Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Willows Guest House 3-sterren

Bambers Green, Takeley, CM22 6PE, Verenigd Koninkrijk

#2 van de 7 hotels in Takeley

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1027 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Dicht bij Stansted airport en pub.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer, dicht bij Stansted airport, 5 autominuten. Voor een vroege vlucht. 's Avonds nog even diner bij de plaatselijke pub Lion and Lamb op 4 autominuten. We zijn hier vaker verbleven, telkens naar grote tevredenheid. Er zijn wel kleine wijzigingen. Het ophalen/wegbrengen naar het vliegveld is niet meer gratis. Kost 3.5 pond per rit vanaf 06.00 uur. Een eerder vertrek kost 11.50 pond.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,6
    Schoon en op 5 auto minuten van Stansted AirPort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ligging perfect. Voor £3.50 wordt je opgehaald op het vliegveld, max 4 personen. Schoon, goed bed, schone badkamer. Ontbijt hebben we niet gebruikt maar er is koffie en thee (gratis) op de kamer. Tegen betaling liggen er koeken, cakejes en noodles. (£ 1)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Goede, schone accomodatie met een prima ontbijt op de kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na 22.00 is de accomodatie alleen per taxi te bereiken. Die kost £15 voor een kort ritje.

    Kamer was schoon en netjes! Bedden lagen heerlijk! Transfer naar luchthaven handig!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    9,2
    geweldig en erg leuk gehad ondanks het incident wat er vrijdag had plaats gevonden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zal ik zo niet weten

    Het ontbijt was prima vond het wel wat aan de prijzige kant. Mooie accommodatie fijn dat de Mevr. van het gasthuis ons wilde brengen en halen naar vliegveld om verder te reizen met de trein en de metro. Wij konden alleen de schemerlampjes niet aan krijgen maar ook vergeten te vragen. Wij hebben er 2 leuke nachten gehad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,3
    Als verblijf voor 1 nacht was het prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een simpel continental breakfast. Geen verse koffie, alleen oploskoffie. En een lading stof op een plankje van het tafeltje naast het bed...

    Het is dichtbij Stansted. Mensen zijn aardig. Een mandje met snacks bood een alternatief voor een diner.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Super locatie met super service zo dicht bij de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super fijne accomodatie met nieuwe bedden, badkamer enz. Alles erop en eraan. Verder is het top dat we van het vliegveld werden opgehaald en werden weggebracht de volgende ochtend.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    9,6
    Gezellig alternatief voor koude airport hotels
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn keurig en modern. Het complex uniek. Wij kwamen in een winter wonderland aan. We werden de volgende dag gratis terug naar het vliegveld gebracht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    10
    Prettig overnachten met gratis haal en brengservice naar vliegveld
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is dichtbij het vliegveld Stansted, Willow's haalt en brengt gratis gasten van en naar het vliegveld. Fijn dat er een magnetron is op de kamer, naast de koffie faciliteiten. Badkamer is prima ingericht. Je slaapt rustig, geen last van het vliegverkeer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    9,2
    Prima stek bij heel vroege of heel late vluchten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De hartelijke ontvangst! Het comfort (heerlijke bedden), de mogelijkheid om thee en/of koffie te zetten en nog snel iets te eten (cereals of muffins) bij een heel vroeg vertrek. Maar het meest fijne was toch wel het GRATIS vervoer van en naar het vliegveld, ook om zes uur 's ochtends. Top!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    guesthouse nabij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van het ontbijt hadden we meer verwacht dit was voor ons gevoel niet echt engels

    Het was heel fijn dat we elke dag naar het vliegveld gebracht/gehaald werden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Prima locatie voor een overnachting voor of na een vlucht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchen ging slecht er was te weinig waterdruk en de temperatuur wisselde steeds.

    Er wordt goed ingespeeld op de wensen die je nodig hebt bij een overnachting na of voor een (vroege) vlucht. Transfer van en naar de luchthaven was geweldig goed geregeld. Er stond gratis koffie en thee met koekjes klaar. En tegen betaling van 1 euro of pond kon je ook nog wat anders te eten en drinken nemen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    Perfect om de nacht door te brengen als je vroeg moet vliegen of laat aankomt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen slechte ervaringen. We waren er maar 1 nacht.

    Haal en brengservice van vliegveld Stansted. Goed geregeld en handig. Ontbijt hadden we niet, omdat we weer vroeg moesten vliegen. Wel thee op de kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    Toplocatie voor een vroeg vertrek vanuit stansted
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boven onze kamer was er om 5u 's ochtends redelijk wat beweging van andere klanten.

    Zeer goede regeling ivm breng en haal service. Zeer lieve mensen. Koffie en thee op de kamer. Snacks voorzien. Microgolf. Heerlijk bed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Heerlijk overnacht in een engelse cottage!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende haal en brengservice. Heerlijke kamer met uitstekende bedden. Koffie en thee op de kamer. Heerlijk rustig nog genoten in een engelse cottage na verblijf in de stad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    5,4
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Transfer in een vieze stinkende auto

    De bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,2
    relaxt en perfect om te vliegen op stansted
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hele aardige mensen. Vlakbij stansted airport. 5 minuten ong. London ongeveer een uur met de bus. Prima ook voor gezinnen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Leuke locatie met superservice
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Nette familiekamer en superservice als het gaat om transfer van en naar het vliegveld.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    rustig klein nabij vliegveld standed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geur van de dieren bij de receptie

    Sfeervol en gemoedelijk. Vriendelijk transfer naar het vliegveld

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Rustig en comfortabel overnachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk, shuttle service,nette en ruime kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    De perfecte plek om tot rust te komen na een dagje Londen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het contact met de beheerder was heel fijn en duidelijk. De huisje waren heel rustiek en knus.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    prima verblijf voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    afstand tot vliegveld Stanted, vriendelijke eigenaren

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    heerlijk bed en goede douche.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat de buren wat luidruchtig waren maar daar kan de Guest House ook niks aan doen.

    heerlijk bed en goede douche. Ruime koffie en thee faciliteiten. Van het ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt. We zijn opgehaald bij het vliegveld en 's-morgens vroeg weer daarheen gebracht. Het wegbrengen heel vroeg in de ochtend was voor een kleine vergoeding. Top geregeld!

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,6
    Aardige gastvrouw die je ophaalt op het vliegveld en weer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Aardige gastvrouw die je ophaalt op het vliegveld en weer terugbrengt. Superhandig voor vroege of late vlucht van Stansted. Leuke, verzorgde accommodatie.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    Transfer van en naar stansted vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In the middle of nowhere , wij kunnen niet echt wandelen, na half 6 is alles donker (februari).

    Transfer van en naar stansted vliegveld. Leuke kleine kamer met magnetron, waterkoker thee/koffie. Snack €1

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    10
    De service van de eigenaresse Sue.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service van de eigenaresse Sue. Vriendelijk, behulpzaam en correct. Het guesthouse ligt een paar minuten rijden van London Stansted airport. Een belletje en ze komt je ophalen en brengt je weer naar het vliegveld. Huisjes zijn knus, romantisch en schoon. Super de moeite waard!!!

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    10
    '
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    's Ochtends om 06.00 uur bracht de gastheer mij naar het vliegveld Stansted. Gratis. Ik vind dit een fijne service. Wifi-verbinding uitstekend en koffie staat klaar op de kamer.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    10
    Mij beviel het meest de geboden faciliteiten, de ruime...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mij beviel het meest de geboden faciliteiten, de ruime openingstijden en de prijs! Het is er schoon, wifi werkt, bed is uitstekend en lekker dicht bij het vliegveld gelegen.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    10
    Erg late incheck mogelijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg late incheck mogelijk! 's Nachts aangekomen, alles goed geregeld. Auto kon ik daar goed parkeren en 's ochtends de vroege vlucht vanuit London Stansted kunnen nemen.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    Koffie staat klaar op de kamer, met chocolade en koek.
    • Stel

    Koffie staat klaar op de kamer, met chocolade en koek. Overigens ook thee, latte, chocolademelk, gratis en genoeg keus. TV geeft 70 zenders. Badkamer ruim voorzien van douche showergel, handsoap, wattebolletjes en zelfs wattenstaafjes. Alles goed schoon, kraakhelder. Prima privacy, alles wat je nodig hebt voor een korte stopover is er. Wij overnachten vooral voor en na de vlucht, prima aansluitingen via Stansted. Kev of Su haalt je op en brengt je weg bij de vlaggenmast op Stansted Airport. We zullen nog vaak gebruik maken van deze uitstekende service!

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Nette kamer, en super fijne haal en breng service naar de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nvt

    Nette kamer, en super fijne haal en breng service naar de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    8,3
    Compleet ingericht en leuke extra touch van de gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Compleet ingericht en leuke extra touch van de gastvrouw. De eigen vervoerservice van en naar het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,9
    een bed was slecht verder alles goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    een bed was slecht verder alles goed.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    10
    Eigenlijk alles!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk alles! Een heel fijn guesthouse met erg fijne eigenaren!

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    De zeer vriendelijke ontvangst en de haal- en brengservice...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    De zeer vriendelijke ontvangst en de haal- en brengservice naar Stansted AirPort

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Eigenaars waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenaars waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Gratis vervoer van en naar luchthaven is bij de prijs inbegrepen.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,8
    Ligging nabij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging nabij vliegveld. Nette en schone gelegenheid. Behulpzame gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    9,6
    Haal en breng service naar vliegveld en locale pub of...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    Haal en breng service naar vliegveld en locale pub of restaurant

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    9,2
    Mooie schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Mooie schone kamers. Vriendelijke gastvrouw en heerlijk dicht bij het vliegveld.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Willows Guest House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: