Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Swan Hotel

59 High Street, Hythe, CT21 5AD, Verenigd Koninkrijk

#5 van de 5 hotels in Hythe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 412 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    Cheap and cheerfull!!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij reservering zocht ik wel ergens met ontbijt, stond wel vermeld bij boeking maar ter plaatse werd ons gezegd dat ze dit niet deden. In plaats daarvan konden we wel lunch krijgen om 11u30.

    Goed genoeg voor kort verblijf, heel basic, is ook niet duur. Personeel heel vriendelijk, bijhorend restaurant was goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,0
    was OK als tussenstop (1 nacht)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    problemen met openen deur, venster sluit niet goed, geen verwittiging dat en s'morgens niemand is om de sleutel af te geven; op eigen initiatief de kamer sleutel op de deur laten zitten.

    hotel lijkt uitgeleefd, vergt nieuw onderhoud

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    4,6
    Als deze zaken opgepaktzouden worden, zou ik er over nadenken om weer eens terug te gaan
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    *Er hing geen vitrage, dus vanaf de parkeerplaats konden andere mensen die langs liepen steeds de kamer inkijken. *Parkeren was ook steeds een puzzel maar daar werd wel direct op gereageerd.

    Bij aankomst om12:00 viel het tegen dat ik pas om 15:00 in kon checken. Heb dus in het dorp moeten lopen totdat ik er in kon Kamer nr 5, was niet geweldig, erg gehorig cafe/pub was eronder . Was geen internet bereik , heb steeds moeten vragen of de Wifi hersteld kon worden. Had deze nodig voor mijn werk. Met de manager afgesproken dat ik de volgende dag een andere kamer kreeg, toen had ik wat beter bereik met internet, de km was redelijk tot voldoende. Maar iedereen kon wel vanaf de parkeerplaats de kamer inkijken er hing geen vitrage voor het raam. Heb dus maar een shawl opgehangen zodat ik de overgordijnen op klaarlichte dag niet dicht hoefde te doen. Al deze zaken gemeld, maar er was steeds een andere receptionist, vanuit de bar kwam er dan een medewerker die dan weer iemand moest bellen zodat ik geholpen werd. Ook met mijn auto parkeren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    slechte hygiene en matig comfort

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene slecht en matig comfort

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,0
    Onze fietsen was blijkbaar een probleem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staf

    In het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kan beter, erg rumoerig.

    Ontbijt was goed. Free wifi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    4,6
    Het personeel was erg lief en probeerde er allen aan te doen...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, zag er heel erg achterstallig uit

    Het personeel was erg lief en probeerde er allen aan te doen om ons het naar de zin te maken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,0
    we hoefden er gelukkig maar 1 nacht te slapen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een dikke vieze tering bende het hele hotel

    de lokatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,5
    Geslaagd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haardrogers, geen lift, het water van de douche was niet al te warm

    De ligging, de prijs en het bed

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    3,3
    Het hotel ligt vlak bij de Eurotunnel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedlampen kapot, douche slecht alleen een handdouche die je hoog moest houden anders geen water. trap van de parkeerplaats slecht en niet onderhouden.Matrassen met kuilen en bobbels. Tapijt zo vies dat je je schoenen aan moest houden. Auto op de parkeerplaats was geblokkeerd door een andere auto. Ontbijt van 8:30..... om 8..45 nog niets, geen uitleg, weinig ruimte gasten moesten om ons heen om hun brood te roosteren. Jam uit een pot die voor gemeenschappelijk gebruik was. De man die bij het ontbijt stond kon niet vertellen wat het ontbijt inhield alleen dat er ontbijt kwam. Dit was het slechtste hotel dat ik ooit heb meegemaakt!!

    Het hotel ligt vlak bij de Eurotunnel.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    3,8
    Leuk stadje
    • Vakantiereis
    • Stel

    Smerige badkamer en kapotte tegels, niet werkende douche, kapotte kranen. Schimmel en lekkage plekken op de muren. Personeel te laat voor het ontbijt.

    Leuk stadje

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    5,4
    vriendelijk personeel
    • Stel

    Badkamer was vreselijk, hotel een stort vanbinnen, niet echt proper ontbijt om niet van te spreken

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    4,6
    Vuile tapijten in slaapkamer en overal reukverspreiders.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vuile tapijten in slaapkamer en overal reukverspreiders..?

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    2,5
    het personeel liet je lang wachten op de service of wist...
    • Stel

    het personeel liet je lang wachten op de service of wist geen antwoord op je vraag. prijs erg duur in verhouding wat je kreeg.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    4,2
    eigelijk niets
    • Zakenreis
    • Stel

    achterstallig onderhoud en zeer gehorige kamers

    eigelijk niets

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17