Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The New Dome Hotel 3-sterren

51/53 Camberwell Church St, Southwark, Londen, SE5 8TR, Verenigd Koninkrijk

#825 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 508 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    3,3
    Een ramp. Kies alsjeblieft een ander hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een andere (veel kleinere) kamer die we van tevoren hadden geboekt, het ontbijt was matig en het personeel sprak geen Engels. Het hotel was vies. Ik voelde me er niet veilig.

    Niets. Dit was een complete ramp.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was slecht, het personeel spreekt slecht Engels, het bed was erg klein, de wifi was slecht. Er was geen föhn op de kamer, die moest je vragen. De föhn die je kreeg, werkte slecht. Op dag twee was er maar 1 handdoek voor ons tweeën. 's Nachts werd er met deuren gegooid en stond er iemand bij ons in de kamer. De mensen die het ontbijt tegelden, spraken constant in hun eigen taal met elkaar. Beslist geen aanrader.

    We konden onze koffers laten staan op de laatste dag, zodat we die niet de hele dag mee hoefden te slepen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,0
    Een degelijk onderkomen om in een leuke buurt te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidshinder als je aan de straatkant een kamer hebt. Er raast nogal wat verkeer door de straat. En we hadden het raam open omdat het warm was.

    Dat het in een leuke buurt ligt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    6,7
    De kamer was schoon, al klein (maar dat is vaak zo in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkt alleen goed bij de receptie en werkte niet in de kamer.

    De kamer was schoon, al klein (maar dat is vaak zo in hoofdsteden). Veel buslijnen stoppen op een paar minuten lopen afstand, wat handig is.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Kort maar zeer krachtig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt in een stationswijk en daardoor is er best veel "leven" op straat

    Nadat onze vlucht gecanceld was en wij geen mogelijkheid hadden die avond terug naar NL te gaan, hadden we een hotel nodig voor 1 nacht. Samen met nog 4 lotgenoten gingen we op zoek en vonden dit hotel. Ondanks de enorme drukte in Londen vanwege oud en nieuw, wilde de receptionist er alles aan doen om ons een kamer te geven omdat hij het zo vervelend voor ons vond. Hij heeft alles uit de kast getrokken en het lukte! We kregen zelfs nog korting op de kamerprijzen en hoefden ook geen ontbijt te betalen omdat we de volgende ochtend al heel vroeg zouden vertrekken. Deze man was echt onze held die avond. De kamers waren prima; heerlijk bed en brandschone badkamer. We hebben er maar heel kort gebruik van kunnen maken, maar waren super tevreden!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,9
    Hygiene
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Hygiene

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    4,6
    Het was prijs kwaliteit was niet ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ,hygiene en het personeel spreekt slecht Engels

    Lokatie was ok

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    4,6
    Aardig en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Foto op de site komt niet overeen met de werkelijkheid! Allemaal erg oud en rommelig buitenkant hotel ziet er wel redelijk uit. Kamers sober en erg oud, was schoon maar toonde niet fris. Geen fijne ontspannen kamer. Heel erg gehorig vooral 's-nachts. Betalen voor wifi, borg voor afstandbediening tv, maar 1 stopcontact in kamer (apneupatient). Ontbijtzaal in kelder, daar stond een hoop onnodige troep waardoor het niet gezellig ontbijten was. Prijs/kwaliteit niet echt in verhouding hebben in betere hotels geslapen voor minder geld overigens niet in Londen hier is deze prijs misschien normaal. Al met al viel ons tegen!!

    Aardig en behulpzaam personeel Hotel staat in goede nette wijk (Southwark), dichtbij ondergrondse, 1 halte (Denmark Hill) van Victoria Station. Straat van Hotel is doorgaande straat met winkeltjes en restaurantjes. Vanaf Victoria station kun je alle kanten op in Londen het centrale openbaar vervoer punt.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    7,9
    Bushaltes heel dichtbij (2 min stappen) en bussen naar alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers zouden moeten verfrist worden.

    Bushaltes heel dichtbij (2 min stappen) en bussen naar alle richtingen centrum. Goede restaurants in de buurt (italiaan, chinees) en andere quick foods. Warenhuizen ook heel dichtbij.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    De ligging

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,1
    De vriendelijkheid en behulpzaamheid bij de receptie is echt...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt, de gehorigheid

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid bij de receptie is echt super.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    9,2
    Hotel was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij vonden de douchekop vreselijk je kon niet douchen

    Hotel was prima Dicht bij de bushalte

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    5,8
    vriendelijkheid, koffer bewaarservice
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    vriendelijkheid, koffer bewaarservice

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: