Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Corner House Hotel Gatwick 4-sterren

72 Massetts Road, Horley, RH6 7ED, Verenigd Koninkrijk

#8 van de 21 hotels in Horley

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2584 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    6,3
    6
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen lift. Heel onhandig met zware koffers. Ik had me kunnen laten oppikken vanaf het vliegveld door hun shuttle. Nu heb ik een dure taxi betaald. Waarom adverteren ze dat niet beter? Dat zouden ze nog een keer met grote letters bij de boeking moeten vermelden o.i.d.

    Ik heb prima kunnen slapen. Bij het ontbijt werd er op mijn aanvraag direct en zonder extra kosten kaas geserveerd. De wifi werkte prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    9,6
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was zeer vriendelijk en familiair. Ze helpen je meteen om je bagage naar je kamer/ de receptie te brengen. Er is ook regelmatig een shuttle naar de luchthaven.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,2
    Het was voor mij een uitstekend verblijf, het ging puur om een overnachting!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was vriendelijk, de kamer was uitstekend en het bed comfortabel, badkamer schoon! Over het algemeen gewoon goed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel vlakbij Gatwick
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt

    Het personeel was zeer vriendelijk, en de kamer was schoon en netjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    thanksss
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    normal.

    goed

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,3
    WiFi werkte erg goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij vertrek moesten we onze autosleutels achterlaten bij het hotel. Het ontbijt zou 4 pond kosten, maar we waren pp 7 pond kwijt voor het continental ontbijt ( 1 sneetje toast, bakje yoghurt, banaan en thee).

    WiFi werkte erg goed.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,9
    Schone badkamer, prima bed.
    • Individuele reiziger

    Er waren niet genoeg parkeerplaatsen, ik kwam laat aan en moest toen m'n auto in een van de straten rondom het hotel parkeren.

    Schone badkamer, prima bed. Als je op doorreis bent, is dit een hele goede plek om voor niet al te veel geld goed te overnachten!

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Goed ontbijt en dinner.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Goed ontbijt en dinner. Aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,9
    Het was modern, schoon, kon gratis parkeren en de prijs was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is afgelegen van stad, maar wel goed gelegen bij airport,

    Het was modern, schoon, kon gratis parkeren en de prijs was oke

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    6,3
    Dicht bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    op de site stond 9 min. lopen,dit klopt niet dus extra taxikosten

    Dicht bij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,3
    Personeel behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Personeel behulpzaam. Zeer vriendelijk. En denken met je mee naar mogelijkheden.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,3
    Veel lawaai van langsrijdend verkeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel lawaai van langsrijdend verkeer.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,5
    Dat men 's ochtends vroeg ontbijt regelde voor ons.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat men 's ochtends vroeg ontbijt regelde voor ons.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: