Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Black Boy Inn 4-sterren

Northgate Street, Stryd Pedwar A Chwech, Snowdonia, Caernarfon, LL55 1RW, Verenigd Koninkrijk

#4 van de 18 hotels in Caernarfon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1075 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    We hadden een hele ruime kamer, zelfs met een keuken erbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen naar kamer 63 waren best pittig maar gelukkig hadden we jonge benen.

    We hadden een hele ruime kamer, zelfs met een keuken erbij en ook een ruime badkamer. We boekten een twee-persoonskamer maar kregen de twee laatste nachten een logee. Dat was geen probleem. Voor 17,50 per nacht werd er een bed bijgezet. Goed geregeld hoor.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Het is een gezellige drukte bij de Black Boy Inn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden twee kamers geboekt en bij aankomst bleek dat 1 kamer in het hoofdgebouw en de ander in het bijgebouw was. Na hierover geklaagd te hebben kregen wij alsnog twee kamers in het hoofdgebouw waarvan 1 kamer erg groot was en voorzien van een aparte woonkamer. Dus toch nog positief. De bediening bij het ontbijt was nogal gestressed.

    Het is een gezellige drukte bij de Black Boy Inn. Het gebouw is oud maar goed onderhouden en de sfeer is fantastisch.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    10
    De moeite waard!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was redelijk benauwd

    Alles, vriendelijke mensen, goede locatie,Alles heel schoon En het restaurant was heel goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,2
    Wij sliepen in het oude deel, dat was zeer sfeervol!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Queensize Bed en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    niet echt iets.

    Wij sliepen in het oude deel, dat was zeer sfeervol!

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    Mooie, luxe kamer in een prachtig oud pand met zowel een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie, luxe kamer in een prachtig oud pand met zowel een eetgelegenheid als een pubgedeelte (met vele soorten pints)

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    8,8
    Mooie plek , leuke bar ,goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooie plek , leuke bar ,goed restaurant

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,8
    Pub en restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Pub en restaurant

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: