Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Barkston Rooms Earls Court 2-sterren

Barkston Gardens, Kensington and Chelsea, London, SW5 0ER, Verenigd Koninkrijk

#987 van de 1.028 hotels in London

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3921 beoordelingen over dit hostel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5

  • Comfort

    4,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    4,8

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    5,4
    Nice neighbourhood, cheap hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werd zonder overleg op een andere kamer ingecheckt met meer bedden. Dit werd wel recht gezet toen ik dit aangaf. Geen kluisjes op de kamer, degene aanwezig zijn erg klein en veel stuk. Deze staan op n gang waar geen camera hangt. Er stonden goedkope stapelbedden die niet verankerd waren. Trok bijna t bed om toen ik op t bovenste bed wou liggen.

    Gratis WiFi, zelfs in de kelder goeie verbinding. Elke dag schoon beddengoed!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    3,3
    Andere gasten waren aardig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet verschoont na de vorige gasten. Als ik schone wilde mocht ik het zelf doen. Er stond bij dat ontbijt erbij zat, eenmaal in de morgen mocht ik nog extra betalen voor het ontbijt (wat het geld niet waard was).

    Andere gasten waren aardig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    3,3
    Ongelofelijk slecht en onverzorgd voor het geld dat we uiteindelijk hebben betaald
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alles, man achter de receptie had ons eerst in een kamer gedaan waar al andere mensen sliepen. Toen wou hij ons (3 man) verdelen over drie verschillende kamers. Dat wouden we niet dus de enige optie was om een 6 persoons kamer op te kopen. Kamer was vies, warm water deed het niet (al een maand niet volgens google reviews), personeel was onverschillig, het hele gebouw stonk (gebouw 19) en de wc’s waren smerig. Kortom een belachelijk slechte ervaring.

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,8
    Echt prima!
    • Stel
    • 8 Bedden in een Vrouwenslaapzaal met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche zat niet direct aan de kamer zoals op de foto's te zien is. Dus ik moest wel een stukje door de gang lopen. Voor 1 hele gang hadden ze maar 2 douches en het was OK schoon, niet geweldig. Neem slippers mee.

    zeer vriendelijk personeel. Prima kamers en fijne sfeer in het gebouw. Erg goede lokatie, je bent zo in het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    3,3
    Ik hoef daar miet meer te slapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was tussen 10.00 en 18.00 geen heet water, kamers werden niet goed schoongemaakt, bedden slecht opgemaakt, personeel was totaal niet geïnteresseerd in dit soort problemen. Toilet en badkamer waren niet goed schoon. Klep van de afvoer toilet was weg. Ik kom daar niet meer, zoals ook anderen die daar geslapen hebben.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,4
    Verschrikkelijk bed, nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was werkelijk verschrikkelijk. Wanneer je erop ging liggen voelde je alle veren in je lichaam steken. Omdraaien in bed gaf een groot kabaal.

    De locatie was prima, naast een groot metro station

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,8
    Basic ontbijt,wel genoeg,kamer gedeeld met personen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had zeker beter gekund. Iets uitgebreider ontbijt.

    Basic ontbijt,wel genoeg,kamer gedeeld met personen. Enkel wasbakje aanwezig,geen doche te bespeuren. Mogelijk waren de andere kamers beter. Ligging goed paar honderd meter van de underground.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    5,0
    Redelijke locatie, openbaar vervoer en supermarkt in de buurt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kwam aan en er was geen plek in het hoofdgebouw, op zich geen probleem. Andere gebouw was om de hoek. Zes trappen omhoog (geen lift) om bij de kamer te komen. Niet erg groot. Maar 2 stopcontacten voor 8 man, kraantje in de kamer deed het iets te goed, hij ging nauwelijks meer dicht. Stapelbedden waren gammel en de matrassen erg dun, de springveren staken in de rug, slaapt niet erg prettig al zeg ik het zelf. Het was erg warm in de kamer en de ramen waren vastgeroest, konden dus niet verder open dan 10 cm. Badkamerplafond was groen, van de schimmel, niet van de verf. Niet heel erg fris dus. Hostel beschikt over wifi, maar alleen op de eerste 2 verdiepingen, zit je daar boven (zoals ik), heb je pech.

    Redelijke locatie, openbaar vervoer en supermarkt in de buurt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    3,3
    Vuil."
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer voor 6 Volwassenen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlakken, 2 wc's zonder wc papier, 1 douche voor iedereen in de hostel, twee stopcontacten in een kamer voor zes personen, geen instructies bij aankomst of vertrek, bagageruimte 3 pond per persoon, vuile douche en wc, vuil donsdeken, vuile matrassen,....

    Niets.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    2,5
    Een hotel waar wij zeker geen gebruik meer van maken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Slecht bed, veel rumoer door jongeren in hotel, geen service, vieze douche, geen handdoeken (moesten we bijbetalen), geen Nederlandse stekker voor elektriciteit, moesten we zelf in winkel gaan kopen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    4,2
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles had beter gekund - gescheurde gordijnen - teveel lawaai van andere ruimtes - ramen waren met plakband afgeplakt - uitzicht op muur - sanitaire voorzieningen onhygienisch - stonk naar kruiden en bij entree naar sigaretten - linnengoed in zakken in de hal Etc etc

    Niets

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    5,0
    Ik kon omboeken naar een prive kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 8 Bedden in een Vrouwenslaapzaal met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel ging rond 5.00u de ruimte naast mij schoonmaken. (Houten stoelen over tegels). Veel lawaai intern en van buiten Het bed was een bobbelige ervaring, die is rijp voor afval.

    Ik kon omboeken naar een prive kamer. ik kon zien dat ze bezig waren om het pand te vernieuwen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    3,8
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer basale faciliteiten. Letterlijk alleen een stapelbed op de kamer en één haakje aan de deur om iets op te hangen, en in ons geval een 'luxe' voorziening: douche op de kamer (ipv gedeelde douche op de gang). Hadden we weinig aan, kende slechts de stand 'loeiend heet', en daar betaal je dan kennelijk extra voor. Met de vraag of de douche gecheckt kon worden en er een stoel op de kamer mocht staan is (na belofte) niets gedaan. Zeer basaal ontbijt (ter illustratie: voor koffie uit een automaat moest extra worden betaald, de oploskoffie was wel inbegrepen...). De supermarkt op de hoek bood voor minder geld een beter ontbijt, dat we picknickend op de vloer (vanwege de ontbrekende stoel/tafel) hebben genuttigd.

    De wijk: op minuut loopafstand van underground en top-pub (Black Bird) met leuk personeel, gemêleerd publiek. Ook handige winkels (eten, drogist) net zo dichtbij.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    6,3
    Prima locatie, planning kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden en een Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren 2 bedden geboekt maar er was slechts 1 bed beschikbaar, dus 2 nachten met 2 personen in een eenpersoons bed gelegen.

    De ligging vlakbij de metro is goed. Personeel is vriendelijk. Goede prijs.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,8
    Weinig voor weinig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en hygiene laten te wensen over. Ook heel gehorig 's nachts.

    De locatie is super! 2 minuten lopen naar metro station Earl's Court. Vanwaar je gemakkelijk overal in de stad bent. De wijk is netjes en mooi.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,0
    De douche, naar vergeet je teenslippers niet!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig Eerder inchecken niet mogelijk Smoezelig

    De douche, naar vergeet je teenslippers niet!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    3,8
    vreselijk
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal voor 12 Personen
    • Verbleef 2 nachten

    alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    5,4
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    4,6
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren vies Kamers waren erg klein

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    4,6
    Het was puur om te slapen en de matrassen waren heel slecht je voelde de springveren op je lichaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deze driepersoonskamer heeft een gedeelde badkamer.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben geen ontbijt gekregen

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    3,8
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vies overal schimmel en vieze vloer.. matrassen uit de tweede Wereldoorlog .. zeker het geld niet waard

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    4,6
    sober
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    bed viel tegen, slechte electriciteit, matige douche

    geen ontbijt gehad kamer erg sober, bed matig, service slecht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,4
    De afstand tot het station.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op niet elke badkamer zit een werkend slot.

    De afstand tot het station.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 8 Bedden in een Vrouwenslaapzaal met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    Goed te doen als tussen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene douche en toilet

    Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    4,2
    alleen voor een slaapplaats was deze accommodatie geschikt.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de hygiene

    de ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    2,5
    Was oud en vies!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was oud en vies! Personeel was onbeleefd en niet bereid te mij normaal te woord te staan! Slecht hostel dit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    4,6
    Erg verouderde matrassen, bedden maaken herrie .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 8 Bedden in een Vrouwenslaapzaal met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderde matrassen, bedden maaken herrie . Badkamer echt vies!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,1
    Prijs.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen toiletpapier, geen handdoeken.

    Prijs. Alles in Londen heel duur, dus dit was relatief betaalbaar. Mooie buurt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    4,6
    Een Nederlandse cel is nog luxer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene, de badkamer, de stapelbedden, het ontbijt

    De locatie, het ligt erg centraal in Londen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    4,2
    Het personeel.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ER WAS EEN MUIS OP ONZE KAMER!!!

    Het personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,5
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet en douchen, hygiëne kan beter

    Kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vies

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    5,0
    locatie naast het station
    • Individuele reiziger

    ik had een beneden bed besteeld,maar kreeg gewoon een boven bed.ik heb slechter knie maar moest ik toch klimmen.gordijn kon niet goed dicht kreeg de gehele nacht licht in mijn gezicht.

    locatie naast het station

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    5,0
    Het ontmoeten van veel andere mensen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiëne, kapotte en smerige badkamer, harde bedden. Je moet er alleen verblijven voor het paar uurtjes slapen. Ontbijten en avondeten etc. allemaal in Londen zelf doen.

    Het ontmoeten van veel andere mensen.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    6,0
    Goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bed was niet comfortabel. Ik sliep op een stapelbed die heen en weer mee wiebelde iedere keer dat ik bewoog. Uiteindelijk was ik daar puur voor het slapen en had ik geluk dat ik moe was zodat ik snel in slaap kon sussen. Als je op zoek bent voor een koopje en je slapen met vreemden niet eng vind kun je makkelijk dit hotel boeken.

    Goedkoop. Overnachten in London is aan de prijzige kant. Gunstige locatieligging. Met de goedkope bus van Easyjet (Easybus) kun je voor 7 pond retour vanaf Gatwick airport. Halte van de bus is op 10 min loopafstand van het hotel. Goede verbinding met het openbaar vervoer. Vlakbij een metro- en treinstation. Ook verschillende fastfood ketens bevinden zich op loopafstand van het hotel.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,5
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kwaliteit bedden was laag. Verder eerste 2 dagen heel vriendelijke receptioniste, andere dagen norse man. Wisten weinig van Londen zelf af.

    Top locatie! Via Earl's court underground was je binnen 5 minuten op oxford street. Ook de buurt is erg gezellig!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    3,8
    de locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Groep

    de bedden vielen erg tegen. krakkemikkig, oud, en wiebelig. de hygiene in de toiletten was echt om te janken, het stonk en ze waren kapot. douches waren prima warm maar heel veel schimmel overal. de WiFi was bar slecht en er zaten zelfs gaten in het raam van onze kamer. Niet voor herhaling vatbaar.

    de locatie was prima

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Personeel was afstandelijk, maar wel ok.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Badkamer was niet super schoon, veel haren etc. Helaas moet je ook betalen voor wifi (1e uur gratis). Helaas geen ontbijt in dit hostel.

    Personeel was afstandelijk, maar wel ok. Ruime kamer en ok bed met genoeg stopcontacten in de slaapkamer.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    5,0
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trieste sfeer

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    3,8
    ONTZETTENDE HERRIE, HEEL GEHORIG.
    • Vakantiereis
    • Groep

    ONTZETTENDE HERRIE, HEEL GEHORIG. GEEN OOG DICHT GEDAAN DE HELE NACHT.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,1
    Rustig, dicht bij Underground
    • Groep

    Rustig, dicht bij Underground

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    5,0
    onvriendelijke
    • Individuele reiziger

    onvriendelijke

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    6,7
    Goede locatie met leuke pubs in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is wat gehorig mmaar dat is eigenlijk altijd in hostels.

    Goede locatie met leuke pubs in de buurt.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: