Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Westwood Hotel 3-sterren

Hinksey Hill Top, Near Boars Hill, Oxford, OX1 5BG, Verenigd Koninkrijk

#27 van de 35 hotels in Oxford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 456 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    3,8
    Hotel oxflop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas echt onhygiënisch. Wij zeuren niet graag, maar dit was gewoon echt vies. Denk hierbij aan schaamhaar in de badkamer, zwarte vegen op deuren, tot ‘t bar personeel wat z’n excuses maakt voor hun ongewassen doffe glaswerk. De borders van de tuin stonden vol onkruid en er lagen glas scherven in. Ook het gazon lag vol oude sigaretten peuken. Nadat onze baby van zes maanden er een half uurtje had gekropen, hadden we 5 teken te pakken (hier kan het hotel verder niet zoveel aan doen) Helaas geen foto’s genomen van onze bevindingen. Kwam er tijdens het schrijven van de recensie pas achter dat je dat ook had kunnen toevoegen (ter ‘bewijs’)

    Locatie top! Je bent zo met de bus in hartje Oxford.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,3
    fijne ligging, maar veel manco's
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren slechts 2 van de 32 kamers verhuurd, waardoor de service matig was. De klink van de balkondeur was defect, er was geen warm in de badkamer, de verwarming was uit en de ontbijtkamer was gesloten. We mochten in de bar ontbijten. Er was weinig keuze voor het ontbijt, alleen full Britisch of toast met appelmoes ( geen jam o.i.d. , wel croissantjes. De koffie en thee waren lauw. De CV en het warm water was snel weer geregeld. Ook vonden wij de kosten voor 2 cappuccino wel erg hoog (€ 12.50)

    het hotel is rustig gelegen en met een taxi ben je voor ongeveer 7 euro in het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Het was aangenaam, met vriendelijk personeel, alleen iets duurder dan verwacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik dacht dat het ontbijt inbegrepen was in de prijs, werd toch wat duurder dan verwacht.

    Dat alles er was, we moesten niet meer weg, konden er gezellig en lekker eten 's avonds.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    ruime kamer. eenvoudig maar netjes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles eigenlijk behalve het weer

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,3
    inrichting van de kamers en uitzicht op de tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel bij aankomst, 's-avonds ongezellig om in het hotel te zitten, er wordt amper gevraagd of je iets wilt drinken, de ruimte waar je mag zitten is beperkt. Extra bed was waardeloos (dit hebben ze later ook niet extra berekend) Prijs voor het ontbijt niet in verhouding met wat je krijgt.

    inrichting van de kamers en uitzicht op de tuin

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,3
    ligging viel al bij al mee en grootte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    electriciteitsvoorziening (we hadden wel wereldstekker mee doch deze was niet toepasbaar) stekker achter spiegel werkte niet. onpersoonlijk

    ligging viel al bij al mee en grootte van de kamer

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Lekkere bedden en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De douche maakte veel herrie, de randen in de badkamer waren vies en je hoorde de bovenburen nogal.

    Lekkere bedden en ruime kamers

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    7,9
    Rust
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Rust

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    8,8
    rustige doch centrale ligging, uitstekend voor bezoek aan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer (begane grond) wel gedateerd, hoge prijs

    rustige doch centrale ligging, uitstekend voor bezoek aan Oxford, zeer vriendelijke ontvangst!

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    8,3
    Mooie omgeving, vriendelijkheid personeel, rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te verwaarlozen

    Mooie omgeving, vriendelijkheid personeel, rust

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: