Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over White House View Guest House 3-sterren

9 White House Road, Oxford, OX1 4PA, Verenigd Koninkrijk

#45 van de 65 B&B's en herbergen in Oxford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 550 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    3,3
    Vies en klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet maakte ontzettend veel lawaai als je doorspoeld. Bed lag niet comfortabel. Kleine badkamer met schimmelplekken erin. De eigenaar was er alleen als er geld gevangen moest worden. De jongen die voor het ontbijt zorgde deed zijn werk prima en netjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Eenvoudige B&B, goede uitvalsbasis voor enkele nachten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer en badkamer waren erg klein, de inrichting eenvoudig. Beetje gehorig, maar dat is niet te vermijden met veel kamers in een wat ouder woonhuis.

    Dit Guest House ligt ongeveer tien minuten lopen van het centrum van Oxford in een rustige straat. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Er is keuze uit continental of English breakfast.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,4
    Oxford is prachtig, zodoende waren we (gelukkig) weinig in de B&B (enkel sleep en eat)...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor €50 hebben wij al vaak veel betere accommodaties gehad dan deze. Zeer kleine kamer en badkamer. Water van lavabo en douche liep weinig vlot weg. Chauffage hing schots en scheef. De kleerkast was weinig stabiel. Kalk was in de hall van de plafonds gevallen. Deurklink van voordeur had je probleemloos los in de hand. Dus veel mankementen, heel enge kamer, ik was echt ontgoocheld over dit aanbod. Indien ik €25 had betaald, dan had ik mij wellicht met dit 'comfort'(?) verzoend. Op het aanbod stond dat er parkeergelegenheid was op wandelafstand. Gelukkig heb ik een goede fysieke conditie en was ik in 15 minuten bij mijn parkeerplaats.

    Joviale mensen, vriendelijke ontvangst, gaven veel tips. Kamer netjes opgemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    6,7
    De ligging is uitstekend, 10 minuutjes lopen van Christ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte/geen parkeermogelijkheid. Gastheer heeft voor ons wel gratis parkeren geregeld bij bevriend hostel op 15 min loopafstand

    De ligging is uitstekend, 10 minuutjes lopen van Christ Church College en het centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,4
    Zou hier niet meer terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine gedateerde kamer. Wij sliepen helemaal boven was heel warm.' Wensen werden niet altijd opgevolgd. Schimmel op de badkamer/deur regelmatig niet op slot te krijgen. Ontbijt was minimaal.

    Personeel was heel vriendelijk. Goede loopafstand naar het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    3,8
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was een drama. Aan alle kanten voelde je de metalen veren in je lijf prikken. Bed was hobbelig. Douche was moeilijk te regelen, en bak liep niet leeg. Ontbijt zeer karig

    Alleen de locatie op loopafstand van centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,1
    prima hotel met goede bedden op rustige locatie gelegen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik kon niet op aangegeven tijd aankomen. telefonisch moeilijk bereikbaar. Er is netjes een briefje voor mij opgehangen hoe ik binnen moet komen maar het was zo donker dat ik het briefje niet kon vinden gelukkig had ik een zaklampje bij me. Een lamp in het voorportaal was wel fijn geweest. De badkamer zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken er was veel schimmel in de voegen iets wat je prima kan behandelen.

    Mooie locatie met 15 tot 20 min. lopen was je in het centrum. Rustig gelegen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    8,8
    Gewoon en heel prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het rook eerst niet lekker, maar na uitzetten van de verwarming en open zetten raam was het beter.

    Supervriendelijke mensen, ze maken zelf het ontbijt en brengen je alles wat je vraagt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,8
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wat ver van het treinstation

    zeer goede ligging, vlakbij colleges

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    super verblijf ùet zeer vriendelijke uitbating 88
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer vriendelijke uitbaters en personeeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Perfecte locatie, fijne gastheer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn aan de kleine kant voor lange mensen.

    Locatie is perfect voor bezoek Oxford. Vijf minuten lopen en onderweg een Tesco (express).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    5,8
    Ontbijt duur 5pond voor 1snee brood
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt duur 5pond voor 1snee brood

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    7,9
    zal er zeker nog logeren: prijs-kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    NVT

    ligging dichtbij het centrum, vriendelijke bediening zonder te veel aanwezig te zijn, ontbijt eenvoudig maar OK

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Prettige ligging, personeel vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat krap,maar prima voor een paar dagen.

    Ligging dicht bij centrum, rustige straat, leuke kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Heerlijk rustige kamer, niet ver van het centrum, aardige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen zijn aan de harde kant.

    Heerlijk rustige kamer, niet ver van het centrum, aardige ontvangst. Niet heel chique, maar dat hoeft voor ons ook niet. Bijzonder is het ontbijt aan gemeenschappelijke tafels, daar moet je van houden.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    7,9
    Ik kwam 's ochtends al aan en het was geen probleem om...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik kwam 's ochtends al aan en het was geen probleem om mijn bagage al af te geven. Toen ik 's avonds kwam stond mijn koffer al op de kamer. Heel vriendelijk en behulpzaam dus.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,9
    locatie, dichtbij centrum en rustig;
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie, dichtbij centrum en rustig; goed ontbijt! vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    4,6
    grappige buurt om te zien, redelijk dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer heel erg klein, en natte cel veel te klein. beslist niet comfortabel.

    grappige buurt om te zien, redelijk dicht bij centrum

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    4,6
    Flexibele check in.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stof op mijn hoofdkussen!

    Flexibele check in.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,9
    prima locatie voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De badkamer was erg klein en niet helemaal schoon (vieze kleedjes)

    prima locatie voor een kort verblijf

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    5,8
    Gastvrouw en -heer waren zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was wel erg eenvoudig!

    Gastvrouw en -heer waren zeer vriendelijk

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Locatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: