Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Windsor House Hotel 1-sterren

12 Penywern Road, Kensington and Chelsea, Londen, SW5 9ST, Verenigd Koninkrijk

#320 van de 356 B&B's en herbergen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1027 beoordelingen over deze B&B

5,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,5

  • Comfort

    4,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    4,1

  • Personeel

    5,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,3

  • Gratis WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    3,3
    Goedkoop en vies! het kan niet erger dan deze plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hoe goedkoop de advertentie ook is, niet boeken! De foto's die weergegeven zijn, lijken er helemaal niet op.Ook al kom je alleen om te overnachten. Je hoort alles wat er gebeurd buiten/in het hotel. De straat waar het hotel zit is onveilig. Dus niet in je eentje lopen in de avond. Daarnaast is het bed niet stabiel en steken er veren in je rug. Mijn kamer op de begane grond had geen loopruimte dus je moest over je bed heen klimmen om bij de verschimmelde wasbak te komen. Als deken krijg je een huiskamerlakentje, wat super koud is. Dus met jas aan geslapen. Onze kamer was niet verschoond en lagen er haren(intieme zone)van de vorige gasten in bed. De hygiene is hier zo slecht, waardoor ik ziek ben geworden de 2e nacht!, heel veel schimmel in de kamer en omringd op het plafond/muren. Ook geen gebruik gemaakt van de douches, omdat deze niet worden schoongemaakt. Eenmaal aangegeven bij de receptie, zeiden ze dat onze kamer niet verschoond was, omdat een collega niet kwam opdagen en er niets aan kunnen doen. Daarna gaven ze nieuwe lakens die je zelf moet verschonen of je moet 20 pond extra betalen voor een andere vieze kamer. Gelukkig had ik zelf een handdoek meegenomen, om mijn vieze kussen te bedekken. Je kan beter een ander hotel/hostel of iets boeken, want ik betaalde nog wel -/+ 50 euro per nacht op booking. Conclusie, zeer slechte ervaring in deze hotel. Het kan niet erger.

    Metrostation was dichtbij en de supermarkt mark&spencer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    3,3
    Goed voor alleen slapen, lekker dichtbij metrostation Earl's Court, leuke straat/buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We werden niet welkom geheten. Er werd niets tegen ons gezegd. Meneer werd aardiger toen hij merkte dat wij gewoon aardig deden. Ik had een beetje met hem te doen. Het ontbijt was echt matig. We zaten er wel heel goedkoop, dus heel veel meer kun je natuurlijk niet verwachten.

    Dat de locatie dichtbij het metrostation was

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    2,5
    Nog nooit in zo'n smerig oud vies hotel geslapen..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets Oud & Vies Hotel.. Stonk er ontzettend.. Personeel ongewassen , waren chagrijnig.. Lag afval op de kamer Badkamer was zo vies.. Kranen gingen bijna niet dicht.. Gordijnen hingen half aan gordijnrails.. Ontbijtplek was jaren niet schoongemaakt Vet droop van de muren.. Er was alleen maar een pak jus d'Orange & pak melk Met oude corn flakes.. en een pak oud wit droog brood.. Vieze keuken waar je het moest klaar maken.. Oploskoffie.. Werden direct bedrogen.. Moesten meer betalen. Terwijl wij het volledige bedrag al via booking.com hadden betaald.. Geen schone handdoeken, etc.. etc..Kan wel uren schrijven.. Ze hadden zelf een illegale taxichauffeur..

    Niets Oud & Vies Personeel opgewassen Lag afval op de kamer Ontbijtplek was jaren niet schoongemaakt Vet droop van de muren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    3,3
    Ontzettend vies en koud!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en comfort

    Het was ongelofelijk vies! Wij hebben niet gedoucht omdat de douche heel vies was en het water in de kamer lekte. De bedden hadden geneens dekens alleen fleece kleden die extreem vies waren wij hebben 5 extra linnen gevraagd en alles bedekt met linnen om enigszins te kunnen slapen. Er was een bloedvlek in het bed. Er was geen verwarming we hadden het ontzettend koud en moesten onze jas aanhouden. Alleen de locatie was goed. Mijn advies ga voor 10 pond meer ergens anders slapen. Wij nooit meer in ieder geval.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    5,0
    Verwacht niet teveel van dit hotel, maar daarom is het ook goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiestudie voor 5 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was heel slecht, maar het was dan ook gratis. Verwacht niet teveel van dit hotel, maar daarom is het ook goedkoop. Locatie was verder prima en dicht bij een station die binnen 15 min in hartje centrum Londen was.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    5,4
    Vind een ander hotel in deze straat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet meer dan een bezemkast. Douche in de kelder was niet fris, klein en bijna onvindbaar tussen de hopen wasgoed.

    De ligging was prima. Dichtbij earls court station. Winkeltje, restaurantjes en een flappentap op de route tussen hotel en station.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    3,3
    Niet doen dus. s,nachts -i.v.m dronken jongelui -geen oog dicht gedaan i.v.m cafe,s om de hoek !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    allesDit was de slechste lokatie OOIT

    Vreselijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,3
    Prima prijs kwaliteit
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer, er was een wc, douche en wastafel op 1 vierkante meter.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    3,8
    Het hotel stelde ons erg teleur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    3,8
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen t.v Plait in.p.l.v deken Niet proper. Balkon zeer vuil Gordijn hangt kapot.....

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    2,5
    Hygiëne douche, wc.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeeld Toilet
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne douche, wc. Erg slecht en slaapkamer erg slecht waaronder de bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,8
    Niet leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    Douche, stopcontact, spiegels in kamer (geen licht); wifi (af en toe ok), vloerbekleding (echt vuil), ontbijt (zeer beperkt);

    Vriendelijkheid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudie voor 5 personen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    4,4
    Dik onvoldoende...niet overeenkomend met getoonde foto's
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een hok in de kelder...douche een bak achter het bed en ontbijt een droog toastbroodje met koude koffie

    Vriendelijke eigenaar

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    4,6
    Het ontbijt bestond uit toast met confituur, cornflakes en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg slecht. De douches waar ook niet zuiver.

    Het ontbijt bestond uit toast met confituur, cornflakes en hardgekookte eieren. Ondermaats.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    4,2
    Goede locatie, goedkoop, redelijk ontbijt. Slecht onderhouden en slecht schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en toiletten waren smerig. Bedden doorgezakt . Stalen veren staken door het matras.

    De locatie was perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    3,3
    Alleen de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een verschrikkelijke kamer, vies, schimmels, ramen die niet open konden omdat er buiten planten tegenaan waren gegroeid. Geen enkele dag schone handdoeken. Een belachelijk ontbijt, 2 geroosterde toast en dat was het. Er wordt TV en Telefoon genoemd op de kamer, zijn niet aanwezig. Onbegrijpelijk dat iemand hier ook maar iets goeds van kan zeggen. Nooit weer. Wij begrijpen van jullie kant ook niet dat dit zo wordt aangeboden en niet door jullie wordt gecontroleerd. Komt ook jullie naam zeker niet ten goede, ook niet bij een volgende boeking van ons, als hier niet iets mee wordt gedaan!!!!! We hebben veel gezien, maar dit slaat alles, te gek voor woorden.

    Alleen de locatie

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    5,4
    De ligging is ideaal, dicht bij leuke pub the blackbird en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het keukenpersoneel was schandalig ongastvrij, alles was te veel moeite en werd met tegenzin gedaan met een sjacharijnig gezicht! Ontbijt is zeer summier! We kregen te horen dat het niet de bedoeling is dat je elke dag schone handdoeken krijgt. De familiekamer op de eerste verdieping heeft een eigen douchebak en een wc in een schuifkast, mudden in de slaapkamer. Hilarisch! Prachtig ornament op het plafond.

    De ligging is ideaal, dicht bij leuke pub the blackbird en een metrostation.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    7,9
    Gebruik van de keuken en dat de tube station zo dichtbij was
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De portaloo/douche in de kamer. De douche hebben wij uiteindelijk niet gebruikt, maar gebruik gemaakt van de gezamelijke douche aan het eind van de gang.

    Gebruik van de keuken en dat de tube station zo dichtbij was

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden en staat onderhoud

    De locatie

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    3,8
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiene

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    5,0
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiene. Ontbijt. Bedden.

    Ligging

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Windsor House Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: