Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over West End Hostel 3-sterren

35 Palmerston Place, Edinburgh, EH125AU, Verenigd Koninkrijk

#117 van de 138 hotels in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1135 beoordelingen over dit hostel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in een Vrouwenslaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Hoewel er een aparte 'vanity room' is (erg fijn, maar helaas zonder kraantje), miste ik een plankje om je make up of tandenborstel even op te stallen. Het fonteintje in de kamer was dan ook niet erg praktisch bij het tandenpoetsen. Maar hé, als dat het ergste is... Hoewel de bedden prima zijn, is het krap omdat ze drie hoog zijn. Je hebt hierdoor ook iets meer kans op overlast van draaiende onder- of bovenburen.

    De vloerbedekking voorkomt overlast van later arriverende kamergenoten. De badkamer is eenvoudig maar schoon. In de kamer zijn is er een praktische kapstok en prima kluisjes. Beneden in de bar kan je fijn zitten, even op een bank ploffen is er echter niet bij (wel in de keuken). Live music in het weekend is leuk, maar je kan het een klein beetje in de kamers horen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    De badkamers en slaapbedden Warne erg schoen en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in een Vrouwenslaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik dacht dat ontbijt wel inbegrepen zat, maar ik moest daar elke dag 3 pond voor betalen.. Vind ik een beetje raar.

    De badkamers en slaapbedden Warne erg schoen en comfortabel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Fijn voor één nacht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stapelbed in een Vrouwenslaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hostel ligt dicht bij het centrum gelegen. Wij sliepen voor één nacht in een 10-bedded-room. En de hadden niet verwacht dat toilet en douche ook in de kamer zou zijn. Dit overtrof onze verwachtingen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    West End Hotel. Je voelt je er goed en je bent dichtbij het centrum van Edinburgh. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De man bij het ontbijt was kortaf en dit in vergelijking met de ontvangst door Bella. Ik had zin om ergens anders het ontbijt te nuttigen. Er mocht wel een aankondiging zijn dat er verbeteringswerken aan de gang waren in het hotel.

    Een hartelijke ontvangst van de Australische Bella. Je voelt je er meteen welkom. Vernieuwde en verzorgde kamers. Goed onderhouden Badkamer met douche, lavabo en toilet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    Algemeen was dit hotel oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In dit hotel zijn ook slaapzalen met gedeeld toilet. De deuren klappen toe met erg veel lawaai. De volledige nacht zijn wij steeds gewekt door luide deuren en lawaai.

    Algemeen was dit hotel oké

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    9,2
    Hotel was super, vriendelijk personeel en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden i.p.v. een 2 persoonsbed, 4 losse bedden. Bed zijn best wel smal en wiebelig

    Hotel was super, vriendelijk personeel en lekker ontbijt. Ligt op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    3,8
    een keer en nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er niet rustig, rumoer van buiten en binnen. Gemengde sanitair en te weinig sanitair. De keuken was op slot en pas va 8 uur open. Teweinig keukenspullen en vies.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    Luxe uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed in een Gemengde Slaapzaal met 24 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luxe uitstraling. Wewaren met 7 op de 24p kamer.. dat ging prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    leuke bar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal voor 18 Personen en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wc

    leuke bar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Goede keuken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal voor 12 Personen en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede keuken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    Prima plek om Edinburgh te bekijken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Locatie goed Goed ontbijt Fijn bed Schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Rustige buurt maar op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Betaald parkeren in de omgeving

    Goede en nette kamer met eigen badkamer. Schoon en netjes. Ontbijt is goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,0
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig en onpersoonlijk.

    Het ontbijt was heerlijk en de ligging van het hotel is zeer centraal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    3,8
    lawaaihinder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    lawaaihinder

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    4,6
    Niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg vies, de keuken wil je niet eens zien. En het bed was vies en slecht.

    Het ligt centraal

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    Mooi pand en ruime, schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het weekend was het wat onrustig door een vrijgezellenfeest

    Mooi pand en ruime, schone kamer. In de bistro kun je erg leuk zitten voor ontbijt, drankje of avondeten. Kunt zelfs zelf koken als je wilt Alles op loopafstand en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    De locatie (aan de rand van het centrum) en de schitterende...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige nadeel is het ontbreken van een lift. Het is een hele klim naar de bovenste verdieping (4de) met koffers.

    De locatie (aan de rand van het centrum) en de schitterende kamer.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,9
    tof en mooi en hip hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    tof en mooi en hip hotel hadden geen fietshuisje maar vakkundig opgelost met ik hem bij de staff mocht zetten dicht bij station ontbijt 2£

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Perfect ontbijt,mooi gerenoveerde accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Perfect ontbijt,mooi gerenoveerde accomodatie!

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,5
    gastvrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen lift

    gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,6
    Zeer goed verzorgd hotel, erg schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeerplaatsen bij hotel, dus dure betaalde plek.

    Zeer goed verzorgd hotel, erg schoon en netjes. Goed bed en rustige omgeving.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: