Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Washington Mayfair Hotel 4-sterren

5 Curzon St, Westminster, Londen, W1J 5HL, Verenigd Koninkrijk

#531 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1333 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Was weer top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    In de bar staan bordjes dat je een minimaal (erg hoog) bedrag per persoon moet besteden om er te mogen blijven zitten. Uiterst onvriendelijk tegenover de gasten! Hoe kun je zoiets verzinnen.

    Locatie. En houding personeel. Mijn vriendin loopt heel moeilijk en moest naar het toilet nadat we al uitgechecked waren. Toilet was in de kelder, geen lift. Personeel zorgde er voor dat ze een toilet op een (schone) hotelkamer kon gebruiken. Erg netjes!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    3,3
    slechte ervaring !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    bij ontvangst werd mij gemeld dat hotel was overbooked. er werd mij ander hotel aangeboden maar was 20 min per taxi verder. was voor mij zeer onhandig omdat ik afspraken in buurt had. verder was de rekening 50 euro hoger dan dat ik bij booking had afgesproken . dus beter in ponden betalen want je wordt daar gewoon opgelicht! manager was zeer onbeschoft.

    kamer was basic maar meubilair erg verouderd

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    5,0
    Slecht. Ze hebben 2 keer het bedrag afgeschreven van me CC
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Incheck balie

    Bar personeel en conciërge

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    London on your doorstep
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel accepteert geen Maestro-card

    Locatie is de meest ideale: rustige straat dichtbij Bond Street en Piccadilly

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,3
    hygiene
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    5,0
    Locatie prima verder tegenvallend
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water, kamer naast de liftschacht

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    6,7
    zeer vriendelijkpersoneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    te duur ontbijt wat niets voorstelde. its a disgrace, zasl de Engelsen zouden zeggen.

    zeer vriendelijkpersoneel

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,2
    Ze zeggen aan de balie dat ze geen maestro accepteren, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze zeggen aan de balie dat ze geen maestro accepteren, maar dat doen ze wel. Af en toe onduidelijke informatie aan de balie

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,3
    great location, friendly staff.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nothing

    great location, friendly staff. Good roomservice.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    9,2
    Het hotel ligt erg centraal van alles.
    • Zakenreis
    • Stel

    helemaal niets

    Het hotel ligt erg centraal van alles. Het hotel is zeer aangenaam, volgend jaar komen we zeker weer.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    8,3
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel, nette mooie grote kamers, top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kan alleen maar met creditcard betalen in het hotel of cash. (Dus niet met je pinpas)

    Vriendelijk personeel, nette mooie grote kamers, top locatie!

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,1
    Location
    • Zakenreis
    • Groep

    Location

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    7,5
    Locatie, personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Luidruchtigheid van sommige andere gasten. Geschreeuw op de hotelgang waar je wakker van werd middenin de nacht

    Locatie, personeel. Het hotel zelf.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: