Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The St David's Hotel 5-sterren

Havannah Street, Cardiff Bay, Cardiff, CF10 5SD, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 48 hotels in Cardiff

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4804 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    We komen terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Kamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gans de nacht extreem veel lawaai van de buren. Hotelreceptie zei dat we s nachts conciërge hadden moeten verwittigen. Hebben gevraagde upgrade niet moeten betalen.

    Ligging aan het water.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,6
    Geweldige locatie met prachtig uitzicht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt van 18 pond vond ik te duur.

    Prachtige locatie met een ongelooflijk mooi uitzicht over de baai. Leuke restaurants in de buurt. Moet voor een tocht naar het centrum wel een taxi nemen, is te ver om te lopen. Heerlijk zwembad met luxe badhandoeken en badjassen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,6
    Een mentale welness.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior King Kamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de gratuition fee (verplichte fooi) niet bij de boeking al vermeld was, hierdoor was ik ongewenst 20 euro duurder uit.

    Geweldig hotel, zeer gastvrij personeel, mooie kamers en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Fantasties
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren geen dingen wie tegen vielen

    Leuke omgeving the bay is een paar minuten lopen .Ook daar kun je goed eten drinken met een prachtig uitzicht op de bay. Heerlijk ontbijtbuffet was heerlijk voor ieder wat wils. Er is een zwembad waar je je baantjes kun trekken.Een vrij kleine sauna maar toch wel lekker. We hebben genoten en gaan zeker nog terug . Ook behulpzaam personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Heerlijk verblijf in super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het uitzicht over Cardiff Bay is geweldig. In de omgeving is heel veel te beleven. Het ontbijt was voortreffelijk. Wij hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant. De Merlyn digestive is aan te bevelen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,0
    Hotel is verouderd, bedden slecht en door gezakt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    moet vernieuwd worden

    Hotel is verouderd, bedden slecht en door gezakt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Mooi uitzicht, luxe kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je voor ontbijt bij hebt geboekt, verwacht je dat dat niet apart nog betaald moet worden terwijl er al een behoorlijk hoog bedrag is afgeschreven. Natuurlijk, ik had het kunnen weten maar het afschrijven was al een tijd geleden gebeurd. Het is dan wel schrikken dat je weer een fiks bedrag moet betalen.

    Mooi uitzicht, luxe kamers

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,1
    De locatie is super aan het water.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is erg gehorig en als iemand de balkondeur hard dicht doet dan dreunt het door je hele kamer. Er was airco maar de kamer bleef erg warm.

    De locatie is super aan het water.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    9,6
    Dit hotel is zoals een hotel van dit niveau moet zijn:...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig te beleven in de buurt (lag misschien aan tijdstip van verblijf ?)

    Dit hotel is zoals een hotel van dit niveau moet zijn: perfect georganiseerd, vriendelijk personeel, ruime & nette kamers

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,5
    uitzonderlijk vriendelijke medewerkers
    • Zakenreis
    • Stel

    goed hotel , maar geen niveau "vijf sterren "

    uitzonderlijk vriendelijke medewerkers

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: