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    8,8
    Het restaurant in het hotel is super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was redelijk klein

    Het restaurant in het hotel is super! Personeel is super behulpzaam. locatie is goed bereikbaar, op loop afstand van Hyde park en meerdere metro stations.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    8,8
    Mooie buurt, vlak bij noordkant Hydepark, 5 minuten lopen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie buurt, vlak bij noordkant Hydepark, 5 minuten lopen van metrostation. Mooie kamer, continental breakfast meerprijs, maar zeer redelijk geprijsd. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Goede locatie, prima suite, behulpzaam personeel, maar wel wat onzorgvuldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen adapters aanwezig om telefoon te laden of te scheren. Antwoordt van de receptie was dat de gasten deze hadden meegenomen en waren niet van plan ze opnieuw aan te schaffen! Kan echt niet. Zelf maar in winkel adapter gekocht. Bij aankomst konden ze niet zien dat er al betaald was. Volgende ochtend bij ontbijt zelfde verhaal dat we exculsief ontbijt hadden echter later weer ingetrokken naar inclusief ontbijt. Dat is niet klantvriendelijk.

    Ontbijt goed prima verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,1
    Licht positief met ruimte voor verbeteringen....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een betalings mogelijkheid buiten een creditcard. Bij het inchecken bleek er een fout te zijn gemaakt met de betaling. (ik had van te voren betaald maar dit was niet verwerkt)

    De airco op de kamer was met het warme weer een uitkomst. Het ontbijt was prima en je werd goed geholpen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    Niet de extra die ik had verwacht, een kleine domper maar Londen zelf maakt veel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Datgene wat geboekt was op eerste lokatie bleek door water problemen niet mogelijk we werden direct naar andere lokatie gebracht met kaartje waar prijs voor kamer opstond. Daar aangekomen kaartje overhandigd bleek ineens goedkoper te zijn dan dat wij eerst hadden geboekt. Nadat ik dat meldde. Dat ik dat silly vond een zeer geirriteerde boze manager die gewoon vond dat wij dat toch moesten betalen voor die geboekte prijs anders moesten wij maar wat anders zoeken . Kortom een slechte start. Niet de kamer gekregen die wij in december hadden geboekt. Uiteindelijk kregen wij het ontbijt in mindering in prijs. Kamer bevatte twee tweepersoonsbedkast bedden. Een goede douche helaas weinig ruimte voor toiletspullen en een kast met archief dozen niet voor gasten bedoeld dus.

    De ligging aardig overig personeel aardig en behulpzaam bij het ontbijt en portier dito

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    8,8
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eerste dag kregen wij een van de kleinste kamers in het hotel. Personeel was heel behulpzaam toen wij dat verteld hadden dus de volgende dag kregen wij een veel groter kamer :) Voor de rest een super service en vriendelijk personeel.

    Ontbijt is goed! Wij hadden een magnetron, kluisje en strijkijzer in de kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Prima hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was prima, maar waar het ontbijt is opgesteld, is heel klein en heel laag plafond. Je liep daardoor ook tegen mensen aan. Erg onhandig!

    Prima kamer, junior suite. Echter met het extra bed kon 1 deur niet goed open en dicht. Vriendelijk personeel!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,8
    goede prijs / kwaliteit verhouding, we hebben heerlijke overnachtingen gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - omgevingsgeluid van straat buiten (enkel glas in raam) - regendouche werkte niet naar behoren (wel handdouche) - wastafelkraan ging zwaar. (in de badkamer mag dus wat onderhoud gepleegd worden)

    + personeel is aardig + kamer is netjes + schoon + matrassen en kussens goed + mobiele telefoon op kamer gratis te gebruiken, zelfs buiten het hotel. + ontbijt zeer goed + avondeten tegenover de receptie (1 keer gegeten) was heerlijk!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,8
    Short citytrip for Xmas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen omvormstekker in elke kamer, slechts enkele aan de receptie. Bij betaling werd er geen waarschuwing gegeven dat betalen in EUR een stevig pak duurder is dan in GBP. Kleine kamer en rumoerige airco die niet afgezet kan worden.

    Afhandeling reservering, checkin en checkout

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    5,8
    Veel lawaai s nachts van waterleidingen, smorgens veel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai s nachts van waterleidingen, smorgens veel lawaai van personeel, had ontbijt gereserveerd maar stond niet op de lijst (ook tweede ochtend nog altijd niet), ...

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    7,5
    The Park Grand London Paddington review
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas is de ruimte waar het ontbijt gehouden wordt te klein voor het aantal gasten. Hierdoor moesten we redelijk lang wachten voordat er plaats was aan een tafel.

    Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De locatie van het hotel was prima ten opzichte van de Underground (ongeveer 8 minuten lopen). Kamer was ruim en de bedden waren goed. Ontbijt was uitgebreid en goed. Het is wel aan te raden om het ontbijt bij aankomst te regelen want indien men zonder reservering naar de ontbijtzaal gaat er extra kosten in rekening worden gebracht bovenop de prijs van het ontbijt (GBP 4).

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    10
    great place en niet spuugduur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt super, service prima. Prijs/kwaliteit prima. Heel compacte kamer met alles erop en eraan en als je zwaarlijvig bent is dat misschien niet fijn. Bed fijn. Rustige buurt (voor Londen). Typisch boetiekhotel. Loopafstand naar Hyde Park en Kensington Gardens en als je het leuk vindt ook naar Regent, Bond en Oxfordstreet. (Albert Hall, Design Museum, Victoria en Albert of he British Museum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,7
    Rustig gelegen hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was extreem klein, wel goed schoon. Douchen was een ramp, de ruimte was daarna helemaal nat

    De kamer was goed; heel fijn dat er een Handy lag om mee te nemen en te bellen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    5,4
    Teleurstellnd voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst herlocatie naar een ander hotel omdat er zogezegd iets stuk was in de gereserveerde kamer. Naar hotel grand paddington court waar we een kamer in de kelder toegewezen kregen vlak naast de service ingang, ganse morgen slagende deuren en ook veel te kleine bedden om met 2 in te slapen, slechte douche!

    Vriendelijke bediening

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,8
    Fijn hotel in rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone, rustige kamer met prima wifi. Ontbijt goed verzorgd. Mogelijkheid om koffie en thee te maken op je kamer.Elke kamer heeft een mobiele telefoon die meegenomen mag worden om informatie te bekijken en te bellen, wat een service.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    5,4
    niet wat we ervan verwacht hadden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden op voorhand laten weten dat we met onze dochter kwamen. Bij aankomst wasdaar geen rekening mee gehouden. Er waren geen kamers meer voor 3 dus werden we in een zusterhotel ergens op een moeilijk bereikbare en heel lluidruchtige zolder geplaatst. Voor zoveel geld verwacht je wel iets anders

    Het ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,1
    oase van rust op een boogscheut van de stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sporen van lekkage in de kamer en geen mogelijkheid om het venster te openen

    The park Frans paddington ligt op 10min wandelen van het station en hydepark maar toch heerlijk rustig

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    8,8
    Algemeen: tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat weinig stopcontacten op de kamer. Aan de kleine kant voor 3 personen

    Ideale ligging niet ver van metro station en in rustige buurt, mooi verzorgd. Uitstekende WiFi verbinding

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Kamer op verdieping B, dus geen uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op verdieping B, dus geen uitzicht. Een gesloten raam waar je niet kon door kijken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super goeie bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De sfeer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Het was geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamers zijn maar 2 stroomstekkers

    Het ontbijt was heeerlijk! Personeel is erg vriendelijk en de service was perfect! Ik kom hier zeker terug!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    2,9
    bij binnenkomst werden we al omgeboekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij binnenkomst werden we al omgeboekt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets speciaals

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv beschikbare zenders viel erg tegen.

    De kamer/inrichting was boven verwachting.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,6
    heerlijk genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    hoe aardig het personeel was

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,1
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen koelkast in de kamer en de kamer was erg klein.

    De verwarming werkte goed, de douch is fijn

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,6
    Prima ligging, maar kamers te slecht voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In alle kamers ontbreekt wel wat. Slecht sanitair. Badkamer klein. Geluid verwarming erg gehorig.

    Behulpzaam onderpersoneel en de ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    de receptie was erg vriendelijk, en de portier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de receptie was erg vriendelijk, en de portier kamers opzich prima, ontbijt : alles was er maar beetje eenvoudig voor engelse begrippen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,8
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was enorm klein. En de badkamer heel klein en niet heel schoon.

    De locatie was top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    5,4
    Veel geluiden van buizen en apparatuur in het hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Compact Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Veel geluiden van buizen en apparatuur in het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Bed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte was extreem klein, geen koelkast op de kamer

    Bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    prima voor 2 a 3 nachten, goed bereikbaar
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer is klein

    locatie (goed bereikbaar, mooie en rustige buurt) kamer is prima voor een paar nachten vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Londen was heerlijk, goede busaansluiting en metro aansluiting naar Picadilly Circus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ruimte in de kamer was voor drie personen erg krap, de badkamer was zelfs voor 1 persoon krap

    de ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,7
    Het geboekte hotel was volzet . Dan naar ander deel van het hotel waar we in een veel te kleine kame
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    5,4
    Kleine kamer maar alles aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeeeer kleine en vuile badkamer

    Kleine kamer maar alles aanwezig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    10
    Personal touch personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Personal touch personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    8,3
    Servicegericht personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Indeling badkamer / w.c. Te klein

    Servicegericht personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schonere badkamer, schimmelranden

    Prima ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,9
    Zeer aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen pap bij het ontbijt.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamer en goede voorzieningen. Een comfortabel bed met een heerlijke douche.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    10
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel en goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine bedden.

    Goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    6,7
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Verwarming/AC op de kamer maakte bij momenten heel veel lawaai (piepend geluid).

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel. Met metro ben je overal dichtbij.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    Ienimini badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ienimini badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    7,5
    goede kamer voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer aan de kleine kant

    goede kamer voor die prijs

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,2
    Good service.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Good service.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Ruime en nette kamer, elke dag schoongemaakt en alles...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ruime en nette kamer, elke dag schoongemaakt en alles aangevuld.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    7,5
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer was veel te klein. Er ontbrak zelfs maar de meest minimale kast om iets op te bergen. Bij het douchen kwam de hele badkamer blank te staan doordat het afvoerputje niet goed lag. De ramen waren enkel glas, waardoor de kamer erg koud was. Een electrisch bijzet kacheltje is tamelijk primitief.

    Het ontbijt was goed. Een prima buurt, maar openbaar vervoer iets te ver weg.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,5
    we zijn overgeplaatst naar een dependance omdat er "...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    we zijn overgeplaatst naar een dependance omdat er " wat " was met onze kamer. Ze zeiden dat ze ons getracht hadden van te voren te bereiken om dit te melden.. Dit laatste is natuurlijk onzin want ik had geen e-mail of missed call gehad. Ze hebben het verder wel goed opgelost door gratis ontbijt aan te bieden.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    5,0
    Vriendelijke staff.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ongelooflijk kleine kamer. Onmogelijk om met 2 personen in te verblijven. Badkamer was 3 vierkante meter plus douche zonder douchebak, dus deze kamer was constant nat.

    Vriendelijke staff. Ontbijt was OK

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,5
    zeer vriendelijk personeel bij het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel geluid van de airco, ook s nachts

    zeer vriendelijk personeel bij het ontbijt. we waren niet tevreden met de aangeboden kamer, we kregen een andere kamer; dat werd heel soepel opgelost

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    4,2
    Goed bed.
    • Zakenreis
    • Stel

    De werkelijk onbeleefde dame bij de incheckbalie. Op het hufterigge af. Weet echt niet waar haar salaris vandaan komt. Deed alles om de klant te pesten. Extra betaald voor kamer met meer faciliteiten die niet als zodanig beschikbaar waren, zoals een zithoek. Zonde van het geld. Gevraagd voor een kamer niet op de bovenste etage, die juist wel werd gegeven

    Goed bed. Vriendelijk personeel in de ontbijtruimte

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    5,0
    prijs kwaliteit verhouding is niet goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs kwaliteit verhouding is niet goed.We hadden een deluxe room geboekt en we kregen een bezemkast. Het hotel gaf toe dat ze de foute foto's bij de kamer hadden geplaatst op booking.com,waardoor we alsnog een andere kamer kregen. Ook voor het feit dat het hotel niet heel centraal ligt, was het een dure kamer.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,5
    ligging van hotel, rustige buurt, vlakbij metrostation...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we kregen een kamer voor invaliden(?!) terwijl we een luxe tweepersoonskamer hadden geboekt. Nadeel dat bv wasbak en wc erg laag waren.

    ligging van hotel, rustige buurt, vlakbij metrostation Paddington.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,5
    Ligging en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    Ligging en mooie kamer

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,9
    Locatie is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers erg klein

    Locatie is erg goed. Van hotel naar Oxford Circus in 10 minuten. (Ook 's nachts)

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,1
    Ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was te klein

    Ligging! Dicht bij de metro.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    4,6
    Vriendelijkheid van sommige personeelsleden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bewuste overboeking en ongemakken van heen en weer verhuizen

    Vriendelijkheid van sommige personeelsleden

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,1
    locatie en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt in kelderruimte

    locatie en mooie kamer

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    7,9
    vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer grootte

    vriendelijkheid kamergrootte

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    4,2
    niks
    • Zakenreis
    • Groep

    de bedden en de service wat ze je op de website aanbiedden is niet wat je uiteindelijk krijgt

    niks

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,6
    Het mooie hotel in mooie buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het mooie hotel in mooie buurt

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    10
    De service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    De service van het personeel

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    7,5
    Enorm leuk en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer was te klein

    Enorm leuk en vriendelijk personeel. Een zeer goede en snelle service

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine kamer en bed.

    Ligging

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: