Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over DoubleTree by Hilton Woking 4-sterren

Victoria Way, Woking, GU21 8EW, Verenigd Koninkrijk

#6 van de 15 hotels in Woking

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1152 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Ik verwacht meer van dit Hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn eerste bezoek was seen fiasco, de airco deed het niet en het was bijzonder warm. Dus onmogelijk om te kunnen slapen. En ze konden mij geen andere kamer geven. Na veel aandringen heb ik de volgende dag een andere kamer gekregen, maar bij het uitchecken bleek ik toch alles te moeten betalen. Toen ik niet akkoord was hebben ze als compensatie de prijs van het ontbijt laten vallen. Eigenlijk is dit onfatsoenlijk. Bij mijn tweede bezoek heb ik dit gezegd en gevraagd dat ik nu zeker een kamer zou krijgen met een degelijke airco. Die dame heeft mij toen een upgrade gegeven naar een ander verdiep. Die kamer was ok. Ik vermoed dat meerdere kamers verouderd zijn met slecht functionerende airco. Dus vraag uitdrukkelijk naar werkende airco, zodat je niet onaangenaam verrast wordt.

    Moeilijke vraag. Alles is gemiddeld. Ik ben er nu 3 maal 2 dagen geweest en ik kies het omdat er eigenlijk geen andere opties zijn. Het is zeker geen slecht hotel, maar ze slagen er ook niet in om mij happy te maken. Maar dat is zo met heel het centrum van Woking. Niet echt de mooiste , leukste plek van dit gebied.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    4,6
    Ketenhotel waar eigenlijk niemand zich verantwoordelijk voelt voor de klant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De airco werkte niet en het was bijzonder warm in de kamer. Ze konden mij geen andere kamer geven, dus de hele nacht bijna niet geslapen. Met herhaaldelijk aandringen heb ik de tweede dag wel een andere kamer gekregen maar wat blijkt dan dat het personeel wist dat de airco niet werkte en toch werd de kamer verhuurd. Weer op aandringen hebben ze bij de betaling mij het ontbijt gratis gegeven. Had ik niet aangedrongen dan was er geen tegemoetkoming geweest. Tweede negatieve ervaring, In de bar kon ik de eerste avond geen drank krijgen omdat aan de receptie ze blijkbaar vergeten waren om mij te vragen of mijn kredietkaart hiervoor mocht gebruikt worden. Dus dan moet je dat eerst gaan in orde maken aan de receptie voor ze je bedienen ??? op 30 jaar Hotelbezoek nog nooit meegemaakt.

    Weinig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    10
    Top locatie, top accomodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchestraal was wat zacht

    Ontvangst was erg hartelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Prima hotel
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk van de douche was ietwat laag

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel en keurige kamers!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Indrukwekkend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten was zeer goed en niet duur voor dit soort luxere hotels.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,9
    Zeer goed bevallen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Slaapbank was geen succes!
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank was geen succes!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    goed ontbijt, vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    hotel is toch stillaan verouderd aan het worden

    goed ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Prima, net hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche, water temperatuur wisselt.

    Nette kamers. Kleine, maar goede, gym.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,3
    Matige prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Entree is moeilijk te vinden voor reizigers die niet met de auto komen. Medewerkers zijn weinig service gericht

    Prima bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene vriendelijkheid

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,3
    Very Nice
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima ontbijt, prima kamers

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    erg warm, airco werkte niet

    mooie kamer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    9,2
    Heel vriendelijk personeel, goede kwaliteit bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel vriendelijk personeel, goede kwaliteit bedden

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,5
    Hotel was super en op loopafstand van het winkelcentrum!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel was super en op loopafstand van het winkelcentrum!

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    8,3
    goede comfortabele bedden en een goed ontbijt met ruime...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    goede comfortabele bedden en een goed ontbijt met ruime keuze.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: