Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Rockwell 4-sterren

181 Cromwell Road, Kensington and Chelsea, Londen, SW5 0SF, Verenigd Koninkrijk

#248 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2011 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Ligging was prefect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging was prefect. Goed verzorgd hotel. Kamer was wel wat krapjes, maar ja, het meeste ben je toch buiten. Ik had geen ontbijt geboekt, dus over eten weet ik verder niets. Leuke binnentuin ook.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Ontspannend en goed verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens de eerste nacht hadden we last van een zoomend geluid van buiten af. Waarschijnlijk kwam dit omdat we helemaal boven in het gebouw zaten en ook aan de zijkant. Dus misschien kwam het van het gebouw naast ons. In ieder geval is het prima opgelost door het personeel, we kregen meteen een nieuwe kamer aangeboden waar ik vervolgens gewoon heerlijk heb geslapen. Hele goede service!

    Ik heb heerlijk geslapen op de bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Een heerlijk vriendelijk hotel op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed maar de ontbijtruimte was erg klein waardoor niet iedereen plek had. Al om 9:00 uur werd er niet meer aangevuld. Dit was een klein minpuntje.

    Het was een heerlijk comfortabel hotel met fijne ruime kamers. De ligging was perfect, op vijf minuten lopen van het metro station.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Heel goed hotel op super locatie voor stedentrip Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Temperatuur wat lastig te regelen in de kamer, maar dat mag verder geen naam hebben.

    Goed hotel op super locatie dicht bij metrostation. Je bent zo in hartje Londen. Personeel is heel vriendelijk en het ontbijt vonden wij heerlijk. Kamers goed en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Een mooi en luxe hotel op een ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Persoonlijk vond ik onze badkamer aan de kleine kant. Ik was 28 weken zwanger en had weinig ruimte in de douche/badkamer. Ook vond ik het ontbijt wat aan de dure kant voor wat je ervoor kreeg

    Een mooi en luxe hotel op een ideale locatie. Je bent zo bij de metro en je ik voelde me ook veilig in de deze buurt. Vriendelijk personeel en mooie schone kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    prima kamer, goed verzorgd, prima ligging, wifi in orde...wij hadden niets meer te wensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kleine ontbijtruimte, we moesten een keertje wachten en een keer uitwijken naar de bar.

    het ontbijt was prima, lekker oerbrood en voldoende lekker beleg. Helaas geen light yoghurt....maar goed het was vakantie en er lekkere verse fruitsalade!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    Comfortabel genieten in een geweldige stad
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klimaatregeling in de kamer

    Heerlijk full english breakfast. Kamer comfortabel maar wel erg warm. Fantastische locatie met goede underground verbinding bij Earls Court

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,3
    Heerlijk hotel op loopafstand van metrostation en diverse eettentjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche was vrij klein, maar de straal daarentegen heerlijk. Dus om nou te zeggen dat het tegenviel....

    Heerlijk verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel en het bed sliep heerlijk :) De gordijntjes op je slaapkamer zijn zelfs dichtgedaan wanneer je 's avonds op je kamer komt. Verder ligt het hotel op loopafstand van metro station Earl's Court, waar je direct op de picadilly line stapt richting het centrum. National History Museum in de buurt, evenals heerlijke eettentjes. Met mooi weer wandel je de straat uit richting het centrum, en voor je het weet ben je een uur verder en al in het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Heel leuk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een heel klein bed en geen goede matras

    Heel leuk hotel op een heel goede locatie. Vlakbij de metro, centrum makkelijk bereikbaar. Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    De kamers waren ruim en het ontbijt was voldoende gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren ruim en het ontbijt was voldoende gevarieerd. De kamers waren schoon en werden goed onderhouden. Zelf niets te lezen bij je, geen probleem in het hotel is veel lectuur beschikbaar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Fijn en goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is keurig en schoon. Geen overdreven luxe, maar prima. Het ontbijt is goed en wordt prima aangevuld. Vanaf het hotel is het centrum van Londen met de ondergrondse (deze is ongeveer 3 a 400 meter van het hotel gelegen) goed te bereiken. Een aanrader voor Londen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Zeer geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Als we dan toch puntje van kritiek mogen hebben: ontbijt vond ik niet bij 4-sterren hotel passen. Had best iets uitgebreider gemogen.

    De kamer was prima, douche ook, bedden ook. Alles zeer schoon. Dank voor glutenvrije brood voor mijn echtgenote.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    7,5
    Aangenaam verblijf maar minder vaste slaapnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed. Ik viel soms bijna van de matras en manlief lag met voeten over bed. Kleine badkamer en douche. De badkamer en bed was in verhouding met de kamer een te groot verschil. Er kan met gemak een groter bed in.

    Mooie uitstraling vd kamer, de grootte vd kamer. Lekker ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,9
    Heerlijk genoten, lekker centraal gelegen, goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was niet fijn. Waterdruk viel weg, te warm, te koud, maar soms echt heerlijk. Toen wij het probleem meldde bij weggaan gaf het personeel meteen aan ernaar te laten kijken en ik geloof ook wel dat ze dat doen.

    Alles schoon en netjes, vriendelijk personeel. Voldoende shampoo, conditioner, bodylotion, sleeping spray, naaisetje, schoenenpoets etc. Alles keurig!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,5
    Prima verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft een fijne uitstraling maar de kamer vond ik net niet op 4 sterrenniveau: aan de krappe kant, evenals de badkamer.

    Ontbijt was meer dan prima, diner ook. Kleinschalig en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel, goede ligging niet ver van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Airconditioning in de kamer gaf een muffe geur, de gordijnen waren niet verduisterend en het lampje boven de badkamerspiegel werkte niet.

    Zeer vriendelijk personeel, goede ligging niet ver van metrostation Earls Court, ruime eenpersoonskamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunt, maar misschien dat de ingang iets beter aangeduid kan worden.

    De locatie is perfect, personeel is heel vriendelijk en behulpzaam (vroegen bij het uitchecken uit zichzelf of ik misschien spullen wilde opslaan bij hun tot mijn vertrek), kleine eenpersoonskamer is ruim genoeg om te slapen en op te laden voor weer een dag slenteren door de stad :-) OV is heel dichtbij, maar 's ochtends lopen naar Harrods en onderweg ontbijten is misschien nog leuker!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,3
    Prima, maar komen niet terug door veel te kleine kamer/badkamer/bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamer/badkamer. Douche verschrikkelijk klein. Maar 1 dag gebruik gemaakt van het ontbijt. Omdat alles zowat op was toen wij bij het ontbijt arriveerden. Terwijl wij redelijk vroeg waren. Tip: ga ergens in de omgeving/stad ontbijten. Zeer kleine bedden. Maar wel heerlijk matras.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Het personeel was uiterst vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Vooraf: We moesten bij reservering meteen betalen, terwijl we toch echt minder dan een groep van 15 waren. Daarbij moesten we zelf aankaarten dat we dan onder een goedkoper tarief vielen. Ook het Genius welkomstdranje moesten we zelf om vragen. Eenmaal daar: de douche is een beetje primitief, kan alleen aan/uit. Verder vond ik het bed een beetje wiebelen. Maar al met al wegen de positieve punten zwaarder en was het een prima verblijf.

    Het personeel was uiterst vriendelijk. Prima ontbijt voor een niet al te groot hotel, in het weekend zelfs tot half 12. Heel relaxt! Je kan er ook prima dineren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf in Londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche deur ging iedere keer open waardoor de badkamer nat werd. Er is geen houdertje om je shampoo op te zetten.

    Nette kamer en badkamer met douche. Erg grappig is de slaapspray dame welke s'avonds je gordijnen sluit en bed op maakt. Prijzig maar super lekker ontbijtje. Dichtbij metro earls court is echt een grote pluspunt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,3
    Prima locatie / hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is wel oud (wel schoon)

    Het ontbijt was erg goed! De locatie is prima... wij lagen aan een rustige zijde van het hotel. Wij vonden de bedden wat klein maar prima voor 2 nachten. De badkamer is schoon maar wel oud. Het hotel ligt centraal. Je kunt lopend naar Hyde park, Harolds, Notthing Hill Gate en de Royal Albert hall...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Mooi hotel maar wel een klein bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was aan de kleine kant Hoewel beschreven als 2-persoonsbed was het bed echt te klein.

    Goed ontbijt en mooie accomodatie Zeer goed bereikbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    We kregen een voor ons te smal tweepersoonsbed, dat tegen de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een voor ons te smal tweepersoonsbed, dat tegen de muur stond. We hebben de volgende morgen om een andere kamer gevraagd met twee eenpersoons bedden, maar die was niet beschikbaar. Wel hebben we een andere kamer gekregen. De kamer had een veel prettiger indeling en het bed had nu wel ruimte aan twee kanten. Het bed was met 2 sets beddengoed opgemaakt, dus in dat opzicht hulde over de service. Toch zou ik de volgende keer een twinbed boeken, want ik heb de resterende dagen wel met mijn hoofd op het voeteneinde gelegen voor meer ruimte!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    Het hotel lag dicht tegen een metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was niet top in onze kamer.

    Het hotel lag dicht tegen een metrostation. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamer was zeer ruim en netjes.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,5
    Lekker uitgebreid ontbijt met goede producten, vriendelijke...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer irritant geluid aan de achterkant dat 24/7 doorgaat, breng oordoppen mee! Ik geef de voorkeur aan donsdek ipv traditionele dekens op het bed. De locatie is niet geweldig op een drukke weg, de metro en restaurants liggen er wel even vandaan. Te ver om te voet naar Olympia te wandelen.

    Lekker uitgebreid ontbijt met goede producten, vriendelijke staff, aangenaam decor

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,6
    High quality accomodation!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Top service! Luxueus verblijf met zeer gastvrije 'staff' en heerlijk ontbijt! Gratis parking in de nabije omgeving. Ideale uitvalsbasis om Londen te verkennen met ingang metro 'Earl's Court' op 5 min. wandelafstand.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    8,8
    Ideale uitvalsbasis om Londen te verkennen, super personeel die weten met wat ze bezig zijn. Aanr
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Waarschijnlijk door de leeftijd van het gebouw maar luidruchtige verwarming op de kamer

    Aangekomen en het geluk gehad om een gratis update te krijgen naar een suite. Keuze gemaakt om ontbijt inclusief te nemen en dit was dik in orde. Vrij drukke straat maar daar hoor je in de kamer niets van.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,3
    Zakelijk klein hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt. Dit was de eerste keer dat ik moest bijbetalen voor een kop warme chocolademelk bij het ontbijt. Je moest ook steeds expliciet vragen om croissants bv. aan te vullen. Op het einde was men 'vergeten' dat we ons verblijf reeds vooraf betaald hadden. In het restaurant en bij het ontbijt was men anders toch steeds zeer snel om bezoekers hun rekening te laten tekenen. Wat hulp bij het openhouden van de dubbele zware buitendeuren had ook leuk geweest toen we met onze zakken en valiezen het pand verlieten. De jongeman, die reeds eerder tijdens ons verblijf niet echt bereidwillig was bij vragen, bleef mooi voor zijn PC zitten. We lagen op LG, dus onder de begane grond. Daar hoorden we duidelijk de underground rijtuigen rijden s'avonds en s'morgens vroeg. Een handdouche zou ook welkom zijn.

    Het kamerpersoneel was zeer vriendelijk. Ook een zeer ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ik was met mijn dochter van 12. Het is gewoon super schoon en voor Londense begrippen ruime kamers. Ontbijt was prima en het heeft een zeer behulpzame receptie. Lokatie ook top. Prachtige wijk , metro om de hoek en bus voor de deur naar t centrum. Top top top

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk rustig, ondanks drukke weg voor de deur

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Mooi hotel op super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was divers en ruim voldoende

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Ok! Rustig en veilige omgeving. Vrij ver van bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was ok, eenvoudig maar correct. Enkel laatste ochtend probleem met aantal plaatsen en tijdig aankomende croissants

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Rustig hotel, dicht bij metro, mooi uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine badkamer

    Rustig hotel, dicht bij metro, mooi uitzicht! Ook het ontbijt was zeker aangenaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    Prima en fijne plek voor een Citytrip. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Rustige plek en het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,8
    Prima hotel. Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk gehorig. Misschien afhankelijk van welke kamer

    Centrale ligging. Mooi hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    Fijn ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed

    Fijn ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aangenaam verblijf in nette kamer met alle comfort. Goed ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    De locatie is perfect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Avondeten was niet spectaculair

    De locatie is perfect

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk bed. Frisse lichte kamer. Goed ontbijt. Leuke buurt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,6
    Super vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Super vriendelijk personeel! Leuke kamer. De badkamer was basic, maar wel proper. Heerlijk ontbijt en goede ligging! Een echte aanrader!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Mooi hotel met zeer vriendelijk personeel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche aan de kleine kant

    Mooie accommodatie met heel vriendelijk personeel op een goede locatie in de buurt van veel restaurantjes en café

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    Super verblijf bij the Rockwell
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende locatie, dichtbij metro en mooie kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,0
    Slapen en meteen vertrekken, dan is het allemaal prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kon het pinapparaat niet eens werkend krijgen

    Het bed was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,8
    Prettige sfeer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geluid van de lift van de eerste kamer, maar keurig een nieuwe kamer gekregen.

    Prettige sfeer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Ideale locatie, zeker wat prijs/kwaliteit betreft, om Londen te ontdekken!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service en vriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Zeer de moeite waard. Zou het zeker aanbevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer goede ligging tov centrum. Uiterst vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Prima ontbijt, schone kamers en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Prima ontbijt, schone kamers en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    Rustige omgeving en toch vlak bij bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed.

    Rustige omgeving en toch vlak bij bezienswaardigheden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,3
    Kleinschalig hotel, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleinschalig hotel, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en rustige kamers,

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,5
    Zeer proper en in orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer proper en in orde. Zeer lekker ontbijt !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Personeel heel vriendelijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en douche superklein

    Gezellige kamer. Ligt a een drukke weg maar absoluut geen probleem

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,3
    Prima kamer op prima locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet zo mooi als op foto(s)

    Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Prima bed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Een keurig kleinschalig hotel, gelegen op een fijne centrale locatie met vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag standaard adaptorstekkers in de kamer.

    Uitstekend verzorgd ontbijt met ruim voldoende keuze.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Rockwell rocks
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer (404) was heel warm, ook al stond de verwarming niet aan.

    Ontbijt was lekker en uitgebreid. Alles was ook heel proper.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    8,8
    Drukke straat met veel geluid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke straat met veel geluid

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was mooi , verzorgt en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    8,3
    Prettig boetiekhotel met vriendelijk personeel en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had iets groter gemogen.

    Goede locatie, goed ontbijt, vriendelijk personeel, prima kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,3
    Prima uitvalsbasis om Londen te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Gezellig, kleinschalig hotel met comfortabele kamers en goed ontbijt. Ideale ligging om Londen te verkennen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,6
    Dit Hotel is een aanrader Klein advies vraag een kamer aan de tuinzijde .Dat is mbt geluid beter .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    NVT

    Perfect hotel niet groot maar schoon en modern .Ligt op een zeer gunstige lokatie mbt Kensington en Earl - court tube station .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,9
    Klein bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,8
    ontzettend kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    dat is misschien typisch voor Londen, maar ik vond mijn kamer en douche belachelijk klein in ieder geval

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,6
    Ruime kamer, schitterend gelegen met heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen slechte ervaringen gehad

    Leuk hotel gelegen in een schitterende buurt met tal van restaurants en winkels nabij 2 underground stations

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,1
    Ruime kamer, goed bed, weinig lawaai van buiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer krappe badkamer en douchecabine.

    Ruime kamer, goed bed, weinig lawaai van buiten

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,5
    Fijn hotel, maar gehorig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de lift en een zoemend geluid van airco's of iets dergelijks. Daardoor heb ik slecht geslapen.

    Fijn bed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    Het ontbijt s'morgens
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt s'morgens

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    5,8
    Schoon en stijlvolle inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine kamer en veel te smal 2-persoonsbed (ca. 1m40). We hadden voor 2 van de 3 dagen ontbijt geboekt en er werden ons 3x ontbijt aangerekend. Er werd erg klantonvriendelijkheid gereageerd toen wij deze omissie kenbaar maakten.

    Schoon en stijlvolle inrichting

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,5
    De kamer was ruim en alles was aanwezig: koffie en thee...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Badkamer was erg klein in verhouding tot de kamer, haren in de douche en geluidsoverlast van de straat.

    De kamer was ruim en alles was aanwezig: koffie en thee voorzieningen, kluisje, badjas, kluis etc.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel, nette kamers, goed gelegen, dichtbij...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer aan de straatkant, kleine éénpersoonskamer, geen verduistering aan de ramen.

    Vriendelijk personeel, nette kamers, goed gelegen, dichtbij metrostation, goed restaurant!

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,5
    De kamer was op een rustige plek in het hotel, maar erg veel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer was op een rustige plek in het hotel, maar erg veel geluidsoverlast van een installatie net buiten het hotel.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,5
    heerlijke ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    van het ontbijt had ik meer verwacht eieren met of zonder spek moet bijbetaald worden en de broodjes waren in geen tijd op.

    heerlijke ruime kamers

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,1
    prima omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik had kamer naast een generator en maakte veel kabaal ook gedurende de nacht

    prima omgeving

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    4,6
    Kleine kamer,klein bed en de eerste morgen geen water.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer,klein bed en de eerste morgen geen water.Niet kunnen douchen,tandenpoetsen en medicijnen innemen.Nooit meer!!!

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Buiten de drukte en ruime kamers naar Londense maatstaven
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buiten de drukte en ruime kamers naar Londense maatstaven

Er zijn ook 31 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Rockwell

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: