Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pacific Inn London Heathrow 3-sterren

60-66 The Broadway, Southall, UB1 1QB, Verenigd Koninkrijk

#2 van de 2 hotels in Southall

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 612 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    6,4

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,8
    Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit verhouding klopte helemaal. Kregen veel terwijl we niet veel moesten betalen. Locatie is perfect. Je zit vlak naar alle winkels in Southall.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,4
    met minpunten, voldoende voor ons.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen schone kopjes in de kamer, geen aanvulling van thee/melk/suiker. ontbijt was elke dag hetzelfde, witte bonen, gebakken aardappelen/hashbrown en roerei, brood met jam. geen schone baddoeken, na het aangeven ervan welke elke dag schone gehad. Maar het is geen geschikt hotel voor mensen met slechte benen. Te hoge drempel (50 a 60 cm) en dan nog trappen omhoog.

    eigen kamer met bad en toilet, dat was fijn. Wij waren de hele dag weg, dus echt veel luxe hadden wij niet nodig. ze mogen wel wat vriendelijkere uitstraling hebben en iets meer interesse naar hun klanten toe. Was wel een waterkoker aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    4,2
    Smoezelig hotel en niet snel te bereiken uit het centrum van London.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne van de gedeelde badkamer was enorm slecht. Slecht onderhouden en erg vies. De kamer lag ook erg ver weg van de gedeelde badkamer. Het uitzicht van de kamer was op een muur met airco-units die ook nog redelijk veel geluid maakte. Het ontbijt was qua hoeveelheid voldoende, maar van kwaliteit slecht. Het brood was erg droog om zo te eten. (Er stond gelukkig een broodrooster om het te roosteren, dan was het te doen). Beleg voor op brood was alleen zoetigheid, suiker en twee soorten jam. Er stond verder hele vette patat, witte bonen in tomatensaus en roereieren. De roereieren waren niet goed klaargemaakt, waardoor er nog rauwe stukken in zaten. In de gang stonden deuren los tegen de muur. Je mag hopen dat er geen brand uitbreekt, want dan staan ze behoorlijk in de weg. De accomodatie lag te ver van het stadscentrum af, waardoor je meer als een uur moest reizen. Je moest eerst met de bus om bij een metrostation te komen.

    Het hotel ligt in een drukke winkelstraat waardoor je gemakkelijk dingen kunt kopen die je nodig hebt of kunt kiezen om te eten. Er zitten verschillende eetgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    2,5
    Het hotel was verschrikkelijk! Totaal niet wat er op de site staat
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben 5 eenpersoonskamers geboekt. In 1 slaap je met je hoofd tegen de douche deur aan. De andere kamer lag de wc nog vol ontlasting van de vorige bezoeker. De andere kamer zat een duif in de badkamer en overal duiven stront, en aan de ontlasting te zien is de duif een vaste bewoner. In het hele hotel werd verbouwd en de afval zakken liggen door het hotel verspreid. De keuken zag er zo vies uit dat wij besloten hebben om het bijgeboekte ontbijt niet te nuttigen. Snachts liepen er schreeuwende dronken polen en Hindoestaanse vrouwen schreeuwend over de gangen. op de website staat dicht bij het centrum, dit is niet WAAR!! een taxi rit duurt 3 kwartier en kost ruim 70 pond!

    De bedden waren oke, maar daar is alles mee gezegd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    4,2
    Bedden waren te klein en badkamer was echt vies als je op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren te klein en badkamer was echt vies als je op de toillet zit zag je dat er geen grondig schoonmaak ooit is verricht zag gewoon zwart/groenig vuil aan waterpijp afvoer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    Als het alleen om slapen gaat, is dit een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trappen

    De locatie was top, niet te verbeteren. Hotel was ok, niets te klagen voor het bedrag wat ik betaald heb.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    Locatie is uitstekend.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet gezogen. Afvoer van de douche was verstopt. Douchewanden waren vies.

    Locatie is uitstekend. Lakens waren schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    3,3
    Super slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer vies, klein douche slang kapot met plakband vast geplakt

    ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,1
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud

    Locatie en petsoneel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Ontbijt was gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was 1Lekkende kraan in de badkamer.

    Ontbijt was gevarieerd. Kamer was goed gezien de prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,2
    Kamer hygiëne slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt Herrie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Heb wel lekker kunnen uitrusten.personeel was erg vriendelijk.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stonk heel erg naar sigaretten in de kamer. Voor de prijs prima voor een tussen pauze na lange reis

    Niet ontbijten Was voor een paar uurtje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Locatie prima. Goed voor shoppen. jam en boter werd gedeeld wat wij als onhygiënisch hebben ervaren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt,badkamerschimmel, niet gelijk actie naar klachten.

    Locatie en bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    3,3
    Niet fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Slaapkamer

    Slecht ontbijt Slecht kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Prima hotel en centraal gelegen in Southall.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen parkeer gelegenheid bij het hotel. Je kon parkeren op 1 km afstand en het kostte £5 per dag.

    De centraal gelegen locatie.

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: