Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Marks Tey Hotel 4-sterren

London Road, Marks Tey, Colchester, CO6 1DU, Verenigd Koninkrijk

#9 van de 12 hotels in Colchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1628 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,4
    kamer ruim voldoende , bedden lagen prima , hadden groter...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    buiten zit mogelijkheid ,was er maar was niet verzorgd, en de zitkussen van de stoelen waren ontzettend vies , en nat , bediening was langzaam niet alles verkrijgbaar wat op de menukaart werd aan geboden , moesten bijna een uur wachten op het eten , we hebben wel eens lekkerder gegeten

    kamer ruim voldoende , bedden lagen prima , hadden groter gekund

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,0
    X
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sliepen aan hoofdweg . Veel lawaai. Zwembad blijkt vrijdagavond half uur eerder dicht te gaan. Bij binnenkomst was de receptioniste nogal nors. Het was erg warm op de kamer. Ik vroeg of er airco was. Die is er niet. Kon wel de föhn uit de la halen dat zou wat helpen. Alleen warme lucht waar we niets aan hadden. Bij vertrek wel een receptioniste die alles begreep die was heel aardig.

    X

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Goed hotel voor als je op doorreis bent, je bent er snel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Dierentuin arrangement
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtbuffet was hectisch, niet voorbereid op grote drukte.

    Goed hotel voor als je op doorreis bent, je bent er snel vanaf de snelweg maar je hoort de weg niet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,2
    Kamer was comfortabel en ontbijt zeer goed en gevarieerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was comfortabel en ontbijt zeer goed en gevarieerd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Goed maar niet bijzonder

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,7
    Perfecte ligging van hotel; voldoende parkeerplaatsen. Helaas tv niet gerepareerd!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regelmatig geen signaal op tv. Is meteen gemeld; na 9 dagen nog steeds niet gerepareerd! Kapot bedlampje pas na 7 dagen vervangen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    2,5
    Geen 4 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift aanwezig, ontbijtzaal niet schoon, beetje plakkerig

    Douche was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    8,8
    Tot de volgende keer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijke mensen, goede bediening, goed eten en een gekookt ontbijt wat niet overal is.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,7
    Geen Europese stekkers om je apparaten op te laden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Europese stekkers om je apparaten op te laden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,0
    Oubollig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair wc onder de rand oubollig

    Weinig maar personeel was heel aardi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,5
    Prima verblijf na een lange bootreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    N.v.t.

    Ontbijt was goed. Kamer ook.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Ontbijt was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was top. Kamers vrij klassiek maar comfortabel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,5
    Goed om te overnachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel goed

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    3,8
    Teleurgesteld!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Teleurgesteld! We dachten in een 4 sterren hotel te slapen! Dit voldeed niet aan onze verwachtingen. Voorheen vertrouwden we blind op het merk "best western". Vanaf nu niet meer.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,1
    Het personeel (zowel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    I.v.m. een "feestje" in de kamer naast ons, is mijn man om half vijf 's nachts naar de receptie gegaan om dit te melden. Het lawaai werd iets minder, maar stopte niet. Toen we weg wilden rijden heb ik dit nog eens gemeld, ze haalde haar schouders op ..... tja, daar kon ze ook weinig aan doen. Een gebaar (verontschuldiging dat e.e.a. zo gelopen was of i.d.) hadden wij erg op prijs gesteld.

    Het personeel (zowel receptie/bediening/huishoudelijk personeel) heel vriendelijk en hulpvaardig.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,9
    Prima hotel op half uurtje rijden van veerdienst Harwich .
    • Zakenreis
    • Stel

    De menukaart had slechts 1 visgerecht . Dat was om 19 uur uitverkocht .

    Prima hotel op half uurtje rijden van veerdienst Harwich . Keurige kamer met 2 pers. zitje en nette badkamer .

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    5,4
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant was alléén beschikbaar voor bruiloftsgasten, die voordat men aan tafel ging de bar bezet hielden. Al met al konden wij 's avonds om 21.00 uur pas eten, met het bord op schoot of aan een lage tafel. Wij hadden dit hotel gekozen omdat er een restaurant bij was!!!!!!!!!!!!!

    locatie

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Prima ligging langs snelweg op route harwich Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima ligging langs snelweg op route harwich Londen

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    10
    Het restaurant en de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat meer handdoeken zijn welkom: een grote en een badhanddoek voor 2 personen

    Het restaurant en de kamer

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    8,8
    ligging aan de a12
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de vorige maal had ik geen last van de snelweg nu wel was wel veel wakker

    ligging aan de a12

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: