Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Winchester Wessex Hotel 4-sterren

Paternoster Row, Winchester, SO23 9LQ, Verenigd Koninkrijk

#11 van de 11 hotels in Winchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1703 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Gedateerd hotel op een goede locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is best aangenaam, maar het is erg gedateerd en moet nodig opgeknapt worden. Daarom vind ik dat wij nogal veel hebben betaald voor wat je krijgt. Voor het ontbijt moet je bijbetalen en voor het houden van een hond in de hotelkamer ook

    Locatie was zeer goed en het personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,7
    Gewoon goed gelegen hotel, maar met matige service van restaurant personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service in de bar, ondermanning in de bar en restaurant. Kwaliteit van ontbijt: geen glazen, koffie leeg en lang op wachten, geen fruit meer. Personeel zag niet wat mistte

    Niets specifieks.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,7
    Niet weer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was stoffig: ik moest voortdurend niezen. Het bed was scheef; ik moest uitkijken dat ik er niet uitrolde

    Locatie: naast de cathedraal en op 1 minuut van de grote winkelstraat

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,7
    qua locatie prima, qua hotel gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers en algemene ruimten gedateerd en sober

    perfecte locatie in centrum /winchester

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig hotel

    Vriendelijk personeel. Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    6,7
    Fijne plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie en ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,7
    Een redelijk prima hotel waar je vooral betaald voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor deze prijs had ik iets meer van het hotel zelf verwacht. Alles keurig en in orde, maar niks bijzonders.

    Een redelijk prima hotel waar je vooral betaald voor de schitterende lokatie in een prachtige stad. Meer in het centrum kan je niet zitten, uitzicht op de kathedraal en alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    9,2
    Ligging;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk dure parking (22 pond voor 2 nachten) maar er was tenminste wel parking.

    Ligging; pal in het centrum en vlak naast de cathedral. Mooi uitzicht op de cathedral tijdens ontbijt.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,3
    - de ligging: heel centraal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - niets

    - de ligging: heel centraal - ontbijt: vééél keuze en zicht op de kathedraal - ruime kamer

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Prachtige kamer en veel privacy
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige kamer en veel privacy Ontspannen en hartelijke sfeer

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: