Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wardonia Hotel 2-sterren

Argyle Street, Camden, Londen, WC1H 8ER, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2590 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,4
    De douche was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Heel kleine kamer, met praktisch geen bergruimte (kledingkast met 4 hangers, geen schappen), kleine wastafel ter grootte van een slakom, klein planchetje, constant problemen met de afstandbediening, wiebelend bed, leek wel een hangmat, en omdat de kamer zo klein was sloeg de ventilator in de badkamer al aan wanneer je een vinger uitstak.

    De douche was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,4
    Dit hotel boek ik nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    smalle gang en trap om kamer in de kelder te bereiken, vieze vloerbedekking in de kamer, onhandige afstap naar de badkamer

    fijne douche, elke dag schone handdoeken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    4,2
    De locatie ten opzichte van Kings Cross St.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Enorm gehorig - Piepkleine kamertjes - Viezige vloerbedekking in de kamer - Tweepersoonsbedden van 1 meter 20. - Enorm klein badkamertje (met lekkende kraan) - Behoorlijk duur voor wat je krijgt

    De locatie ten opzichte van Kings Cross St. Pancras Station is ideaal voor mensen die met de Eurostar Trein reizen richting Londen: Win je veel tijd mee.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,9
    Value for money!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Elke keer als je de badkamer betreedt gaat de afzuiger aan, dat is hinderlijk 's nachts.

    Heel goede prijs-kwaliteitverhouding, gunstige ligging tov St Pancras International, rustig gelegen, alles heel simpel maar wel goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,9
    heerlijk weekend op deze schone en kleine kamer op twee minuten lopen van kingscross
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet allemaal even vriendelijk. Je had het gevoel dat hoi zeggen sommige medewerkers van de receptie al te veel was.

    De locatie, en de prijs/kwaliteit van de kamer. Klein maar meer heb je niet nodig op een stedentrip.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,1
    Goed voor kort verlijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer en badkamer waren heel klein, maar dit wisten we op voorhand. Het tapijt in de kamer was een beetje vuil.

    Hotel bevindt zich in een rustige straat vlakbij Kings Cross Station. Kamer (behalve taptijt) en badkamer waren proper.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Prima hotel (voor dit bedrag) op perfecte locatie in Londen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de grootte van de badkamer

    de kamer was schoon, beddengoed ook. Prima bed. De badkamer was schoon maar erg klein. De locatie is ideaal, zo dicht bij Kings Cross.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    9,2
    Voor herhaling varbaar, toch voor max. 2 overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje last van lawaaerig sanitair van de buren. De badkamer was piepklein met een handwasser i.p.v. een lavabo. De douche daarentegen was uitstekend, zeker naar Londense normen.

    Zeer propere kamer, hoewel wat klein. Uitstekende ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,0
    Vlakbij St-Prancras maar wandel maar voorbij dit hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is héél klein, zo klein dat de haardroger naast het bed hangt, want in de 'badkamer' geen plaats. Ook geen kast beschikbaar. Echt minimalistisch. Tevens heb ik mijn bedenking bij moest er brand uitbreken. Er zijn wel zogenaamde firedoors maar in de gang (ik had kamer in de kelder) kun je niet met twee mensen naast elkaar passeren. Het is echt hopen dat daar niets gebeurt zoals een brand. Ook de bagageopslag laat te wensen over. Er staat wel een cijferslot maar deur is niet dicht. Hopelijk is er niemand met jouw bagage vandoor want er is helemaal geen controle. De receptionisten doen niet veel meer dan je betaling te aanvaarden. Voor mij geen goede ervaring. Goedkoop volgens Londense normen, maar nooit meer!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,1
    Zeer centraal gelegen hotel met simpele faciliteiten.
    • Individuele reiziger
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilet trok slecht door, de wifi was erg traag en de kamer was tussendoor niet echt schoongemaakt (niet gestofzuigd, wel bed opgemaakt, etc.) en de badkamer was gedateerd.

    Ik kwam iets na 11 uur aan om mijn koffer te droppen, maar ik mocht al meteen in mijn kamer, top! Verder ligt het hotel zeer centraal, slechts op enkele minuten van station King’s cross-St. Pancras(met vele metrolijnen). Er waren koffie en thee faciliteiten aanwezig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Schoon, goede ligging, prima om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer bleek wel heel erg klein. De ene moest gaan zitten als de ander naar de badkamer wil. Gelukkig zijn wij de hele dag op pad en alleen ‘s nachts op de kamer.

    De ligging van het hotel. Aardig personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,0
    ok bed, slechte wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik zat beneden met een super slecht wifi bereik en zelfs bereik via de telefoon was beperkt. zakelijk gezien niet handig als je bijna onbereikbaar bent.

    bedden waren wel ok, en verschillde kussens erbij, wat wel handig is.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Klein maar fijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst/vriendelijkheid personeel.

    Kleine, schone kamer en heeft toch alles wat je nodig mocht hebben. Dichtbij King's Cross station en toch relatief rustig gelegen. Genoeg mogelijkheden om snel bij bezienswaardigheden te komen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    24h receptie, dicht bij openbaar vervoer, klein maar schoon en prima voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer en het bed waren erg klein en niet erg gezellig: prima om alleen te slapen en de rest van het weekend Londen in te gaan, maar als stel niet geschikt voor een romantisch weekendje. Het was redelijk rumoerig: andere gasten op de gang kon je in de kamer goed horen.

    De locatie: op loop afstand van Kings cross/st pancreas station en de underground halte. Personeel was vriendelijk, we kregen direct schone handdoeken toen we een handdoek met een vlek erop hadden gekregen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Net hotel, top locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift in hotel, super kleine kamers, erg smal 2 persoons bed meer twijfelaar, wel goed matras. We hebben tijdens ons verblijf uograde gedaan naar triple room zodat we een 2 en 1 persoons bed hadden en iets meer ruimte. Ben je met z'n 2en boek voor die prijs dan een triple room.

    Netjes en schoon, locatie was helemaal top 2 min lopen naar metro en treinstation Kings Cross. We komen hier zeker terug maar boeken dan een triple room voor die prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    4,0
    Dit was niet zoals verwacht, geen fijn verblijf in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer voor 3 personen, in de kelder , met heel veel lawaai! De medewerker aan de balie was erg onvriendelijk. We waren iets later met uitchecken (30 min) en hij dreigde ons met de extra kosten van 25 pounds.

    Locatie was prima en we konden gelijk met de metro en bus overal heen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,8
    Dichtbij de trein- en metrostations St Pancras en Kings...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Piepkleine kamer, tegen een relatief hoge prijs. Geen ontbijt.

    Dichtbij de trein- en metrostations St Pancras en Kings Cross. Daar valt ook uitstekend te ontbijten (Kings Cross).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Prima betaalbaar hotel voor een korte periode
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel weinig tegen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De kamer had een wat kleine wc/badkamer maar voor deze prijs kan je niet veel verwachten. De bagage opslag is gratis maar niet beveiligd. Er werd gewaarschuwd om geen kostbare spullen achter te laten.

    De ligging bij King's Cross in een rustige straat is perfect. Goede bedden, rustig slapen. Goed bereikbaar vanaf Stansted en Luton airport. De prijs was goed. Gratis bagage opslag na uitchecken. Eetcafeetje naast het hotel (zie foto)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur van de badkamer die niet open kon blijven, gezien de zeer beperkte ruimte in de badkamer was dat wel handig geweest, al was het enkel om geen benauwd gevoel te hebben als je je tanden poetst. Maar dat is ook maar een detail :)

    Gezien de relatief lage prijs waren we positief verrast met het comfort van de kamer. Die was wel heel erg klein, maar meer heb je eigenlijk niet nodig. We sliepen prima, niet te veel lawaai buiten of van de andere kamers. We kregen zelfs een waterkoker met thee en koffie. Alles was ook heel erg proper, van de receptie tot de kamers en de gangen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    Bereikbaarheid van het station Pancrass + bereikbaarheid van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbreken van een gemeenschappelijke ruimte.

    Bereikbaarheid van het station Pancrass + bereikbaarheid van het bezienswaardigheden die we uitgezocht hadden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    4,2
    Enkel de locatie is super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur, de vriendelijkheid van het personeel, het kruipkot van een kamer, de badkamer waar we niet in konden bewegen, het hele kleine raampje. De gigantische hitte in de kamer, het bed dat scheef stond, de springveren die je voelde door de matras,

    De locatie is super, vlakbij alle metrolijnen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,7
    Kamers zijn heel basic maar waren op zich schoon en er waren...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel was wisselend, sommigen erg behulpzaam bij anderen kon er nauwelijks een gedag van af. De laatste dag wilde ik de bagage achterlaten om die later op te halen, dit had ik van tevoren nagevraagd en was mogelijk. Die laatste dag echter bleek de bagage ruimte een niet afgesloten kamer te zijn zonder toezicht waar ik mijn spullen niet zomaar kon achterlaten en ik dus alles mee moest slepen de hele dag. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en viel me erg tegen.

    Kamers zijn heel basic maar waren op zich schoon en er waren iedere dag schone handdoeken. De locatie is fijn, niet al te ver van het centrum en om de hoek bij St. Pancras.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    de ligging was dichtbij het station en de metro, de receptie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten in de kelder, muren waren dun (= niet geluiddicht), Kleine badkamer

    de ligging was dichtbij het station en de metro, de receptie was 24/24 open

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    4,2
    Ondanks de frisse lentenacht en een wijd open raam was deze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de frisse lentenacht en een wijd open raam was deze kamer, of beter:deze kast, veel te heet om te kunnen slapen. Het bed is te smal, je rolt naar het midden, je voeten steken er uit, er is plaats om om beurten recht te staan, je stoot je hoofd overal, maar de ligging van het hotel is prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,5
    Super locatie, kamers klein maar prima voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een erg kleine kamer en een klein bed, maar voor een stedentrip is dat wat ons betreft niet zo'n probleem. Naast het bed aan de kant van de muur was het wel erg vies.

    De locatie is super!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,3
    Aangenaam voor een korte periode
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend kleine kamer, geen plaats voor kleding of koffer te stockeren. Dus maar alles onder bed geschoven. Verschrikkelijk slechte WiFi, oke je kan denken 'dat heb je niet nodig op vakantie', maar als individuele reiziger is het toch wel fijn als dat ook goed werkt. Het bed is erg klein en kort, slechts 70cm breed en mijn voeten staken er uit. Er werd ook geen ontbijt voorzien, maar er is voldoende in de buurt.

    De locatie is erg goed, letterlijk 200m van St. Pancras international/kings cross en dus zo op de eurostar. Bij vertrek en aankomst geen gedoe met je bagage op bus of metro. Vlakbij de metro waar de Victorialine ligt, dus je kan ook de nighttube gebruiken. De kamer werd dagelijks schoon gemaakt en van verste handdoeken voorzien.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    Goede locatie en netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg klein. Maar aangezien je er alleen slaapt is dit niet zo'n groot probleem.

    Geweldig en centraal gelegen van de locaties waar wij naar toe wilden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    6,7
    Goed uitvalsbasis. Schoon bed en douche.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen tafel op de kamer, geen lobby of verblijfruimte, geen ontbijt, maar ruimschoots horeca in de buurt. Prima uitvalsbasis.

    Locatie op loopafstand van Kings Cross / St Pancras station. Handig als je met Easy Jet op Luton airport vliegt. Rustige straat, 15' lopen van London College en British Museum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    6,7
    Goed maar te klein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is echt veeeeeel te klein. Twee stappen en je zit in het toilet je kan je amper bewegen of draaien en het bed is ook veel te klein voor twee personen!

    Vriendelijk personeel en propere kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,5
    Rustig en schoon hotel voor weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer viel wat tegen en was erg klein. Het fonteintje van de badkamer was onhandig klein.

    Rustige ligging ondanks dat je snel in het centrum bent. 24u bezetting van de receptie. Schone kamer en faciliteiten in de kamer/badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Dichtbij St Pancras/Eurostar & metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ons niets, maar als je luxe zoekt, is het niets voor jou

    Dichtbij St Pancras/Eurostar & metro Eenvoudig maar goed Kleine kamers maar comfortabel Prijs (in vergelijking met andere hotels in Londen) Gratis bagage stallen de dag van vertrek

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    Leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was op de kamer erg warm! Ook het bed is aan de smalle kant.

    Kamers zijn klein maar je hebt er alles wat je nodig hebt. Helaas zit er geen echt Engels ontbijt bij. Maar om de hoek zit een fantastisch tentje waar je dit kunt bestellen. Ligging is prima. Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,5
    Prima voor enkele dagen London!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is goed, uitstekend bereikbaar, 's nachts erg stil ookal zit je vlakbij kings cross. De kamer zelf vond ik mooi en schoon, alsook de badkamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine krappe kamers

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    4,6
    Aanpassingsvermogen en flexibiliteit onmisbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De tweepersoonskamer was piepklein, geen kastruimte, bed is een twijfelaar, ontbijten niet mogelijk.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    4,2
    Locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer en zeer kleine badkamer

    Locatie; vlakbij st Pancras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Compacte kamer, uitstekend sanitair.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Compacte kamer, uitstekend sanitair. Heerlijk bed en heel schoon. Top locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,9
    Schone badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras beetje zacht en hobbelig.

    Schone badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    De locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was wat aan de kleine kant, maar lag verder prima!

    De locatie!! Super. Alles was schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,1
    Een basic hotel met een geweldige ligging, dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een basic hotel met een geweldige ligging, dicht bij het station maar toch heel rustig. Prijs-kwaliteit ok

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,8
    Uitstekende prijs-kwaliteit op centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte (kleine kamer), ventilatie (erg warm!)

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In badkamer geen handdoekrek en plakje voor toiletspullen en toilettas

    Schoon prijs/kwaliteit goed Vlakbij station

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,9
    Heerlijk bed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk bed! Superharde straal onder de douche. Inderdaad klein maar heeft alles en de mensen die klagen moeten haast wel mega zeurpieten zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed.

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Locatie, dichtbij station en metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort van het hotel.. mindere matras, douche liep direct over,...

    Locatie, dichtbij station en metro

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Zeer gezellig voor kort verblijf, hygiëne zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gezellig voor kort verblijf, hygiëne zeer goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    geschikt als korte verblijfplaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het zijn kleine kamers

    rustig gelegen op wandelafstand van het station

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    6,3
    Hygiëne het was niet schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne het was niet schoon. Oud klein en versleten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,0
    Accomodatie te duur voor wat er geboden is
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    6,7
    Ok als basis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    super tiny room

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,7
    Beoordeling Wardonia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen en de badkamer

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,8
    Leuke korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer

    Afstand tot Kings Cross en St Pancras

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Goede ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein kamer

    Proper

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    6,7
    Ben tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zijn zeer klein. Een extra planke aan de muur om iets op te leggen zou al helpen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,5
    goed, schoon en dicht bij een groot metro station
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was niet mogelijk, kamer was aan de kleine kant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    De ligging en hygiene
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte can de kamer

    De ligging en hygiene

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netjes. Gelegenheid om koffie te zetten. Rustig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,1
    vlakbij trein en metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    bedden zijn erg smal

    vlakbij trein en metro

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    De locatie was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit was de kleinste kamer tot nu toe waar we verbleven zijn.

    De locatie was super!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,8
    prettig verblijf onder prima weersomstandigheden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    grootte van de éénpersoonskamer viel wat tegen; geen lift

    hotel op loopafstand van de eurostar terminal; rustige kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    4,2
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers enorm klein eén geen lift

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    6,7
    Badkamer was heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fonteintje in de badkamer ipv een wastafel. Erg onhandig. Tapijt in de kamer. Maar ja, dat vind je veel in Londen.

    Badkamer was heel schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,8
    We hadden alles wat je nodig had en de locatie was ideaal...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was niet optimaal

    We hadden alles wat je nodig had en de locatie was ideaal aangaande metroverbindingen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,1
    Uitstekende locatie op wandelafstand van St Pancras.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer kleine kamer (en nog kleinere badkamer, wel zeer proper).

    Uitstekende locatie op wandelafstand van St Pancras.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    6,7
    Kamers nogal klein!
    • Stel
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers nogal klein!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    5,8
    Mooie combi locatie, bereikbaarheid en prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel. Was matigjes, niet enthousiast

    Locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    9,2
    Net en schoon 'basic' hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein. Haast geen ruimte rondom het bed.

    Net en schoon 'basic' hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    7,5
    Top locatie en personeel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn klein, maar dat wisten we van tevoren.

    Top locatie en personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Centrale plek,vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale plek,vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,5
    De ligging van het hotel was perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren best klein

    De ligging van het hotel was perfect

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,5
    Locatie
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lengte van het bed is 1,90 m en dat is in 2016 te kort voor gemiddelde Europeaan!

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    6,3
    Paar dagen London
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    wel heeeeeeeel erg klein kamertje en dat was van tevoren niet zo duidelijk te dien

    prachtige locatie en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,1
    Ligging zeer centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zo heel vriendelijk bij de receptie. Kleine kamers

    Ligging zeer centraal. Goede bedden prima voor overnachten. Verder ben je er toch niet

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vlucht weg als er brand uitbreekt. Een safety line

    Ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    5,8
    Goede locatie, dicht bij het centrum, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein. Bedden waren gammel.

    Goede locatie, dicht bij het centrum, aardig personeel.

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Wardonia Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: