Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St Ives Harbour Hotel & Spa 4-sterren

The Terrace, St Ives, TR26 2BN, Verenigd Koninkrijk

#10 van de 12 hotels in St Ives

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 963 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    4,6
    Veel te kleine kamer en mini badkamer waar je zelfs je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamertje + badkamertje

    Veel te kleine kamer en mini badkamer waar je zelfs je bagage niet kwijt kunt Hebben een andere kamer gevraagd en hebben een "familiekamer" gekregen die maar net groot genoeg was voor 2 personen En dat voor een 4-sterren hotel die dan nog heel hoge tarieven hanteert Is echt zijn 4 sterren niet waard

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Wat een heerlijk hotel aan de zee in het restaurant keek je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een erg kleine slaapkamer zodat er geen plek was voor de twee koffertassen.

    Wat een heerlijk hotel aan de zee in het restaurant keek je uit over de zee zo prachtig! Helaas hadden wij geen goed weer maar was de lounge ook een prima plek om een borrel te drinken en te genieten van het uitzicht, ook het eten in het restaurant was heerlijk. De kamer was net vernieuwd en erg mooi maar wel erg klein. Het bed was echt super lekker heel hoog en zeer comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    3,8
    Mislukking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer komt helemaal niet overeen met voorstellingen op website, beneden alle verwachting. Kleine, stoffige en versleten kamer. Pover uitzicht met vuile ramen. Hotel viel helemaal tegen, zeker niet prijswaardig!

    Zwembad enige pluspunt. Ontbijt viel mee.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Ruime opzet goed voor zowel zakelijk als vrijetijd verblijf.
    • Zakenreis
    • Stel

    Parkeer gelegenheid voor de auto. Auto wordt geparkeerd, duurde bij lang voordat we de auto terug kregen.

    Ruime opzet goed voor zowel zakelijk als vrijetijd verblijf.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,8
    Bed is fantastisch en uitzicht op zee!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bizar wat je krijgt voor deze prijs. Is het niet waard. Zou echt een andere prijs moeten hebben. Niet eens een koelkast in je kamer. En geen balkon zoals aangegeven. Een hard ei koken is zelfs te moeilijk voor de kok. Ze proberen het wel maar zijn allemaal jonkies die het moeten doen. Misschien dat een standaard kamer beter prijs - kwaliteit is....

    Bed is fantastisch en uitzicht op zee!

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Zeer comfortabel bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht management in restaurant tijdens ontbijt waardoor bv broodjes niet bijgevuld werden 30 minuten voor einde ontbijt en de wachttijd voor het warm ontbijt meer dan 30 minuten duurde.

    Zeer comfortabel bed

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: