Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Viking Hotel 2-sterren

162 Romford Road, Newham, Londen, E15 4LD, Verenigd Koninkrijk

#725 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1186 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,6
    Denk goed na of je hier echt wilt logeren!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedenk, het noemt zich een hotel maar het zijn appartementen in 2 verzamelgebouwen met elke kamer een buitentoegang. Niet schoon, met name vloerbedekking in de kamers, vies en vol vlekken. Je durft niet op blote voeten op het kleed te lopen. Dat zeg ik niet gauw. De ontbijtzaal is een soort kantine, ongezellig en smakeloos. Personeel ongeïnteresseerd, ze doen wat ze moeten doen, maar zeker niet meer. Te duur voor de prijs die je betaald.

    Stille kamers en veilige locatie, bed uitstekend qua matras, ook schoon en nette lakens. Badkamer prima en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    De prijs-kwaliteit verhouding van dit hotel is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs-kwaliteit verhouding van dit hotel is prima. Het is een eenvoudig hotel met goede hygiene. Het ontbijt is simpel, maar voldoende. Er is direct een bushalte voor en tegenover het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,8
    Betreft prijs/kwaliteits verhouding, absoluut aan te bevelen!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mogelijkheid tot minibar, of kleine koeling voor drinken/dranken in de kamer(s).

    Gebruiksvriendelijkheid en prijsverhouding van extra mogelijkheden (zoals bijvoorbeeld wifi etc..)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    5,4
    Goed voor 1 of 2 nachten te slapen als je met de Jubilee (Metro) naar LondonBridge etc. wilt gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie was echt niet lekker. Leek wel oude koffie van gisteren en we waren voor 7.00 in de ontbijtruimte

    Bed was goed en gratis parkeren op het terrein. Goed voor 1 of 2 nachten te slapen als je met de Jubilee naar LondonBridge wilt gaan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Een dak boven je hoofd; sober hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur in het hotel onprettig. koude douche of maximaal 'lauw' water, karige keuze ontbijt. Kamer aan de de kant van de drukke weg, erg benauwd. Erg smal 2-pers bed..

    Dat de bushaltes dichtbij waren; bleek pas later helaas, niet de avond van aankomst. Receptie was goed en doorlopend bezet, en rustig. Je kon direct je vraag stellen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,3
    De goede bereikbaarheid met de bus.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 keer hadden we geen warm water en dat is niet prettig als je wilt douchen.

    De goede bereikbaarheid met de bus. En de bedden waren goed! Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,6
    budget hotel met goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    wifi NIET inbegrepen wellicht om de kamerprijs laag te afficheren. zéér duur als extra en hebben dan ook geen wifi genomen.

    de ligging en bereikbaarheid met het openbaar vervoer. de grootte van de kamer en de de aanwezigheid van o.m. frigo en aanrecht met afwasbak. vriendelijke receptionisten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was redelijk, niet veel keuze. Waren constant geen propere borden, bekers en bestek. Moesten altijd wachten op propere bestek en voor we english breakfast kregen. Teveel tijdverlies. En geen vriendelijke personeel bij het ontbijtbuffet.

    Het locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    3,8
    Gelukkig viel Londen city wel mee met de kinderen, maar wij zoeken volgende keer elders een hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen dekens in het hotel aanwezig, enkel lakens, als antwoord kregen we aan de balie; "ja Seg, dit is niet mijn hotel"... bij het ontbijt was de koffie op, betaal je 160/nacht en was de koffie op. De afwas werd gedaan in de refter. We zeggen refter, want gezellig is het er ook niet als je 10 minuten met 4 kinderen op een tafel moet wachten...

    Weinig of niets

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    6,7
    Gewoon een redelijk goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi niet inclusief, geen shampoo.

    Prijs en locatie zijn prima voor een paar dagen London. Bus stopt voor de deur. Heerlijke handdoeken! Niet eerder gezien in deze prijsklasse.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    Ruime kamer, schone bedden, goede locatie om naar Londen Centrum te reizen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De buurt was wat armoedig, maar wij hebben daar geen last van gehad. Geen fruit bij het ontbijt, maar supermarkt in de buurt had dat wel. Ontbijtzaal was niet echt gezellig, gewone grote hal, leek op een kantine. De muurschildering was wel mooi. Personeel was wat minder vriendelijk (behalve 1 jongen bij de receptie)

    Ruime kamers, bedden waren goed en schoon, douche ook schoon. Kleine 15 minuten lopen naar station/centrum Stratfort. Met Oysterkaart (gekocht bij station) makkelijk naar Londen met metro of bus. Bus stopt ook voor hotel. Ontbijt was netjes en goed. Je kan ook Engels ontbijt krijgen. Mooi winkelcentrum aan andere kant van station Stratfort (Westfield).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,9
    prima verblijf voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets viel tegen. goede prijs/kwaliteit verhouding

    de kamer was uitstekend. het ontbijt was eenvoudig maar prima. het was schoon. goede locatie, tegenover de bus. goed met de auto te bereiken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,1
    Een leuk en betaalbaar hotel, dat nog wat verbeterpunten heeft. Zeer geschikt voor korte citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Slechts 2 badhanddoeken op de kamer. Het douchewater bleef lauw. De kussens waren te zacht (en er lagen geen extra kussens).

    De parking voor de auto. De bushalte voor het hotel. Stanford Station, dat ca. 1000 mtr verderop ligt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,9
    Goed hotel om Londen te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg warm op de kamers

    Hotel met privé parkeerplaats en camerabewaking. Kamers waren groot en goede bedden. Ontbijt was goed. Bushalte voor de deur, maar wij liepen vaak naar het Staffordstation dit kost je ong. tien minuutjes vandaar ben je met de metro(jubillee line of de central line) zo in het centrum van Londen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,6
    Ligging oké, accommodatie en hygiene niet in orde, geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beide kamers die we hadden gereserveerd waren smerig. Vieze muren bij het bed met niet nader te omschrijven vlekken. Schimmel in beide badkamers. Tapijt lag gebobbeld op de vloer van één kamer. Voor internet moest je appart bij betalen. Ontbijt was redelijk, naar erg sober. Eetzaal was ongezellig. Ligging niet de mooiste buurt van Londen, wel goed bereikbaar.

    Personeel receptie was vriendelijk. De auto kon geparkeerd worden op eigen terrein.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    5,4
    Prima als je eisen niet te hoog zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet echt schoon en buiten ligt overal rommel. Jong personeel doet hun best maar mist leiding. Kortom er is ruimte voor verbetering

    Bus stopt voor het hotel. Underground zit op tien min met de bus. Prijs/kwaliteit is OK.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen aan de voorzijde aan een drukke doorgaande weg waar 24/7 verkeer is.

    Vriendelijk personeel Erg behulpzaam

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Super
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lounge om nog even gezellig te zitten

    De kamers in de vorm van een rijtjeswoning

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Het ontbijt was goed ,een Engels ontbijt , de kamers waren...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond in de badkamer een raar geurtje waar.

    Het ontbijt was goed ,een Engels ontbijt , de kamers waren zeer proper .Personeel is zeer vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,1
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was zeer goed evenals de personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geld wisselen kon niet in het hotel

    Kamers ruim alles binnen loopafstand en qua prijs uitstekend

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    5,0
    Goede kamer tegen goede prijs. Weinig dienstverlenend en slecht ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is echt onder de maat. Had wat meer service verwacht.

    De bedden zijn redelijk tot goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    5,0
    Oost europees
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hele entourage

    We hebben er geslapen, maar geeft niet echt vakantiegeboel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    goed, simpel , duidelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren erg netjes had geen las van mij huisstofmijt allergie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Prima hotel voor een paar nachten nabij Olympisch stadion
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer karig

    De ligging ten opzichte van het Queen Elizabeth Olympic Park

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,5
    ontbijt was goed, alles voldoende, kamers waren ruim, net en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was goed, alles voldoende, kamers waren ruim, net en schoon en een royale badkamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne en ontbijt

    Niks

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    7,5
    Ontbijt sober kamer ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt behulpzaam

    Ontbijt sober kamer ok

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    3,8
    ik had niet het gevoel dat ik in een hotel zat (onconfortabel)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamers vieze badkamer 1 stoel voor 2 personen veel lawaai 's nachts

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,1
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Reeptie - traag en niet vriendelijk

    Goede ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    6,7
    Het was prima qua kwaliteit naar de prijs die wij hebben betaald!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi, ontbijt

    Er was voldoende maar matig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,7
    Voor de prijs een prima accomedatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De aankleding van hotel was gedateerd.

    De locatie. Bus op 75 meter. Statford station, underground en het prachtige winkelcentrum op 5 minuten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar aanwezig. Als je terug komt van gezellig dag is het fijn om nog wat te drinken bij de bar

    De kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Heel vriendelijk personeel, goede bedden & een zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is sober maar bevat alles wat je nodig hebt.

    Heel vriendelijk personeel, goede bedden & een zeer goede service.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    5,8
    Locatie is prima voor een bezoek aan O2 Arena
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is prima voor een bezoek aan O2 Arena

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    De kwaliteit van de bedden en de douche waren uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De muren schoonmaken en witten, wat was dat vies. De ervaring van de dames die het ontbijt regelde: korte shirts waardoor oksels duidelijk zichtbaar waren. Ze veegde ook constant met vieze doekjes lang etenswaren. Veegde oude broodkruimels op en deden dit in het broodrooster.

    De kwaliteit van de bedden en de douche waren uitstekend. Het gedeelte achterin waar je je auto voor je kamer kon parkeren en de kids buiten hun ding konden doen was prettig. Redelijk europees ontbijt. Elke dag werden de bedden opgemaakt.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,1
    de liging van het hotel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg eenvoudige ontbijtzaal en saai ontbijt.Warm in de kamer. Verwarming in badk.kon niet uit. Raam open maar de weg erg veel lawaai.onrustig.

    de liging van het hotel . 3 haltes vanaf het grootste winkelcentrum van europa ! En de bus halte VOOR de deur.Ook die bus 25 kun je lekker boven in naar het centrum van Londen laten rijden,duurt even maar je ziet meer als in de metro.Wij hebben meteen een Okster kaart aangeschaft(openbaar vervoer kaart) en dan kun je met de bus en metro in en uit.Per dag wordt het bedrag niet duurder dan 9 pond.Kaart kost 5 pond .

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    5,8
    Het hotel is op loopafstand van bus en metrostation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel bij receptie niet zo behulpzaam.

    Het hotel is op loopafstand van bus en metrostation. Prima hotel als je er alleen hoeft te slapen. Prima voor een stedentrip.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was erg smal voor 2 personen. WiFi koste extra.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    5,4
    De lekker warme kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt. Geen verse ingrediënten helaas. Geen fruit en geen gewone yoghurt.

    De lekker warme kamer

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    7,5
    Voor deze prijs een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor deze prijs een prima hotel

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    5,4
    Locatie, personeel van receptie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel van ontbijt

    Locatie, personeel van receptie

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    6,3
    Voor het doel (stedentrip) prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gehorigheid; tv-kijkende en snurkende buren...

    Voor het doel (stedentrip) prima verblijf. Onze verwachtingen waren niet hoog...

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    5,0
    Goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt weinig variatie, bedden versleten en de laatste dag hadden we geen warm water.

    Goede locatie!

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Schone kamer en douche.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt maar tot 9 uur. Entree ongezellig. Kapotte banken om te wachten

    Schone kamer en douche. Goede bedden. Gratis Engels ontbijt. Dichtbij station

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Viking Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: