Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Blair Victoria Hotel

78-84 & 73, Warwick Way, Victoria, Westminster, Londen, SW1V 1RZ, Verenigd Koninkrijk

#958 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2243 beoordelingen over dit hotel

5,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,5

  • Comfort

    4,3

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    4,2

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5

  • Betaald WiFi

    3,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    2,9
    Een groot debacle.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de badkamer Alles was dermate smerig en stonk. Kleine kamer is niet erg, maar ik heb snachts met een vochtige doek over mijn gezicht moeten slapen. Na 1 nacht vertrokken. Niet ons geld terug gekregen, interesseerde ze niets. Konden ze de kamer dubbel verhuren.

    Helemaal niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    4,6
    Heel erg basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig comfort en erg kleine kamer + badkamer. Alhoewel alles vrij proper was, was het voor deze prijs toch wel heel erg basic en was er te weinig comfort. Vooral de “badkamer” was echt heel klein (dwarm moeten staan om te dochen en deur moeten openzetten om af te drogen).

    Locatie is prima om met de metro te reizen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,3
    de afstand tot het centrum was goed te lopen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt stelde niet veel voor, de kamers waren niet heel schoon. De badkamer eerder smerig. Het toilet was bijna niet bruikbaar door de beperkte ruimte. Maar we hadden geen hoge verwachtingen en eigenlijk alleen een slaapplek nodig. Prima dus.

    de afstand tot het centrum was goed te lopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    5,4
    Goedkoop maar knap vervallen hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de kamer was het koud (buiten +/- -2) en het bed had een laken en dunne sprei. In de kast wel een (dunne) deken maar die zorgde niet voor een warm bed. Verwarming kon je niet zelf aanzetten. Volgende dag een extra deken gevraagd en toen stond de verwarming ineens aan. Leuk maar die kon je 's nachts niet uitzetten (slaap liever niet met verwarming aan). Zelf maar een kruik gekocht om het bed deels voor te verwarmen. Het ontbijt was echt het slechtste wat ik ooit heb meegemaakt. In een enorm krap zaaltje staat op een kast 3 soorten muesli met yoghurt/melk en een mandje boter en één met aardbeienjam. Je krijgt op je tafel een rekje toast (5 halfjes) en dat is het dan qua eten. Gelukkig was er een Mc Donalds in de buurt die 's morgens ontbijt serveerde ;) De kamer was op zich schoon en beddengoed ook, maar kamer was oud en vervallen. De douche zag er niet bepaald aantrekkelijk uit om er ook gebruik van te maken. Om de stopcontacten te kunnen gebruiken moesten we bij de receptie verloopstekkers kopen a 2,50 pond. Met 2 telefoons en een foto/videocamera werden dat er dus 3.

    Het was een van de goedkopere hotels in hartje Londen, dus verwachting was na lezen recensies al niet zo heel erg hoog. Voldeed op zich waar het voor diende: om een slaapplek te hebben. Maar 2 nachten was meer dan genoeg. Personeel was wel aardig, vooral de nachtportier.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    2,9
    Totale ramp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen. Niet altijd warm water, zelfs niet altijd water. Zeer slecht onderhouden hotel. Zeer slecht bed. Alleen een lamp aan het plafond. Zeer slecht ontbijt, toast met jam of melk met cruesli.

    Er was niets wat beviel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    2,5
    waardeloos
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was verouderd. Vloeren scheef , kraan kapot. Al met en een zeer waardeloos hotel. De term budgethotel heeft voor mij echt een nieuwe betekenis gekregen. Oud vind ik op zich niet erg als het maar schoon en heel is maar dit was verre van schoon of heel. Het gebouw leek haast een bouwval. Wellicht zijn de bouwnormen in Nederland anders dan in Engeland Personeel was ook absoluut niet behulpzaam of vriendelijk. Iedere vraag die gesteld werd leek teveel te zijn

    niets.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    3,3
    2
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1e kamer was erg vies, schimmel in de kamer oa de badkamer en het raam. Verder stonk de kamer naar een soort rioollucht. Na een klacht bij de receptie kregen we een "schonere" kamer. Dit was echter wel op de 4e verdieping en we moesten dus met al onze bagage veel trappen omhoog. Uiteindelijk bleek onze kamersleutel het niet te doen. Meerdere malen zou deze gemaakt worden maar zonder succes. We moesten dus continue alle trappen op en af, erg vervelend. Daarnaast zou er een english breakfast zijn. Buiten het feit dat er maar plek was voor ongeveer 20 personen, wat veel te weinig was, bestond het ontbijt uit 2 sneetjes brood een beetje jam en wat cerials. De koffie was oud en het water/sap smaakte heel chemisch.

    Alleen de locatie was prettig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,8
    Slecht! Ga hier niet heen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Vies, asociaal personeel. Veel betalen voor internet en dan nog niet eens een filmpje op youtube kunnen kijken omdat het zo slecht is. En dan de rest van de week vuil aangekeken worden omdat je je geld terug vraagt.

    Weinig, het was vuil, de werknemers waren gemeen. Alleen de baas was aardig. Het bed was wel fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    5,0
    Oké om te slapen, maar verwacht niks meer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in de kamer en de badkamer. Een handdoek vol met haren, een broek van de vorige gasten was blijven liggen en niet opgeruimd.

    De ligging van het hotel, het personeel was vriendelijk. Ontbijt was oké

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    3,3
    Slecht onderhouden en niet goed schoongemaakt..al tijden niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein en niet bepaald schoon. Ben behoorlijk wat gewend maar dit wad onder niveau.

    Weinig positief aan het hotel...alleen de ligging is gunstig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    4,2
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren verschrikkelijk. Het ontbijt was nauwelijks ontbijt te noemen. Toast met boter en jam + een kop koffie of thee. Meer keuze was er niet. Toeslagen werden gevraagd voor WiFi en garderobe, een extra domper.

    De locatie was het enige positieve....

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    4,2
    Dit hotel is geschikt voor mensen die een hele lage standaard hebben.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De badkamer is ter grote van een vliegtuig toilet en daar moet je dan ik kunnen douchen! Ik had 2 losse bedden gereserveerd en een 2pbed gekregen. De receptie deed hier niets mee en gaat alleen in discussie. belooft iets en gaat vervolgens naar huis. Slechte service dus!

    ben er niet gebleven, heb een ander hotel geboekt

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    4,6
    Heel vies hotel op een prima locatie in de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt daar totaal niet schoongemaakt. We zijn erg geschrokken. Alle deuren plakten, treden in de trap waren gebroken onder het tapijt. Tv was vastgemaakt met een wc rol. Er was een stuk van de kraan af. Er was zo lang niet blijkbaar schoongemaakt dat de hoeken van de deurpost van de wc letterlijk aan het rotten zijn. Het was echt heel erg vies. Ik denk dat ze alleen het bed verschonen als ze schoonmaken daar.En de veren van het matras prikken in je rug...

    De locatie is top. Dichtbij het station waar je uitstapt als je van het vliegtuig komt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    3,8
    Oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze bedden, badkamer rook erg onaangenaam. Als ontbijt kreeg je alleen toast met jam. Het hotel heeft veel achterstallig onderhoud.

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    2,5
    Slechtste hotel ooit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed, de verwarming, het dekbed, de douch en het raam kon niet dicht

    De ligging is prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Staat van de kamer

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Tevreden! Goedkoop en goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis Wi-Fi en kluis.

    Lekkere ontbijt. Mooie kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,6
    Enigszins oké voor wie goedkoop in het centrum wil verblijven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    2,9
    Dicht bij Victoria station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij Victoria station

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    4,2
    bedden waren goed, onderhoud hotel lecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt , echt niet meer van deze tijd, bijna niets te eten, weinig keus

    locatie , goede bereikbaarheid openbaar vervoer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor toegang tot WIFI. Heel beperkt ontbijt

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    5,4
    Locatie prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was slecht en tocht door de ramen ; resulteerde in ziek worden

    Locatie prima

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    6,7
    Goed genoeg om alleen te slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg stoffig en wat oud

    De ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,1
    Heerlijke tijd gehad in Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is wat sobertjes.

    Locatie is uitstekend, centraal gelegen en in een leuke buurt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,4
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    5,0
    De locatie en dat er een drank automaat was.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer stonk ! Je zag schimmel uit de badkamer komen. De gangen kraakte voorduurend! De badkamer was zo klein en smal heel moeilijk om je gewoon te wassen.

    De locatie en dat er een drank automaat was.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    5,0
    De locatie was erg goed gelegen, binnen 10 minuten lopen ben...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De badkamer was heel klein; de wc en de douche zaten naast elkaar zonder iets ertussen. De totale omvang van de badkamer was niet groter dan een kast en daar bovenop ging de deur van de badkamer ook niet dicht wat erg vervelend was.

    De locatie was erg goed gelegen, binnen 10 minuten lopen ben je bij Victoria station.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    3,3
    De kamer was vies en vuil.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was vies en vuil. En ook vochtig en koud. Op de muren stond schimmel en het lavabo was zo klein dat je er onmogelijk je tanden kon in poetsen.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    3,3
    Helemaal niets .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Na verschillende keren geboekt te hebben via deze site, was dit hotel het slechtst denkbare dat we konden hebben, en zeker voor de prijs die ze vragen. Het enigste positieve aan het verblijf was het vriendelijke onthaal .... eens betaald moesten we naar de overkant van de straat waar we een kamer kregen op het gelijkvloers. In de "kleine kamer" werden we meteen overvallen door een sterke muffe geur, er stonden twee smalle oudere bedden, waar we met z'n vier in moesten slapen, met redelijk versleten matras. De badkamer was ongeveer een kleine anderhalve m², rook naar schimmel en hierin was er een lavabo, toilet en soort van douche, => helaas hebben we geen gebruik gemaakt van de douche daar er van de vorige huurders nog haren in de douchebak lagen, kraan in lavabo bleef lopen en was echt vuil. Handdoeken met plekken op. Ontbijt is enkel toastje met confituur en kantine koffie. Voor WIFI extra betalen, om bagage te bewaren extra betalen. Raam was rot, niet open te krijgen en echt vuil.

    Helemaal niets ...

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,8
    Vlakbij Victoria coach en trainstation.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    eens uitgecheckt valt de service weg, bijbetalen om de bagage nog enkel uren te laten staan ! kleine afgeleefde kamers

    Vlakbij Victoria coach en trainstation. uitstekende lokatie als uitvalsbasis

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    5,8
    Locatie was voor prima en de enige reden om hier te...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Oud hotel, slecht ontbijt, piep klein badkamertje. Prijs tov hotels in de buurt is het enige positieve maar daar krijg je ook niet veel voor terug. Dus als je alleen komt om je ogen dicht te doen kan het net.

    Locatie was voor prima en de enige reden om hier te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    3,3
    De ligging van het hotel is prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Schimmel in de badkamer, water onder de badkamervloer, dus als je op een tegel stapt komt het water van onder de tegels weer naar boven, houtrot, raam sloot niet goed, kast staat op instorten, bedden kraken en verbogen, uitzicht op vuildump hotel. Geen stoel bij bureau. Betalen voor de Wifi. Betalen om de koffers op vertrekdag te kunnen laten staan. Veel te kleine ontbijtzaal. armzalig ontbijt

    De ligging van het hotel is prima! De handdoeken en lakens waren schoon. Er kwam genoeg warm water uit de douche.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    4,2
    Bagagedepot? Bij aankomst werden de koffers in een hoek van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bagagedepot? Bij aankomst werden de koffers in een hoek van de inkombalie gezet, zo,der controle. Badkamer: als je op het toilet zat, zaten je knieën in de douche. Ontbijt? Koude toast

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    4,6
    Alleen bed was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douche was superklein, absoluut niet schoon, toilet was vies, kluwen haren in de doucheput. Veel stof. Raam kon niet open blijven staan. Geen extra kussens, de kussen waren te dun. Komen er nooit meer...

    Alleen bed was goed

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kastdeuren vielen uit elkaar Ontbijt beneden pijl Badhanddoeken waren niet proper, ze waren vuil Grote kier onder de kamerdeur

    De locatie

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    3,8
    Ligging maar verder was het uitchecken een plezier.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ouderwets aftandse en onhygiënisch hotel/kamers

    Ligging maar verder was het uitchecken een plezier.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    4,2
    ontbijt was echt minimale keuze,iedereen ging zijn eigen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt was echt minimale keuze,iedereen ging zijn eigen eten in de winkel halen gebrekkige slecht doorspoelende toiletten en hygiëne

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,4
    loctie
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer beperkt ontbijt; alleen jam voor op toast

    loctie

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    4,2
    Bedden, geen kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden, geen kwaliteit. Kamer is niet netjes.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    5,8
    Locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bed en heeel oud matras Ontbijt Oude kamers

    Locatie en personeel

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    6,3
    24/7 reception
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiene Bad quality furnature

    24/7 reception Location

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: