Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tony's House Hotel 2-sterren

Norfolk Square, Westminster, Londen, W2 1RS, Verenigd Koninkrijk

#916 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1081 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,8

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    4,6
    Ligging prima maar hotel erg, erg mager.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, badkamer alles erg klein. Het ontbijt wat op de kamer werd gebracht met voorverpakte broodjes en allen jam als beleg!?!

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Elke dag werden de bedden opgemaakt en schone handdoeken...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer stonk naar schimmel maar het was wel schoon. Niet alle matrassen waren goed bij sommige voelde je de veren erg.

    Elke dag werden de bedden opgemaakt en schone handdoeken gebracht. De locatie was top midden in Paddington en vlakbij het metro/treinstation. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,1
    Ik vind voor 100 euro per nacht het te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afmeting van bed en kamer Het ontbijt ( nou ja ontbijt) op bed moeten eten Kijk ontbijt op bed klinkt leuk maar als het verpakte broodjes zijn

    Het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    3,8
    Genoten in Londen maar erg teleurgesteld in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg krap. Wij waren met 5 personen in een kamer van ongeveer 25 m. De badkamer/toilet was erg krap. De raam sloot niet goed en daardoor heb ik kou gevat. Het ontbijt was erg slecht, stelde werkelijk niets voor.We kregen ontbijt op de kamer, maar er was geen ruimte om normaal te ontbijten. Dat deden we dan ook op bed. Mijn partner en ik hebben steeds buiten de deur ontbeten. Het hotel stonk ook een beetje en de kamer was ook niet fris. Ik ben in veel hotels geweest maar dit was het slechtste tot nu.

    De locatie was prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Prima hotel, centraal gelegen van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ruimte familie kamer.

    De centrale ligging van het hotel beviel ons erg goed, leuke buurt en echt dicht bij leuke restaurants, bars én het station. Het hotel was op zich prima alleen voor 5 mensen was de familie kamer echt te klein. De dame die alles regelt in het hotel was super vriendelijk en deed ook alle mogelijke moeite om het je naar de zin te maken. De kamers zijn schoon en voorzien van een waterkoker, föhn en strijkbout met plank. Kortom prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,1
    Wij hadden geluk met onze kamer die op de vierde verdieping...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet comfortabel en hard. Ontbijt werd geleverd op de kamer gezien er geen ontbijtruimte was. Dit waren Caprisonnes met melkbroodjes en smeerkaas, kaas en confituur. Ook geen lift aanwezig.

    Wij hadden geluk met onze kamer die op de vierde verdieping lag. Zo hadden we het minste last van de metro. De kamer zelf was vrij proper. Wel klein.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Prima om te overnachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat wij niet van te voren wisten is dat er een metro onder het hotel doorgaat. Wij lagen dan ook op verdieping -1, waardoor we de metro goed konden horen en soms trilde het zelfs wat. Des ondanks konden wij prima slapen.

    Het ontbijt was prima, maar geen luxe. Het personeel is erg aardig en het de locatie is fijn. Het is een prima hotel om te overnachten als je er echt komt voor Londen zelf. Het is prima om te slapen, maar veel overbodige luxe is er niet. Het personeel is altijd wel in voor een praatje en wanneer je ergens last van hebt kun je dit ook altijd bespreken. We hebben het naar ons zin gehad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    3,3
    grote tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamers waren klein, zeer sterk achterstallig onderhoud slecht licht en vieze badkamer geen nooduitgang/vluchtroute en dat terwijl je 4 hoog in een zolderkamertje zit. In de beschrijving stond incl ontbijt maar dan stellen wij ons iets anders voor dan een mandje met broodjes/ beleg/ drinken wat je op de rand van je bed mag opeten. ( er was geen ontbijtruimte, dan moet je ook niet adverteren met incl ontbijt)

    de lokatie was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    4,6
    Kapot sanitair en gehorige kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het sanitair was oud en kapot. We kregen ontbijt op de kamer, maar hadden maar 2 stoelen en een piepklein tafeltje. Dus twee mensen aten op bed. Geen airco en bijna geen bergruimte. Verder was de kamer vreselijk gehorig.

    De lokatie . Het was echt op een steenworp afstand van Paddington station.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Fijn hotel, perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet top maar dan aten we iets op het station en was het ook prima.

    Goede locatie en vriendelijk personeel. Zou zeker nog eens terug gaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,0
    Prima badkamer op de kamer;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Samenstelling van de bedden was niet naar waarheid; openbare toiletten waren smerig; ontbijt stelt niks voor

    Prima badkamer op de kamer; ligging perfect

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    3,8
    hotel erg klein en basic. Veel geluid en trillingen van passerende metro onder je
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ruimte van de kamer was veel te klein voor 5 personen. Het ontbijt moesten we hier ook nog nuttigen (op bed zonder bordje) Het ontbijt was ook niet lekker, allemaal goedkope verpakte producten. Elke 10 minuten hoorde en voelde je een metro passeren onder je!!

    de ligging van het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    4,2
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon. Slecht ontbijt.

    Goede locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer en slechte ventilatie badkamer

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,4
    Goede locatie, maar voor de rest een groot drama.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel zelf was erg oud, niet hygiënisch, onwijs kleine kamers en het ontbijt was niet te doen.

    De locatie was top

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,4
    top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het ontbijt! Echt niet

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,5
    Goede locatie, aardig personeel, krap.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,8
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,3
    Bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle kamer en erg gehorig

    Bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en de kleine kamer en badkamer

    Hygiëne is prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    4,2
    Ontbijt ondermaats.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt Dubbel bed slechts 120 cm breed

    Ontbijt ondermaats. Extern gaan eten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,1
    Locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veels te smal en te klein bed

    Locatie en prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    4,6
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en geen parking geen lift

    Niks

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    4,6
    Metro onder slaapkamer, oud dringend te renoveren pand,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Metro onder slaapkamer, oud dringend te renoveren pand, slecht voorverpakt ontbijt...

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sanitair, inrichting kamer, gordijnen te klein , lawaaierige inkomhal , continental ontbijt kan je beter zelf naar de supermarkt gaan. Koffie moest je zelf maken en ontbijt kon je niet eten op de kamer of je moest op de rand van het bed zitten , pfff liever geen eten dan.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    6,3
    De locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vochtige kamer. Verwarming doet 't niet Schimmel in douche Zeer klein tweepersoonsbed Uitzicht op een muur Ontbijt verpakt in plastic ipv vers

    De locatie en personeel Safe, koelkast en waterkoker was prettig Afstand tot metro, pub en Indiaas rest. heel gering

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    3,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te kleine kamer, spagetti op de vloer, vieze lakens, de douche was ranzig en er was geen waterdruk. Het ontbijt hebben wij laten staan, nadat we schimmel zagen in de yoghurt. We hadden geboekt voor 2 nachten, maar na 1 nacht vertrokken.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    6,7
    Goede, warme ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt staat voor de deur, 2 dagen hetzelfde. Verpakt materiaal, niet vers en beetje saai. Hotel regelde taxi, maar volgens ons tegen meerbetaling (50 pond gerekend i.p.v. 40)..

    Goede, warme ontvangst. Zelf naw gegevens invoeren op tablet. Bedden prima, schone handdoeken op de 2e dag. Koffie/thee mogelijkheid op kamer. Lekker geslapen. Goede TV ontvangst en wifi.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    6,7
    Ligging vlak bij metro Paddington en dicht bij Hyde park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen borden en weinig bestek bij ontbijt. Kamer erg klein.

    Ligging vlak bij metro Paddington en dicht bij Hyde park.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    6,3
    Lokatie is top
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiëne en ontbijt was onder de maat, maar in de lijn der verwachtingen

    Lokatie is top

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,9
    prijs- kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel was heel aardig. Het enige probleem was dat er vaak geen personeel aanwezig bij de receptie als aanspreekpunt.

    prijs- kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    6,3
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer klein.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en prima locatie. Rustige plek. Geen geluidsoverlast.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt is niet lekker

    Ligging

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    De locatie en het balkon, ook goed comfort voor jonge mensen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was niet te eten.

    De locatie en het balkon, ook goed comfort voor jonge mensen met een kort verblijf die niet vaak op hotelkamer zitten.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    6,7
    vriendelijk personeel en
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douche was koud

    vriendelijk personeel en

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Tony's House Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: