Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Knight Residence by Mansley Serviced Apartments 5-sterren

12 Lauriston Street, Edinburgh, EH3 9DJ, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 475 vakantiewoningen in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 754 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    9,6
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat betreft de netheid in 1 van de 2 badkamers, vonden wij 1 ervan minder schoon (stof vingerdik en vieze kitranden in de douche en douchedeur).

    De ontvangst door de gastheer was vriendelijk en hij was zeer behulpzaam. Het appartement is netjes en sfeervol. Het is fijn dat er een welkomstpakket aanwezig is, dit voelde voor ons erg luxe. De housekeeping is niet op zondag aanwezig, wij hebben extra handdoeken gevraagd, dat was geen enkel probleem. Het appartement ligt vlakbij Edingburgh Castle (and Hill), waardoor het voor minder valide mensen een minder geschikte locatie is. Als wij nog een keer naar Edinburgh gaan zouden we zeker deze locatie heroverwegen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Luxe waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • City Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot, comfortabel en van alle gemakken voorzien

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • City Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers waren geweldig, ruim en zeer schoon. Personeel is uitmuntend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Heerlijke centrale plek om geweldige stad te beleven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren met 5, ze zeiden dat 6 zou kunnen, maar was meer geschikt voor 4 personen

    Centrale maar toch rustige ligging

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    9,2
    Heerlijk om je eigen appartement te hebben met prima service...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heerlijk om je eigen appartement te hebben met prima service zoals schoonmaak, handdoeken etc. Stond zelfs een mandje klaar met allerlei lekkers voor oa ontbijt!

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    we hebben een heerlijk verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    we hebben een heerlijk verblijf gehad. Het appartement was groot genoeg voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. het is op loopafstand van het centrum. het personeel was heel aardig en behulpzaam. zeker een aanrader

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    9,2
    Super vriendelijke behulpzame receptionisten, lekkere koffie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Super vriendelijke behulpzame receptionisten, lekkere koffie en als extra service de basis behoefte voor het ontbijt. Prima locatie net uit de drukte, maar wel dichtbij centrum!

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,2
    Locatie en service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Als we dan toch een minpuntje moeten noemen : de parkeerplaatsen aan de achterzijde

    Locatie en service van het personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: