Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wivenhoe House Hotel 4-sterren

Wivenhoe Park, Colchester, CO4 3SQ, Verenigd Koninkrijk

#4 van de 12 hotels in Colchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 670 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    4,2
    Zakelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Moeilijk te vinden op de GPS. Veel te dik dekbed, bed is scheef en uitermate warm in de kamer. Verder moet je direct bij aankomst betalen (waarschijnlijk door slechte ervaringen in het verleden) en klopte de eindafrekening niet. Er was eten en drank op mijn rekening gezet die ik niet genuttigd had. Na controle mijnerzijds werd het uiteraard gecorrigeerd. Maar toch!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Fantastisch hotel in Colchester
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Fraaie locatie op terrein Universiteit Essex. Fantastische kamers met uitgebreide faciliteiten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Grandioos ontbijt. Hygiëne was top. Restaurant klasse!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Fijn, vierde keer dat wij er kwamen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Raam in de slaapkamer kan nooit ver open. Warm op de kamer. Het beddengoed prikt(lakens sloop). Mijn partner heeft daar nooit last van. Onze kamer lag deze keer net boven een bruiloftsfeest terwijl er veel lege kamers waren verder weg van het geluid.

    Personeel hulpvaardig en vriendelijk. Ze maakten voor de ontbijttijd een ontbijt voor ons omdat wij de vroege boot moesten halen. Prachtige locatie waar je in een park kunt wandelen. Prachtig historisch gebouw.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    Een oase na een verblijf in the Holiday Express.
    • Stel
    • Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je niet goed ter been ben vallen de trappen hier en daar tegen. Het begint al bij de entree. Wel attent personeel die aanbieden je te helpen.

    De kamer, her heerlijke bed. Uitzicht op groot park. Balkon om lekker even te zitten. Hotel zelf is prachtig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    6,3
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Onpersoonlijke service (hotelschool) - niet gezellig (ondanks de prachtige ruimtes) - reserveringsbedrag op visakaart bij inchecken aan bijna 4 maal de prijs van de kamer (deels vergissing door stagiair) - gevolg was dat door het hoge reserveringsbedrag (>1300 euro) ik mijn kaart niet meer kon gebruiken - tot op heden (10 dagen) staat er nog steeds een bedrag geblokkeerd van >900 euro, ondanks de reeds voldane betaling. Gelukkig had ik een andere kaart om de laatste dag mijn restaurantrekening te betalen.

    Mooie lokatie (park) - comfortabel bed - ruime kamer - goede badkamer - rustig - goed onderhouden

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Mooie locatie, mooie kamer en heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie locatie, mooie kamer en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Het diner kon beduidend beter (forel was niet lekker,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het diner kon beduidend beter (forel was niet lekker, voorgerecht was goed, kaas was niet zo denderend, soms rare combinaties)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    In éé woord geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    De locatie en de rust en het comfort

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    place where you had to be.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een goede combinatie van opleidingscentrum voor Horeca en aangenaam logeren. Heeft zeker potentieel om een toplocatie te worden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,6
    Luxe
    • Stel
    • Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    De rust

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    Om terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alle 4 sierkussens op bed onhandig en niet functioneel.

    Rustige locatie - Mooi historisch gebouw - Dichtbij haven Harwich.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    10
    Mooi hotel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige locatie, dichtbij harwich, Mooie kamers.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Prachtig hotel met interessante geschiedenis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig hotel met luxe kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,3
    D bediening was zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van de kamers was veel te hoog en overdag werd de airco uitgezet!

    D bediening was zeer behulpzaam

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,2
    Fantastische tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een opleidingshotel. Soms is er zo veel personeel dat iets meer afstemming nodig is.

    Uitzonderlijk vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    9,6
    Heerlijke comfortabele kamer (en wij hadden de basis...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het basis ontbijt (als je geen engels ontbijt wilt) was wat summier.

    Heerlijke comfortabele kamer (en wij hadden de basis uitvoering), goed gegeten in het restaurant, vriendelijk personeel. Luxe voor een betaalbare prijs.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    10
    Heerlijk, luxe hotel, fantastische service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we maar 1 nacht zijn verbleven. Dit hotel vraagt echt om meer overnachtingen.

    Heerlijk, luxe hotel, fantastische service. Ideaal als je vermoeid van de boot in Harwich komt en dan in een heerlijk hotel mag overnachten. Heerlijk ontbijt!

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    8,8
    mooie luxe kamer;
    • Vakantiereis
    • Stel

    de hotel kamer was (te) warm en liet zich moeilijk koelen (en ca 50db achtergrond geluid van airco van keuken en hoofdgebouw

    mooie luxe kamer; heerlijke brasserie; mooie ambiance

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,2
    de ambiance en heerlijke kamer met groot kingsize bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We konden niet iets eerder ontbijten dan pas om 7 uur.. er kon zelfs geen lunchpakketje van af.. dit hotel hadden we gekozen om de volgende ochtend met de boot van 9 uur te kunnen vertrekken (meeste om 8 uur boarden) dus om 7 uur echt weg.. Ik blijf het ook vroeg vinden om om 11 uur te moeten vertrekken (hotel hebben we ook op de heenreis geboekt en toen hadden we graag nog even wat langer van de kamer gebruik gemaakt.) Koelkastje op de kamer zou ook prettig zijn.. dat is het enige dat ontbrak..

    de ambiance en heerlijke kamer met groot kingsize bed.. heerlijk balkon.., prachtige omgeving

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,3
    De kamer (nieuwe gedeelte) met de view.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben er twee keer gelogeerd, op de heen reis en de terugreis.. Helaas geen mogelijkheid om iets te bedenken.. en toch te ontbijten als je eerder moet vertrekken om de boot naar Hoek van Holland te halen... En tot 9.30 uur ontbijten en om 11 uur de kamer uit..(op heenreis) is een beetje vroeg

    De kamer (nieuwe gedeelte) met de view.. En een heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    9,2
    Standaard Engels ontbijt zit niet in de prijs van 't...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Standaard Engels ontbijt zit niet in de prijs van 't ontbijt; en ontbijt is qua prijs apart, terwijl de kamerprijs al heel hoog is.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    9,2
    Uitstekende service, prima bedden goede hygiene.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Het hotel was alleen lastig te vinden ondanks de TomTom.

    Uitstekende service, prima bedden goede hygiene.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    9,2
    ruime kamer met zithoek
    • Stel

    ruime kamer met zithoek fraaie inrichting mooi uitzicht op ceder en tuin ruime parkeerplek zeer geschikt voor rolstoel

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    10
    Alles was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigelijk niks

    Alles was prima. En lekker dicht bij de uni, waar onze dochter zit.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: