Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Westbourne Hotel and Spa 3-sterren

46 Upper Rock Gardens, Kemptown, Brighton & Hove, BN2 1QF, Verenigd Koninkrijk

#45 van de 62 hotels in Brighton & Hove

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 687 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Heel lekker ontbijt op 1min wandelen van de accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dringend nieuwe matras nodig, deze was versleten. Hierdoor voelde je de veringen door de matras doorkomen.

    Heel lekker ontbijt op 1min wandelen van de accomodatie. Heel vriendelijke ontvangen door de gastvrouw. Garage was goed toegankelijk. (parkeren in Brighton is heel moeilijk)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    3,8
    Was niet wat we verwacht hadden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat de kamer niet was zoals op de foto gaten in de muur van de vorige gordijnen,stof op de hoofdeindes van het bed,we hadden.ook mieren.op de kamer ,en geluid van andere kamers +dat we de laatste dag geen andere badhanddoeken meer kregen

    Dicht aan het strand,pier en de lanes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Prijs-kwaliteit niet in verhouding...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was niet erg schoon; vooral bij de priveingang die bij de "deluxe suite" hoort lag erg veel afval. De verhuurders waren niet altijd op de locatie aanwezig en er werd gezegd dat we bij problemen altijd konden bellen. We verbleven er 2 dagen maar we kregen de 2e dag geen schone handdoeken en toiletpapier. Toen we het nummer belden om daar naar te vragen werd er ondanks herhaaldelijke pogingen niet opgenomen. Erg teleurstellend...

    Guesthouse op goede centrale locatie in Brigthon met comfortabele bedden. Wifi werkt perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,8
    Ligging, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer, geen opbergruimte

    Ligging, ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,0
    interessant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we kregen een kamer op een ander verdiep omdat ze zagen dat we slecht te been waren!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,9
    De locatie is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook nog naar verf en badkamer had een geurtje.

    De locatie is zeer goed...op paar minuten wandelen van de zee en pier

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    3,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De drie sterren kunnen alleen bedoeld zijn voor de drie verdiepingen. Want dit was het minste van de 6 hotels dat we geboekt hadden. Vele dingen waren in erbarmelijke staat. Zelfs gevaarlijk, zoals het glas van het raam van de badkamer die gebroken was, die nota bene diende als nooduituitgang, slot van kamerdeur was stuk, de schimmel stond in de frigo. De meeste lichten van de kamer gingen niet...en een gedeelde badkamer is zeker geen aanrader. De man die diende als receptionist ,was gewoon vermist, en na telefonisch aandringen, kwam die gewoon uit zijn bed.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,7
    lokatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    2 persoonsbed was redelijk klein

    lokatie is goed. je hebt geen auto nodig om de stad te ontdekken

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: