Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Trafford Hall Hotel 2-sterren

23 Talbot Road, Old Trafford, Trafford, Manchester, M16 0PE, Verenigd Koninkrijk

#83 van de 93 hotels in Manchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1957 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    5,0
    De locatie, precies goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was echt vergane glorie daar.. wat ons betreft echt geen ster waard! Ontbijt was ronduit slecht, kamer niet schoon, slechte bedden. Echt geen aanrader! Foto’s beloven meer dan het werkelijk is.

    De locatie, precies goed! Dichtbij de snelweg, tramstation en Old Trafford.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    5,0
    Niet boeken!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water, kraan deed het niet, er werd niet schoongemaakt, veel lawaai, airco uitlaat naast mijn kamer: geluidoverlast van 7.00 tot 23.00

    Ontbijt was oke

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    Een aanrader voor verblijf in Manchester
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had een kleine straal

    Het personeel, de bedden waren heel goed, lekker ontbijt en de locatie vlakbij een tram halte naar het centrum. Mooie entree van het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,0
    Sterk verouderde hotelkamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer waren sterk verouderd en zeer gehorig, wij hadden een kamer precies boven het restaurant, door de houten vloeren was de muziek in onze kamer duidelijk te horen. Het ontbijt wat zeer matig.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    4,6
    Tegenvaller wat hotel betreft maar top qua locatie, kon niet beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was slecht/karig voor de prijs die ervoor betaald is. Alleen zoet beleg, zoete drank, oploskoffie, wit brood, kleine/oude donuts, niet hygienisch bestek/borden. Daarnaast hadden we meer van de kamer verwacht. Slechte technische staat ( bv. douchekop gaf nauwelijks water ) maar vooral het "te kleine" beddengoed was een tegenvaller ( sloot niet goed om het matras waardoor je constant met je gezicht op het matras lag. Niet erg fris.

    Locatie was top om een wedstrijd van ManUnited te bezoeken. Slechts 10 minuten lopen, ideaal om met klein kind te doen. Daarnaast slechts 200m van een van de metro stops.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    4,6
    Viel erg tegen volgende keer Hotel Football boeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel erg verouderd hotel gelukkig hadden wij een kamer in het naast gelegen huisje.Deze kamer was netjes en schoon alleen gehorig je kon de gasten naast en boven je goed horen.Het ontbijt was echt slecht.in het Hotel zelf stonk het en moesten naar boven voor ontbijt.hier aangekomen in een ruimte die echt niet meer van deze tijd was stond een karig ontbijt.oplos koffie croissants die oud waren.na 5 minuten zijn we weg gegaan en zijn we naar Hotel Football gegaan naast het stadion van Man united waar we van een super ontbijt hebben genoten.volgende keer graag wat meer uitgeven voor een goed hotel

    Kamer was schoon en nette douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    5,4
    Voor de 2e keer niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was heerlijk. Ontbijt slecht. Kamer was niet schoon. Toilet kon ik niet doortrekken.

    Bed was heerlijk. Ontbijt slecht. Kamer was niet schoon. Toilet kon ik niet doortrekken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    4,2
    Dicht bij het united stadion, ideaal hotel voor bezoekje aan...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was matig, ontbijt ook niet heel bijzonder.

    Dicht bij het united stadion, ideaal hotel voor bezoekje aan het old traford stadion, is op loop afstand. Bedden waren prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    4,6
    De ligging is geweldig, tramstation met verbinding Airport...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oi... Het is vergane glorie in alle vormen. Douche werkt slecht. Lampen werken niet/ aan het bed last van mn schouder aan overgehouden / badkamer was verschrikkelijk. Het enige moderne aan deze hotelkamer was het mooie tv scherm.

    De ligging is geweldig, tramstation met verbinding Airport en City Centre! Het is 15 min. lopen naar Old Trafford.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    5,8
    Locatie was het enige lichtpuntje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze badkamer, vervallen gebouw. Achterstallig onderhoud in de kamer. Vies, beperkt ontbijt, oud brood en oude houdbare croissants, alleen oploskoffie. We verbleven er twee nachten en de kamer is tussendoor NIET schoongemaakt. Geen verwarming. Tv was de enige luxe. Personeel had niet aangegeven dat ontbijt de tweede dag eerder eindigde (maar was niet erg want we wilden toch fatsoenlijk ontbijten).

    Locatie is prima, vlakbij tramhalte Trafford Bar en vlakbij Old Trafford. Je bent in tien minuten met de tram in het centrum en ook tien minuten lopen van het stadion. Bedden zijn comfortabel, handdoeken lekker zacht. Luxe tv.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    5,0
    prijs/kwaliteit lag misschien wel goed, maar persoonlijk ben ik veel beter gewend.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ranzig! Vieze vloerbedekking, een bril op de wc welke los lag. Douchen in een niet erg fris aantrekkelijk bad. De bedden waren wel schoon en goed.

    Ontbijt met voorverpakte croissants onvoldoende! Geen filterkoffie aanwezig maar alleen instantkoffie! Geen vleeswaren, alleen zoetigheid. Engels ontbijt was prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,5
    Nice stay
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij moesten vroeg het vliegtuig pakken waardoor we het ontbijt zouden missen om 7 uur. gevraagd of we om kwartvoor 7 konden eten maar dat kon helaas niet.

    de locatie, 800 meter naar Old Trafford

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    3,3
    Vreselijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bijgebouw van het hotel was vreselijk. Het behelsde drie 'kamers' (als je ze zo mag noemen), maar de kamers waren te ranzig. Scheuren in muren, deuren die niet op slot kunnen, ramen die niet open kunnen, schimmel zat werkelijk OVERAL, met name in de badkamer. Bed met kuil. Er was niets goed. Hotel was vol, dus omboeken was geen optie.

    Niks. Hoe de hotelkamers er in het hotel zelf uitzien: geen id. Handdoeken waren wel schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    3,8
    Kansloos, komt totaal niet overeen met de foto's
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Normaal klaag ik nooit over kamers, maar als ze je voor € 139,- voor twee nachten in een beschimmelde, muffe onhygiënische ruimte stoppen dan maak ik een uitzondering. We checkten in en i.p.v. dat we in het hotel zelf mochten verblijven, stuurden ze ons naar buiten. (2x links) daar zijn kamer 34, 35 en 36. Wij zaten in kamer 34. Je komt in een slechte aflevering terecht van Bouwval Gezocht. Schimmel op de muren, op het plafond en op t douchegordijn. Kapotte douche slang (water kwam overal uit) Het toilet spoelt met veel moeite door en doet er daarna 20 minuten over om vol te lopen. Het tapijt is smerig met vlekken en de verwarming is kapot, vandaar dat er een elektrisch bijzet kacheltje in de kamer staat. (Is wel nodig ook, want de enkele ramen houden de kou niet buiten) Uiteraard hebben we geklaagd, maar volgens t personeel zat alles vol en hoort dit bij een oud pand. Er zit echter een verschil tussen 'oud' en 'vies' maar daar hadden ze geen boodschap aan. Dus één advies.. zorg ervoor dat je niet in kamer 34, 35 of 36 terecht komt.

    De ligging is ideaal. Vlakbij tramhalte Trafford Bar en om de hoek zitten twee supermarkten en een drogist. Tevens hebben ze goed werkende WiFi

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    zeer goedkoop slapen in een charmant historisch gebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn momenteel verouderd maar dit wordt binnenkort aangepakt. Buurt komt op het eerste moment wat groezelig over.

    Prachtig 19e eeuws gebouw (voormalig stadhuis) met waarvan kamers nog gerenoveerd moeten worden. Ontbijtruimte en bar zijn reeds knap vernieuwd. Grote kamers met prima bedden. Zeer betaalbaar en lekker ontbijt. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs/kwaliteit verhouding onklopbaar. Op 1 minuut van de tram naar het centrum. Rustige buurt. Indiaas restaurant net onder het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Goede bedden, heel vriendelijk personeel en een geweldig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Goede bedden, heel vriendelijk personeel en een geweldig ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    4,2
    Tegenvaller , vergane glorie, alles versleten
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, echt alles

    Was vlakbij Old trafford

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Rustig gelegen, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk enkel goed bereikbaar met taxi

    Rustig gelegen, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    Echt vlakbij een tramstation naar het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Echt vlakbij een tramstation naar het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    4,2
    Nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein en warm, geen ventilatie. Badkamer was vies, diuchegordijn zat vol vieze vlekken en de waterstraal was te zacht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    5,8
    We konden om 09:15 al niet meer ontbijten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden om 09:15 al niet meer ontbijten

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: