Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Royal Hotel 3-sterren

Argyll Sq, Oban, PA34 4BE, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 19 hotels in Oban

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2393 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,1
    De kamers worden goed schoongemaakt, maar dat zou ook kunnen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het behang liet los. Een flinke vochtplek en er leek schimmel te ontstaan op delen van de muren. Het hotel heeft een gedateerd karakter, dat kan zijn charmes hebben mits het goed is onderhouden. Er is een groot contrast met prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. onze andere boekingen deze vakantie. Waarin the royal hotel qua accommodatie tegenviel.

    De kamers worden goed schoongemaakt, maar dat zou ook kunnen vanwege de gebreken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Wij bezochten dit hotel al eerder en zijn erg gecharmeerd van de sfeer. Het ontbijt is heerlijk, personeel zeer vriendelijk, kortom wij hebben weer erg genoten!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,5
    We wilden het stadje bekijken maar zijn de volgende ochtend weer snel verder gereisd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was gesloten toen we om 8.30 moe van een lange reis aankwamen. Hier blijken veel hotel/restaurants om 8.30 te sluiten. Het hotel is aan een opknapbeurt toe.

    Het ontbijt was goed. De kamer was erg klein.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Goede locatie en prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het kan wel een keer een opknapbeurt gebruiken. Het is erg gedateerd. Het ontbijt had iets verser gekund.

    Wij hebben een rondreis door schotland gemaakt met de trein. Qua locatie is dit hotel perfect. Echt nog geen vijf minuten lopen van het station en de gezellige binnenstad (Oban is ook niet zo heel erg groot). Het is wat oudbollig. Het bed kraakt wat en bijna alles heeft een bloemetjes motief. Wij vonden het gezellig. Als je echt op zoek bent naar heel veel luxe dan is dit niet wat voor u.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Afrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een zeer gedateerd hotel. Mijn éénpersoonskamer was heel klein en keek uit op een droevig dak en muren. Het hotel is gehorig; tot in de kleine uurtjes hoorde ik de muziek van een bruiloft de verdieping eronder. Het personeel lijkt niet op of om als je het hotel binnenkomt of verlaat en komt knorrig over. Bovendien veel te duur voor wat het te bieden heeft. Ik kom hier nooit meer terug.

    De locatie is goed, vlakbij de ferry en de befaamde Green Shack (aanrader!). Elke avond is live muziek in de bar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    Prima voor een nacht, niet fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gedateerd, inclusief bezoekers, maar dat geldt voor veel locaties in Engeland zijn we wel achter.

    Wat verouderd, maar redelijk hotel. Centraal gelegen. Konden helaas niet in parkeergarage meer staan, maar op de weg voor het hotel was nog plek. Sfeer in bar met live muziek was goed, mits je de juiste mensen treft. Veel oud publiek helaas, we hadden geluk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,8
    Oban is mooi, het hotel is een afknapper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Afgezien van de slechte mogelijkheid om te parkeren (P-plaats was vol, aantal P plaatsen staat niet in verhouding met aantal kamers) ligt het hotel op een praktische locatie in Oban. De buitenkant ziet er statig uit. Het is een oud hotel met historie. Oud is prima, maar dit hotel is totaal versleten, vergane glorie. Tapijt is vies en met duck-tape gerepareerd, de douche is smerig en de kamer is gehorig (het plafond in onze kamer piept en kraakt; sochtends werden we er om 7 uur wakker van en daarvoor ook nogeens een slechte nachtrust gehad door gesnurk van buren). Een kleine trage lift, de waterdruk valt weg tijdens douchen en voor Wifi in de kamer moet je bijbetalen notabene. Dit hotel is een echte afknapper.

    De locatie in Oban.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,8
    Oban is een mooie plek aan de kust.......
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zelf is behoorlijk aan een opknapbeurt toe. Ontbijt was in een ruimte met heel veel mensen zodat je elkaar bijna niet meer kon verstaan door al het geluid. Onvriendelijke oudere receptioniste waar je het gevoel bij kreeg dat je blij mocht zijn dat je bij hun mocht overnachten.

    De locatie was geweldig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    6,3
    ok hotel met goede ligging. Wel beetje gedateerd en oud, maar das in heel Schotland lijkt het wel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    zie hier boven...

    alles was ok, niet echt klacht, enige is dat het boekt op de site van booking als Junior Suite, maar het was gewoon een kamer... das wel beetje jammer. je denkt aan een upgrade omdat je daar ook voor betaald, maar je kon niet met twee personen naast elkaar lopen als het ware. Dus noem het gewoon hotel kamer... bij junior suite dacht ik toch echt aan iets anders...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    3,8
    Goede locatie midden in het centrum en vlakbij de haven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er moest betaald worden voor de WIFI. Personeel was druk en onvriendelijk. Hotel is oud en smoezelig.

    Goede locatie midden in het centrum en vlakbij de haven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    5,4
    Het hotel was vergane glorie, maar Oban zelf maakte veel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was onvriendelijk. De kamer was zo scheef dat we andersom in ons bed hebben geslapen zodat onze hoofden tenminste hoger lagen dan onze voeten. Alles is oud en kraakt. Onze bovenburen stonden om 7:00 uur op. De vloer kraakte dan zo ontzettend dat wij dan ook wakker werden. Uitslapen zat er dus niet in. Alles was stoffig (al waren de kamers zelf wel schoon) en hard aan een opknap beurt toe.

    De locatie: je bent midden in het centrum, vlakbij allerlei leuke restaurants en kroegen en vlakbij de Ferry waar vandaan je allerlei eilanden kan bezoeken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    6,7
    goede lokatie, weinig comfort.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg klein en warm. Het raam kan maar een stukje open en dat is onvoldoende om frisse lucht binnen te krijgen. Het gebouw heeft dringend onderhoud en een verfbeurt nodig.

    Goede lokatie in het centrum van Oban. Op loopafstand van de distillery en de haven. Voor deze prijs is het een goede deal

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    4,6
    Locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles kraakte in dit hotel en over al waar je loopt ruikt het naar eten

    Locatie is prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    Een persoons kamer klein maar netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een persoons kamer klein maar netjes. Oud maar sfeervol hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Ouderwets karakter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stof in de vitrinekasten

    Ouderwets karakter

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,8
    Stad en omgeving de moeite waard. Schitterend
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is een beetje vergane glorie. Kregen de slechtste kamers omwille van onze hond en moesten een toeslag betalen

    Op loopafstand van centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,3
    Echt oud schots midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat vervallen

    Echt oud schots midden in het centrum. Dus de locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Een nacht overnachting gedurende vakantie in Schotland, aangenaa verblijf met name door locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is erg gedateerd, redelijk gehorig en oud interieur.

    De locatie is prima, het ontbijt is ok.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Verouderd hotel - heeft dringend een grondige vernieuwing nodig

    Prima ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    6,7
    Betalen voor wi-fi omdat wij niet rechtstreeks hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor wi-fi omdat wij niet rechtstreeks hadden geboekt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    5,4
    Aan vernieuwing toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine parkeergelegenheid, heel gehorige kamers, erg kleine lift,

    De badkamer, prachtig uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    4,6
    Was een matig verblijf waar we niet meer zullen terugkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd hotel, kleine kamers, zeer gehorig en benauwd. Badkamers wel netjes, maar klein.

    Was een matig verblijf waar we niet meer zullen terugkeren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    6,7
    Top locatie in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje gedateerd Hotel, 10 jaar geleden ook geweest en niet veel veranderd

    Top locatie in het centrum

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    5,4
    Goed voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoffig, muf!

    Gedateerd!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,1
    Een gedateerd,verouderd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerruimte

    Goed ontbijt! Goede ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    6,3
    Ligging in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde kamer

    Ligging in het centrum

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    10
    Als ik nog eens naar Oban kom, dan zeker in het Royal Hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond alles perfect in orde.

    Een goede en grote keuze voor het ontbijt. De kamers waren heel netjes verzorgd en gezellig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    onpersoonlijk en onvriendelijk en geen vriendelijke sfeer bij het onthaal en ontbijt

    Netjes

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,5
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte bedden

    Mooie locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,7
    perfecte locatie, maar duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt en netheid kamers kan beter voor deze prijs

    de locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    4,6
    De ligging van het hotel was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De frisheid van het hotel. Veel vlekken op stoelen en tapijt in ontbijtzaal. Restaurant was smoezelig.

    De ligging van het hotel was prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,4
    Is een erg oud hotel, receptie en trappenhal verdienen een opknapbeurt. ligging is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Hemelbed
    • Verbleef 1 nacht

    is een erg oud hotel, de trappenhal en receptie zag er versleten en oud uit. Koffie was zo slap als thee.

    Kamer was netjes.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,3
    Kamer was prima, lichtelijk gedateerd, maar schoon en heel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hotel heeft niet meer de glorie van wat het ooit geweest is, maar is naar de huidige standaarden nog steeds prima. Aandacht in de ontbijtzaal voor de gasten kan beter: de koffie werd pas gebracht nadat ik het ontbijt al zowat op had.

    Kamer was prima, lichtelijk gedateerd, maar schoon en heel. Het ontbijt was goed. Eigen restaurant en bar is een pluspunt. Locatie vlakbij het station en aan een plein is handig. Receptie is 24/7 beschikbaar en het personeel is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,8
    Onze kamer had een mooi hemelbed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het bed was veel te zacht, je rolde nr het midden toe. Alles kraakte en je kon de buurman horen snurken. Geen parking, midden in het drukke centrum.

    Onze kamer had een mooi hemelbed. Het avondeten in de pub.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    6,7
    Het uitzicht vanuit de kamer over de haven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt pas om half acht mogelijk en zeer trage bediening. Koffie of thee kun je niet zelf pakken. Kamerlid relatief hoog.

    Het uitzicht vanuit de kamer over de haven. We zaten op de bovenste verdieping.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    6,3
    locatie hotel, bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    gedateerd en oud versleten mn stoelen vloerbedekking verfwerk gordijnen muv hotelkamer

    locatie hotel, bed

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeren van de auto

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    3,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer was heel erg gedateerd. We hadden geen uitzicht en het raam moest d.m.v. een blok hout omhoog gehouden worden.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    2,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Volgens mij is dit een hotel dat klaar is voor de sloop.

    Niets

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    6,7
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorige, zeer kleine kamer en geen WiFi in de kamers en matig werkende WiFi in de bar/lounge en restaurant.

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    6,7
    locatie in Oban, alles dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi enkel en alleen in de bar

    locatie in Oban, alles dichtbij. het uitgebreid ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    8,3
    Goed ontbijt buffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de slaapkamers was het behoorlijk warm, we hebben de verwarming uit- en een raam open gezet.

    Goed ontbijt buffet aardig en behulpzaam personeel

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: