Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The White Hart Hotel 3-sterren

1 High Street, Hampton Wick, Kingston upon Thames, KT1 4DA, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 21 hotels in Kingston upon Thames

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1266 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Leuk modern engels hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Prima hotel. Afwerking iets anders dan we in Nederland gewend zijn. Maar dat mag geen naam hebben.

    Heel vriendelijk personeel. Je kreeg vouchers voor korting in het restaurant en voor kinderen rekende ze bij het ontbijt met aangepaste prijzen. Leuke ontbijtkaart. Diner in het restaurant, beperkte keuze, maar wel goed. Kamers waren netjes. We vroegen twee kamers naast elkaar en kregen die ook. Op de kamer lekkere koffie, thee en koekjes. Eigen parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. Treinstation op 5 minuten lopen, van daaruit 30min naar London Waterloo. Ideale locatie als je met auto naar London wil. Het is nl 1,5 uur rijden van Folkstone en niet druk op de weg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,8
    De locatie is ook geweldig, je loopt zo het park in van Hampton Court.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    De kamer was mooi en schoon. Het personeel is heel behulpzaam in het vinden van een oplossing. We hebben een elektrische auto en bij gebrek aan een laadpaal konden we onze kabel door het raam in onze kamer op een normaal stopcontact aansluiten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Soort van kroeg in zelfde pand. (Geen geluidsoverlast). Kingsize bed is niet echt KING SIZE ... maar gewoon normaal.

    Zeer nette kamer. Gratis parkeren op eigen terrein. Mooi park aan de overkant van de weg. Winkels aan de overkant van de brug. Diervriendelijk. Heerlijke douche !!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,8
    Leuke sfeer en een goede nachtrust
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer bij de suite is netjes en schoon maar verouderd.

    Vriendelijk ontvangst. De suite is een plaatje, de badkamer met oude koperen kranen hoort daar wel bij, maar toch heb ik liever een moderne badkamer. De lokatie is aan een drukke rotonde en het is een hotel/pub met een terras dus verwacht wat gezellige geluiden van het terras. Hele fijne sfeer, ik heb van dit goede hotel genoten en kom zeker terug.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Prachtige kamer en mooi kader, full English breakfast (moet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig tot geen rekening houden met allergieën (melk), het personeel lijkt er soms tegen hun zin te werken

    Prachtige kamer en mooi kader, full English breakfast (moet je wel fan van zijn) met vegetarische optie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Uitstekend om Londen te gaan verkennen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna géén ruimte om kledij op te bergen. Wel om te hangen, maar géén lades! 3 pers. kamer is klein.

    Locatie en ontbijt, 5 min van station. Veilige parkeergelegenheid.Lekker ontbijt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    10
    Van A tot Z rot in de puntjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon niks

    Gewoon top. Hotel, personeel, netheid, service en gratis parkeerfaciliteiten. Gezellige bar, heerlijk verzorgd ontbijt. Mooie, rustige buurt. Op een steenworp van de Thames en Hampton Court Palace.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,8
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals overal in Engeland moet je niet voor het eten gaan

    Geweldig aardig personeel, mooie slaap en badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    alles
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    9,2
    Prettig hotel gied bed goed sanitair
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gezellig schoon lekker en lekker eten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,2
    Gezellig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig hotel. Fijne kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    Prima, alles was zeer in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij veel verkeer s'ochtends vroeg.

    prima kamer, goed ontbijt, s'avonds lekker gegeten in het restaurant. Alles gezellig ingericht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms iets beter poetsen De drukte bij het ontbijt (wachttijd)

    Mooi gezellig gebouw Grote keuze bij ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Aangenaam hotel, Kingston is een mooie plaats langs de Theems, op 30 minuten met de trein in Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Mooi, modern hotel in een traditioneel gebouw. Nette kamers met airco, mooie badkamer en zeer proper. Goed engels ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,9
    Leuk hotel, gezellig decor
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel van de pub is niet echt vriendelijk

    Gezellig decor in de pub , heel mooie kamers, proper.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    8,3
    De gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gastvrijheid. De behulpzaamheid. De afstand naar het treinstation om naar Londen te gaan. Je loopt de brug over en je zit meteen in het leuke dorpje. Gratis voldoende parkeerplaatsen

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    8,3
    Rechtover het hotel de brug over en je komt in het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    In kamer 201 zit je net op het randje van de wifi en kreeg je met ups en downs eens een (zwak) signaal door De ventilator in de badkamer was erg luidruchtig, we hadden dit probleem op meerdere kamers. Rustig een badje nemen zat er dus niet in. Geen kaart met dranken aanwezig wanneer je iets wil drinken in de bar. Kamer koelde snel af, verwarming laten opstaan was een must. De poetsvrouw die 's morgens om 8u lekker voor de deur kwam stofzuigen.

    Rechtover het hotel de brug over en je komt in het shoppingparadijs van Kingston terecht. Vlakbij Hampton Wick treinstation die je op 35min in Londen brengt. Zeer goede ontvangst en personeel dat je steeds erg vriendelijk te woord staat bij vragen. Voldoende parkeerplaats naast het hotel.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    Degelijke goed uitgeruste propere kamer met goed bad en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was aan de simpele kant

    Degelijke goed uitgeruste propere kamer met goed bad en douche

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt/continental

    parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    9,2
    Prima bed douche en eten
    • Zakenreis
    • Stel

    Prima bed douche en eten

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer vriendelijk personeel Goede locatie Lekker ontbijt Supergoede tip gekregen voor een mooie wandeling tot aan Hampton Court

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: